Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Od zastrzyku do testu minelo 14 dni. W 18 dc podalam sobie ovitrelle a 31 dc wyszedl pozytyw i taka beta.
Bardzo Wam dziękuję za miłe słowa ale ja na razie jeszcze sie nie cieszę. Czekam na jutrzejsza bete. Boje sie ciazy biochemicznej czy wlasnie tego ze to pozostalosc po ovitrelle.
Haha Konieczynka niestety zamkniety okres refundacyjny a w dodatku popisalam opakowanie. xd Ale trudno moge stracic to 60 zl za Lamette.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 13:18
-
Kaga wrote:Robilam wczoraj i wynik 257.5
Malwa133, Kaga lubią tę wiadomość
-
Kaga wrote:Robilam wczoraj i wynik 257.5
To na pewno nie pozostałość po owitrelle bo też robiłam sobie te zastrzyki to na pewno ciąża:) nie ma się co martwić sprawdź tylko przyrostWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 14:19
Kaga lubi tę wiadomość
Pcos
-
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:Wow to piękna beta:) nie no na pewno ciaza:) jejku jak bardzo cieszą pozytywne bety u staraczek o pierwsze dziecko!! To jutro powtarzasz? Super ze tak staraczki sie zmniejszaja.. Oby w tym roku wszystkie weteranki zostały uszczesliwione.
Tak, powtarzam. Na pewno też muszę sprawdzić TSH, bo jezeli to ciaza to w moim przypadku może byc skok. W ogole wciaz zażywam ten Duphaston, boje się go odstawic.
Badalyscie progesteron mimo brania leków?
Kurcze zawsze myslalam, że to wspaniale uczucie nosic dziecko pod sercem, ale to co sie odczuwa w rzeczywistości jest nie do wyobrazenia.
Ja też bardzo trzymam kciuki za wszytkie pozostałe Staraczki za weteranki i nie tylkoEsti lubi tę wiadomość
-
Kaga wrote:Tak, powtarzam. Na pewno też muszę sprawdzić TSH, bo jezeli to ciaza to w moim przypadku może byc skok. W ogole wciaz zażywam ten Duphaston, boje się go odstawic.
Badalyscie progesteron mimo brania leków?
Kurcze zawsze myslalam, że to wspaniale uczucie nosic dziecko pod sercem, ale to co sie odczuwa w rzeczywistości jest nie do wyobrazenia.
Ja też bardzo trzymam kciuki za wszytkie pozostałe Staraczki za weteranki i nie tylkoKaga lubi tę wiadomość
-
Phia ja też już w odpuszenie nie wierzę.
Bardzo się cieszę, że staraczek coraz mniej
Jednak siedzenie w badaniach i wydzwanianie po klinikach gdzie jakie badanie genetyczne i ile kosztuje, to nastrój trochę nie za bardzo
Chociaż jeden pozytyw, że za jakiś miesiąc się okaże po wynikach czy jest szansa liczyć na naturalną ciążę czy niestety nam to nie pisane.
Także przepraszam, że akurat musiałam posmucić trochę...Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
madzikow wrote:Phia ja też już w odpuszenie nie wierzę.
Bardzo się cieszę, że staraczek coraz mniej
Jednak siedzenie w badaniach i wydzwanianie po klinikach gdzie jakie badanie genetyczne i ile kosztuje, to nastrój trochę nie za bardzo
Chociaż jeden pozytyw, że za jakiś miesiąc się okaże po wynikach czy jest szansa liczyć na naturalną ciążę czy niestety nam to nie pisane.
Także przepraszam, że akurat musiałam posmucić trochę...
Widzisz ja mam na karku 50cs i uwierz ze czasami mi jest ciezko...
Chociaz staram sie trzymac w ryzach to i tak znajdzie sie gorszy dzien...
Wkoncu jesteśmy tutaj aby tez tu posluchac smutow i wesprzec ❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 22:25
Ania95, madzikow lubią tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Kaga gratuluję serdecznie To musi być piękne uczucie, być w wystaranej ciąży.
No to teraz gonicie dziewczyny, szybciutko, za ciosem.
Ja jeszcze tydzień postu i do męża do Anglii na 10 dni
Potem do Irlandii odwiedzić moją przyjaciółkę w drugiej ciąży (nigdy nie byłam u niej jeszcze, fajowo będzie) i do domku do Bielska nareszcie.
Nie mogę się już doczekać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 03:05
Kaga, didi123 lubią tę wiadomość
2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
nick nieaktualny
-
Kaga wrote:Dziewczyny głowa do góry, w koncu się Wam uda :* wszystkie trzymamy kciuki!!!
Głowa u góry jest jak zawsze hehe
Przeciez kazda z was miala gorszy czas. To i nam moze sie zdarzyc hehe przeciez jesteśmy tylko ludzmi
Madzikow
Ja tez sie nie dlugo biore za genetyczne badania ale jeszcze sprawdze co z moja tarczyca bo za duzo namieszala ostatnio u nas w rodzinie.
Esti
Moze bd zloty strzalWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 08:37
Esti lubi tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* większość wyników w normie -
Kaga
Kto narzeka to narzeka heh
Ja sie z pewnymi sprawami pogodzilam wiec mi lepiej
A reszta jakos sie ulozy heh* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* większość wyników w normie