Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Moj juz byl 2 ogladac heje i za kazdym razem mu ktos sprzed nosa sprzatnal
Nam tylko raz, bo tylko raz coś konkretnego znaleźliśmy co przeszło ASO bez zastrzeżeń, ale cieszyłam się z tego, bo nie chcę kombi za długie dla mnie byłoMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyPerersiku w koncu pytania na poziomue naszego wątku
K czasem steka ale to jak mu sie wymksnie. Ale uwielbiam jego twarz. A wiem zawsze jak dojdzie bo ma taki strzał że po prostu czuje. I to mnie najbardziej podnieca. Nienawidze seksu w prezerwatywie. To jak macać się przez rękawiczke... -
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Mój ma brodę, włosy na klacie. kiedyś nie lubiłam ale dorosłam i teraz uważam że taki jaki jest jest najprzystojniejszy na świecie
Mój to na klacie ma niewiele, podobnie jak na rękach i nogach. Ja w tych miejscach jestem bardziej zarośnięta niż on, a powinno być odwrotnie, miałabym mało do goleniaMoje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
milea.26 wrote:Morska witaj:)
Didi czemu? Ja niedługo ide pierwszy raz do nowego dentysty zobaczymy. Ale ponoc wszystko fajnie robi. I blisko domu go mam
Bo moja dent idzie na L4, bo jest w ciąży i jej gin nie pozwala jej dłużej pracować. Dobrze, że powiedziała. Mój poprzedni dent był bardzo chory, dowiedziałam się dopiero po zniknięciu, bo nic nie powiedział. I tak jest za każdym razem, gdy znajdę kogoś do kogo chodzę z uśmiechem na ustach i u kogo czuje się jak w domu.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyWitam nowa koleżankę
Mój jak jednak usłyszał o badaniach to klasyczna zalaka. Jakby już było coś nie tak. Ze On nie może pozbierać myśli, że jak będzie cos nie tak to co zrobimy że będzie wybrakowany się czuł...
Ehhh... Musialam mu natłóc do głowy. My jakoś znosimy te badania wsystkie, a Oni nawet do lekarza się boją pójść. -
nick nieaktualnydidi123 wrote:Bo moja dent idzie na L4, bo jest w ciąży i jej gin nie pozwala jej dłużej pracować. Dobrze, że powiedziała. Mój poprzedni dent był bardzo chory, dowiedziałam się dopiero po zniknięciu, bo nic nie powiedział. I tak jest za każdym razem, gdy znajdę kogoś do kogo chodzę z uśmiechem na ustach i u kogo czuje się jak w domu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Perersiku w koncu pytania na poziomue naszego wątku
K czasem steka ale to jak mu sie wymksnie. Ale uwielbiam jego twarz. A wiem zawsze jak dojdzie bo ma taki strzał że po prostu czuje. I to mnie najbardziej podnieca. Nienawidze seksu w prezerwatywie. To jak macać się przez rękawiczke...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 17:16
-
melunia91 wrote:Perersiku w koncu pytania na poziomue naszego wątku
K czasem steka ale to jak mu sie wymksnie. Ale uwielbiam jego twarz. A wiem zawsze jak dojdzie bo ma taki strzał że po prostu czuje. I to mnie najbardziej podnieca. Nienawidze seksu w prezerwatywie. To jak macać się przez rękawiczke...
Seks w prezerwatywie to dla mnie coś strasznego
Nic nie czuć!
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Perersiku w koncu pytania na poziomue naszego wątku
K czasem steka ale to jak mu sie wymksnie. Ale uwielbiam jego twarz. A wiem zawsze jak dojdzie bo ma taki strzał że po prostu czuje. I to mnie najbardziej podnieca. Nienawidze seksu w prezerwatywie. To jak macać się przez rękawiczke...
Ja też, ale myślałam, że przez to, że go nie ma i tylko w weekend to ma takie ciśnienie
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyPhia wrote:Masanka przez rekawiczke haha trza wyprobowac xD
Moj młody stwierdził że pojechałby na drugi obóz... Na mazury... Jakbym miała wolne 1900zł to bym go posłała (1750 kosztuje oboz ale jeszcze kieszonkowe) 10 dni ale taki mają program że nie dziwie sie ze taka kasa