Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O rany a ja ani winka ani kolacji. Mlody ma agresora.
Zjem chyba tej mlodej kapustki z wczoraj choc na noc to moze byc ciekawy pomysl.
Ale tak najbardziej to właśnie mam chcice na czekolade wedla nadziewana truskawkami. Dobrze ze sklep daleko...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Milea, wspomniałaś, że masz ochotę na alkohol, ale obawiasz się o ewentualną ciążę. Ja Cię odsyłam do artykułu mamy ginekolog Do dnia spodziewanej miesiączki nic dziecku nie zaszkodzi. Dopiero od dnia okresu przez kolejny pełny miesiąc to najważniejszy czas, w którym tworzą się najważniejsze organy, więc trzeba się bardzo pilnować z jedzeniem. Tutaj artykuł -> https://mamaginekolog.pl/hipotetyczna-hania/
Dobra lektura dla każdej z WasPlamka_92, milea.26, Malwa13, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w razie co też uzupełniam listę
Ania ja bym jeszcze poczekała na Twoim miejscu z testem Ale widzę, że już się nastawiłaś
W takim razie trzymam mooocno kciuki za 2 kreseczki :* Oczywiście daj nam znaćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 20:10
Ania95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:Ja w razie co też uzupełniam listę
Ania ja bym jeszcze poczekała na twoim miejscu z testem Ale widzę, że już się nastawiłaś
W takim razie trzymam mooocno kciuki za 2 kreseczki :* Oczywiście daj nam znać
Nastawiłam się, ale mimo wszystko cały czas myśl z tyłu głowy, że za wcześnie zobaczymy rano czy zrobię czy nie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlamka_92 wrote:U mnie kolejny owulak negatywny.
Albo mi się cykl wydłuży i owulacja będzie później, albo faktycznie jakiś cykl bezowulacyjny mi się trafił.
My idziemy prawie leb w leb:) u Ciebie 16cs, a u mnie 15cs. Do tego jestemy chyba w tym samym wieku sugerujac sie Twoim Nickiem? 92 rocznik?Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
Plamka_92 wrote:U mnie kolejny owulak negatywny.
Albo mi się cykl wydłuży i owulacja będzie później, albo faktycznie jakiś cykl bezowulacyjny mi się trafił.
Ja też miałam same testy negatywne w tym cyklu, ale mimo wszystko nadzieja jestPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś miałam ogromną ochotę na morele. Najadłam sie tak, że mam po uszy nie jadłam ich kilka lat, bo jakoś nigdy specjalnie za nimi nie szalałam. No i od rana coraz bardziej męczą mnie mdłości ale co tam, zniosę i będę dalej tu zarażać
Ania95, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MammaN wrote:Ja dziś miałam ogromną ochotę na morele. Najadłam sie tak, że mam po uszy nie jadłam ich kilka lat, bo jakoś nigdy specjalnie za nimi nie szalałam. No i od rana coraz bardziej męczą mnie mdłości ale co tam, zniosę i będę dalej tu zarażać
Boże, ja też zniosę wszystko, naprawdę wszystko, ale niech w końcu trafi na mnie hahaPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny