Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmmm...
Co słychać.
Od dobrych 3tyg chodzę z bolącym łokciem. Nadźwigam się w pracy i odrazu czuję, ale to życie.
Ogólnie to remontów ciąg dalszy
Nie umie siedzieć na dupie haha..
Dziś piekę chlebek. Zwykły biały jak narazie bo z ciemnymi mi nie wychodzi hehe ostatnio upiekłam i się wszyscy zajadali
A tak to po staremu. Nic się nie zmienia zbytnio. Praca, dom i tak w kółko.* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
U nas powoli wszystko ogarniamy. Badań jeszcze mąż nie robił, może w przyszłym tygodniu zrobimy. Poza tym jestem już bez stymulacji. Jak wyniki męża się poprawia to będziemy działać a tak bez sensu się faszerować.
Poza tym dzisiaj tak piękna pogoda za oknem że w ogóle nie miałam ochoty iść do pracy.
Wca poza tym chyba też bez zmian praca -> dom-> praca -> dom i tak w kółko... -
U mnie też bez zmian. Czas galopuje a i zajęć całkiem sporo. Jeszcze trochę wizyt u lekarzy. Zaplanowaliśmy już urlop więc w święta wielkanocne jedziemy odpocząć a po świętach będziemy powoli ogarniać wyprawkę. Jeszcze zaczęliśmy remontować sypialnie żeby łóżeczko malucha się zmieściło i jakoś tak leci czas.
Pracować planuje do końca kwietnia a może i jeszcze chwilę w maju. Czas pokaże. We wtorek jadę na połówkowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2020, 12:24
Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
U nas też tematy wykończeniowe
Do łazienki wszystko kupione, będziemy układać płytki i ciekawe jak wyjdą
My dziś po wizycie kontrolnej i Patryk już waży 2,5kg więc zapowiada się spore dziecko
U Was też ludzie szaleją po sklepach i wykupują żywność o przedłużonej dacie spożycia?
W szpitalach już narzucili zakaz odwiedzin i nie są możliwe porody rodzinne do odwołania. Mamy się nastawić, że nas to obejmie niestety...Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
A co ludziom dadzą te zapasy?? Nic.
Zachowują się jak tacy jakby to nazwać nawet nie wiem. Nie słuchają tego co piszą i mówią a panikę sieją.
W szpitalach robią zakazy ale tam muszą się zabezpieczyć i akurat to rozumiem.
Mieszkam trochę km od 1 pierwszego przypadku. Szczerze nawet tym się nie przejmuje. Co mi da panika. Zupełnie nic. Pracować i żyć trzeba.
A że pracuje w sklepie mam styczność z ludźmi to muszę zadbać bardziej o higienę rąk bo nic innego mi nie zostało.
Nie dajmy się zwariować z tym.* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Phia zgadzam się z Tobą. Nie należy popadać w paranoje ale też nie powinniśmy bagatelizować. Wydaje mi się że na tą chwilę wystarczy stosowanie się do podstawowtmych zasad podobnych do przeciwdziałania grypie. Ale to moje zdanie.Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
Najlepszego bebeczki z okazji naszego święta! Pamiętajcie, że jesteście silne, piękne i nic nas nie pokona w walce o marzenia 😘 Całuję Was mocno 😘😘
Phiczek, madzikow lubią tę wiadomość
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
Ania super, że wszystko u Was ok rośnijcie zdrowo i bezproblemowo
My zaczynamy etap puchnięcia i zatrzymania wody takze trochę się gorzej czuję niestety, ale poza tym wszystko dobrze. Trochę się martwię, co będzie za miesiąc w szpitalu, jak przyjdzie mi rodzić, ale nie mam na to wpływu i zostanie się dostosować do aktualnej sytuacji po prostu...
Dziewczyny a u was w pracy ludzie idą na opiekę/pracują zdalnie czy jak to wygląda?Starania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
U nas od poniedziałku ci który mogą pracują zdalnie. Część bierze opiekuńcze że względu na zamknięcie szkół. Ja dzisiaj miałam nie przychodzić do pracy a od poniedziałku okaże się jak zostanie to zorganizowane. Niby jeszcze chodzę do pracy ale już i tak w połowie dnia jestem puszczana do domu. Za miesiąc miałam jechać na urlop a coraz bardziej się przekonuje w tym że urlop spędzę w domu. Trudno ale nic na siłę.Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
Hmmm.. Trochę słabo to aktualnie wygląda w szpitalach. Rodząca przy przyjęciu ma mieć ze sobą wszystko na cały pobyt w szpitalu. Nie można podawać paczek, nie ma odwiedzin a tym bardziej porodów rodzinnych. Czytam takie info na forum od dziewczyn z różnych miast. Może być też tak, że dany szpital robi jakieś ustępstwa, ale nie liczę na wielkie zmiany w przeciągu kolejnego miesiąca. Zaczynam w końcu kompletować walizkę do szpitala:)Starania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Cześć Dziewczyny! chyba już mało kto tutaj zagląda... ale może chociaż czytacie
Przesyłamy pozdrowienia, Patryk waży już 3300 i skłaniamy sięz lekarzem raczej do cc, zwłaszcza jeśli urośnie ponad 4kg, bo jeszcze ma trochę czasu. Pojawił się też pierwszy rozstęp na brzuchu mimo smarowania, ale trudno. Już wszystko się przeżyje byle szczęśliwie urodzić
Ps. Nobis zaloguj się w klubie rossman rosnę, bo w 34 tyg przychodzi na maila wiadomość o gratisowej paczce papierosów premium care 24szt, a po odebraniu papierosów w aplikacji się pojawia jeszcze oliwka z babydream za 1gr, także zawsze coś
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Madzikow kciuki za Wasz poród! Synuś Ci wszystko wynagrodzi 🙂
Ja mam nowa Panią Doktor (czekałam kilka ładnych miesięcy), ale przez koronawirusa nie możemy działać tak jakbyśmy my i Pani Doktor chcieli... ale bedziemy czekać i ruszymy jak tylko sie to skończy... takze kolejny przestój w tym wszystkim...Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Pcos,cykle bezowulacyjne, kir Bx, cytokiny skopane, komórki nk-23%
Stymulacje: clo+pregnyl (2 nieudane), lametta+pregnyl (2 nieudane).
Laparo+histero+drożność - korekta kształtu macicy.
Maz ok
Szczesliwy cykl-gonadotropiny+acard+intralipid+neoparin
15.12.2020r.-pęcherzyk ciążowy
28.12.2020r.- Nasz Dzidziuś ma ❤️
16.07.2021r.- 35tc SN Synuś ❤️
11.04.2023r.- beta 760 Nasz Drugi Cudzie zostań z nami! 🙏🙏
Czekamy na Dziewczynke 😍