Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Klaudia z nami możesz pogadać o wszystkim. Hsg zrób prywatnie, o niebo lepsze warunki a koszt to chyba 300-400 zl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 16:35
IV ivf ⏳
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
Klaudia jeśli masz owulacje to tez nie masz co się zamartwiać swoim zdrowiem. Morfologia 0,5% to tak bez rewelacji. Sprawdźcie znowu po 4 miesiącach suplementacji a do tego czasu nie szukaj na sileIV ivf ⏳
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
Dziewczyny co Wy na to żeby w ramach starań włączyć sport? Jak nie wyjdzie w tym miesiącu to przynajmniej forma się zbuduje hihi któraś za? Bo z lekarzem poszło nawet nawet
Czy któraś jeszcze ma problemy z ząbkami i nie zapisała się do stomatologa?[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyApplejoy wrote:Dziewczyny co Wy na to żeby w ramach starań włączyć sport? Jak nie wyjdzie w tym miesiącu to przynajmniej forma się zbuduje hihi któraś za? Bo z lekarzem poszło nawet nawet
Czy któraś jeszcze ma problemy z ząbkami i nie zapisała się do stomatologa?
Ja mam ale zapisuje sie jak bede widziala jaki mam grafik w robocie - bez tego żadnego lekarza nie moge ogarnąć... -
nick nieaktualny
-
Ewa89_89 wrote:Klaudia jeśli masz owulacje to tez nie masz co się zamartwiać swoim zdrowiem. Morfologia 0,5% to tak bez rewelacji. Sprawdźcie znowu po 4 miesiącach suplementacji a do tego czasu nie szukaj na sile
-
nick nieaktualny
-
Morska wrote:Hej Dziewczyny:) czytam Was od jakiegoś czasu i chciałabym się przyłączyć do Was:)od 1,5 roku staramy się o dziecko. Ja miałam z 3 razy monitoring ( na jednym niby było bez owu, na dwóch pozostałych było). Mąż ma słabe wyniki nasienia, morfologia 0,5% ale już bierze suplementy, ja biorę Ovarin i wit.D. Leczę się kilka lat na hashimoto, biore letrox 50 i tsh, ft3, ft4 mam w normie. Już miałam monitoring, zastrzyk ovirelle i nawet chciano mi robic inseminacje a dokładnych badań nic. Czytałam jakie Wy robicie badania i dlatego postanowiłam, że uzupełnię swoje na własną rękę. Wizytę u lekarza od niepłoddności mam dopiero w październiku. Do tego czasu chcemy sie dalej starac, kupie jeszcze ten żel conceive plus i własnie chciałabym się przebadać. Jakie badania polecacie mi zrobic z krwi? bo tak naprawde lecze sie 1,5 roku a nic nie miałam. Za chwile lekarze będą mi o in vitro mówić a nawet prolaktyny nie sprawdzili. Dziś mam 1dc co mogę zbadac w tym miesiacu?
Cześć
Moja dentystka mnie załamała, bo jest w ciąży i znika na trochęMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyApplejoy wrote:Dziewczyny co Wy na to żeby w ramach starań włączyć sport? Jak nie wyjdzie w tym miesiącu to przynajmniej forma się zbuduje hihi któraś za? Bo z lekarzem poszło nawet nawet
Czy któraś jeszcze ma problemy z ząbkami i nie zapisała się do stomatologa? -
Phia wrote:A tak z innej beczki...
Jak to jest z waszymi facetami jak maja swoj orgazmik to tez wam pojekuja ??
xDxD
Mój jest cichy, ale za to robi takie miny, że muszę się powstrzymywać, żeby nie zacząć się głośno śmiać
Ewa89_89 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
Phia wrote:Ja dopiero sie zapisze jak bd miala czym dojechac hehe bo teraz te nasze autko szwankuje i narazie daleko sie nie wybieram... Zreszta jestesmy w trakcie szukania nowego xD
My kupujemy nowego, TŻ ma dość poszukiwań w końcu doczekałam tej pięknej chwiliMoje szczęście
3500 g i 53 cm -
Morska wrote:Hej Dziewczyny:) czytam Was od jakiegoś czasu i chciałabym się przyłączyć do Was:)od 1,5 roku staramy się o dziecko. Ja miałam z 3 razy monitoring ( na jednym niby było bez owu, na dwóch pozostałych było). Mąż ma słabe wyniki nasienia, morfologia 0,5% ale już bierze suplementy, ja biorę Ovarin i wit.D. Leczę się kilka lat na hashimoto, biore letrox 50 i tsh, ft3, ft4 mam w normie. Już miałam monitoring, zastrzyk ovirelle i nawet chciano mi robic inseminacje a dokładnych badań nic. Czytałam jakie Wy robicie badania i dlatego postanowiłam, że uzupełnię swoje na własną rękę. Wizytę u lekarza od niepłoddności mam dopiero w październiku. Do tego czasu chcemy sie dalej starac, kupie jeszcze ten żel conceive plus i własnie chciałabym się przebadać. Jakie badania polecacie mi zrobic z krwi? bo tak naprawde lecze sie 1,5 roku a nic nie miałam. Za chwile lekarze będą mi o in vitro mówić a nawet prolaktyny nie sprawdzili. Dziś mam 1dc co mogę zbadac w tym miesiacu?
Witaj Morska
Skąd ja to znam..Też staramy się ponad 1,5 roku, a żaden lekarz nie zlecił mi konkretniejszych badań hormonów.
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)