Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Abi mam nadzieję że nie bedziesz musiala długo czekac. Odpocznij kochana, odśwież głowę i wróć jak poczujesz sie gotowa.
Mamuska ja nie mam wplywu na pierwszą strone, nawet nie wiem kto moze to edytowac. Ponadto chyba ciężko kazdemu odpisać na cos na co nie ma nic do powiedzenia. Tez wiele razy zostalam pominięta ale to jest forum nie warto mi się tym przejmowac. Życzę Ci spokojnej ciąży i szczesliwego i w miarę możliwości bezbolesnego porodu. -
Ja spać nie mogę.
W poniedzialek odstawialam Duphaston, więc wczoraj za rada lekarza zrobilam test. Wyszly dwie grube krechy, bylam w totalnym szoku, ale myslalam, że to Ovitrelle zafalszowalo wynik, bo podawalam go 14 dni przed pozytywem. Ale dziewczyny w innym watku namówily mnie na bete i wynik wynosi 257.5. Jestem w takim szoku, ze calej nocy nie przespalam.
W 1 cs z metforimina i po ovitrelle pozytyw. A ja kupiłam kilka dni temu mezowi nowa partie suplementow, sobie kupiłam leki na pierwsza stmulacje. W dodatku po zastrzyku kochalismy sie tylko raz. Byłam przygotowana na kolejne cykle leczenia.
Na razie boję się cieszyć, czekam na powtorke bety, ale chyba jestem w ciąży.Malwa133, didi123, Phiczek, Nobis, Ania95, Applejoy, Konieczynka, Marza89, madzikow, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaga wrote:Ja spać nie mogę.
W poniedzialek odstawialam Duphaston, więc wczoraj za rada lekarza zrobilam test. Wyszly dwie grube krechy, bylam w totalnym szoku, ale myslalam, że to Ovitrelle zafalszowalo wynik, bo podawalam go 14 dni przed pozytywem. Ale dziewczyny w innym watku namówily mnie na bete i wynik wynosi 257.5. Jestem w takim szoku, ze calej nocy nie przespalam.
W 1 cs z metforimina i po ovitrelle pozytyw. A ja kupiłam kilka dni temu mezowi nowa partie suplementow, sobie kupiłam leki na pierwsza stmulacje. W dodatku po zastrzyku kochalismy sie tylko raz. Byłam przygotowana na kolejne cykle leczenia.
Na razie boję się cieszyć, czekam na powtorke bety, ale chyba jestem w ciąży.
Super wiadomość! Jesteś w ciąży Gratuluję :*Kaga lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny policzyłam dzisiaj jest 10 staraczek naszych gwiazdeczek kochanych zawsze jak edytuje listę to sobie myśle ze w miejsce „byłej szaraczki” wskakuje kolejna dziewczyna która zaraz obwieści światu cudowne nowiny
Phiczek - Ania
Plamka_92 - Karolina
Nobis - Ania
tetis - Magda
Ewa89_89 – Ewa
Madzikow - Madzia
Najra88 - Zuzanna
Abi90 - Ania
Angelisia - Angelisia
Wusia - Ewa
Zgadnijcie która teraz jest w miejscu Kagi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 10:00
Kaga lubi tę wiadomość
[/url] -
Kaga Super
Skąd ja znam taką historię. U mnie to samo. Sex był raz, mąż zapisany do urologa, książkę "dieta płodności" kupiłam. I dwie grube kreseczki
Ciesz się Kochana. Będzie dobrze
A leki zwrócisz W aptece pracujesz chyba że przed refundacją poszło.Kaga lubi tę wiadomość
-
A ja bym chciała Ewe i Phia Od początku trzymam za Was kciuki. Oczywiście za pozostałe Staraczki również.
I dziewczyny zobaczcie że kolejna historia kiedy sobie odpuszczamy, nie wierzymy w to że się uda i się udaje. Wiem jak to brzmi "odpuść". Aż mnie skręcało jak to słyszałam, ale może coś w tym jest że im mniej się na to uwage zwraca tym łatwiej idzie.
Oczywiście pomijając sytuacje gdzie konieczna jest pomoc medyczna.
To Kaga witaj wśród Pażdziernikówek
Kaga lubi tę wiadomość
-
Konieczynka
Hmmm...
Ja akurat w odpuszczanie juz nie wierze hehe za duzo luzu bylo u mnie...
Wiem ze jak w pierwszych cyklachl z metformina nie zaszlam to dalej jest problem ktorego nie znam...
Niech ktoras inna bierze moja kolejke bo inaczej bd czekac a czekac haha* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Kaga wrote:Ja spać nie mogę.
Na razie boję się cieszyć, czekam na powtorke bety, ale chyba jestem w ciąży.
Kibicuje po cichutku