Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a7f3f578a24.jpg
Jak przypomina rozchylone usta w dotyku to miekka i otwarta. Jak czubek nosa to zamknięta i twarda.
Po obserwacji cyklu zauważa się różnice.
Ja teraz między innymi czułam że jest inaczej niż zwykle przed @ -
nick nieaktualny
-
Qwerty wrote:Czyli jeśli dotykam ja palcem i czuje dołeczek to jest otwarta? A wysokość jak odróżnić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 21:23
-
Daffi wrote:A mnie dopadlo samopoczucie z poczatku ciazy. Nie wymiotuje ale mdli mnie i na jedzenie patrzec nie mogę.
Niestety, ja też mam takie dni czasem. Wczoraj też mnie mdliło, może pogoda, nie wiem. Mi się do dziś zdarzają jeszcze jakieś pojedyncze wymioty.
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Cześć dziewczyny;)
Daffi i didi, współczuję! Oby szybko Wam się poprawiło choć, ja zaledwie wczoraj jeszcze wymiotowalam więc kurde nie ma reguły.. Ale życzę Wam żeby szybko chociaż u Was się skończyłodidi123, Daffi lubią tę wiadomość
-
Chyba będę musiała Was pożegnać ;p nie będę Wam już przeszkadzała i życzę Wam ciąży wszystkim wiele razy coś pytałam, czy pisałam, ale nie odpowiadacie, chciałam też żebyście mnie z listy staraczek usunęli. Ok to powodzenia23.07.2017: Sandra ;*
31.05.2019: wizyta na 13:00
-
Mamuśkaa1 wrote:Chyba będę musiała Was pożegnać ;p nie będę Wam już przeszkadzała i życzę Wam ciąży wszystkim wiele razy coś pytałam, czy pisałam, ale nie odpowiadacie, chciałam też żebyście mnie z listy staraczek usunęli. Ok to powodzenia
Nie uwielbiasz i nie słuchasz wiecznych narzekań wybranej grupy która innych nawet nie pytam o samopoczucie tylko egoistycznie wymaga uwielbiania siebie to nie istniejesz...
Przynajmniej w tym wątku.
Ewentualnie możesz tu być ale nie odzywać się, nie kwestionować nie zwracać na siebie uwagi słuchać cudów o necie i wyznaczaniu ciąży i patrzeć jak twardo rzucają forum aby po tygodniu zmienić nick.
Buziaczki dla tych z którymi można tu popisać :-*
Mama36, Applejoy lubią tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:Mam dziwne skojarzenia z Fifolkiem
Ania95, Daffi lubią tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny
-
Isaura81 wrote:Mamuśka bo tutaj jest kółko wzajemnej adoracji wszechwiedzących nieomylnych i z mega super pomysłami na ciążę, sex i leczenie się w ciąży np. pochodnymi tramalu.
Nie uwielbiasz i nie słuchasz wiecznych narzekań wybranej grupy która innych nawet nie pytam o samopoczucie tylko egoistycznie wymaga uwielbiania siebie to nie istniejesz...
Przynajmniej w tym wątku.
Ewentualnie możesz tu być ale nie odzywać się, nie kwestionować nie zwracać na siebie uwagi słuchać cudów o necie i wyznaczaniu ciąży i patrzeć jak twardo rzucają forum aby po tygodniu zmienić nick.
Buziaczki dla tych z którymi można tu popisać :-*
Niestety coś w tym jestIsaura81 lubi tę wiadomość
Pcos
-
Marza89 wrote:Cześć dziewczyny;)
Daffi i didi, współczuję! Oby szybko Wam się poprawiło choć, ja zaledwie wczoraj jeszcze wymiotowalam więc kurde nie ma reguły.. Ale życzę Wam żeby szybko chociaż u Was się skończyło
Dzięki, ale myślę, że to się tak szybko nie skończy i będzie trwać do końca. Już mi ostatnio położna mówiła, że niektóre kobiety nawet na porodówce wymiotują.
U Ciebie już blisko do końca: niech ten czas minie Ci spokojnieMarza89 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
ABI90 wrote:Cześć Kochane, ja też wpadam się pożegnać. Może będę podczytywać co tutaj słychać z ukrycia Życzę Wam dużo zdrówka i pomyślności a przede wszystkim szczęśliwych i lekkich porodów
Jeśli u mnie się coś zmieni a na to prędko nie liczę to pewnie wpadnę się podzielić. Powodzenia
Abi życzymy Ci wszystkiego dobrego a przede wszystkim dwóch wymarzonych kresek . Uda się na pewno! Potwierdzą to wszystkie dziewczyny które zrobiły sobie przerwę od forum )Phiczek lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
Mamuśka i Abi, odzywajcie się chociaż czasami co u Was słychać! Abi powodzenia! Mocno trzymam kciuki ❤️
Mamuśka spokojnej ciąży! ❤️
Didi, no mi też wróżą do końca haha ale mam nadzieję, że jednak minie już na sam koniec bo ile można haha trzymam kciuki za Was!didi123 lubi tę wiadomość