Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Chasia wrote:A takie pytanie z innej beczki... czy wasi męzowie maja siwe włosy?
Mój mąż od jakis może 3 lat ma siwe pasemka ale wydaje mi sie że to przez pracę bo ma mega wkurzajacego szefa i jego syna...
Właśnie przyszła mi paczka bo zamówiłam mu reduktor siwizny z mariona i z joanny jakis szampon na redukowanie siwizny zobaczymy co to bedzie
Mój jest łysy, wiec z dwojga złego wolałabym żeby był siwyEwa89_89 lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualnyHej Kochane,
Chwila oddechu uwaliłam się na kanapę i nadrabiam
Fasolkowo pięknie nam się rozrasta tak trzymać! Pozytywne nastawienie i wszystko się układa od razu
Ja wizytę mam w piątek. Będę miała już wszystkie wyniki, więc założą juz kartę ciąży ale mnie to cieszy!!! Hih
Poza tym to mogę ciągle spać i mdłości mam coraz częściej fuuuuu poza tym w normie wszystko
Biorę luteine cały czas pod język. Po tym jest tylko gorzej. Gorzkie w choleręKasiulka90, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytetis wrote:hej dziewczyny.
nawet nie próbuje was nadrabiać, miałam weekend urodzinowy, synek miał urodziny więc się gościliśmy nie było czasu na Internety;-)
A od dzisaj pakowanie i od czwartku URLOP!!!!!
Mam do was pytanko, w związku z tym, że idę do apteki po leki na wyjazd, przy okazji kupiła bym może jakieś suplementy.
myślałam o wiesiołku dla siebie, polecicie jakiś? i jak go się przyjmuje?
a co dla męża byście mogły polecićWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 15:27
-
nick nieaktualny
-
Mój mąż jest trochę młodszy a już ma siwe i zakola. U mnie burza włosów na brodzie tez mu się trafiają rudzielce, poza tym ma taka twarda brodę ze jak rośnie to go unikam tak drapie. Przydaje się tylko jak komar użre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 15:38
⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
Ania95 wrote:Mój nawet jak się ogoli, to nie ma gładkiej buzi, bo ma tak mocny i sztywny włos długiej brody nie lubię, bo przeszkadza mi to w całowaniu
Mój w sumie też raczej idealnie miękkiej buzi po ogoleniu nie ma, ale i tak wolę go nieogolonego przez co musi wysłuchiwać teściowej, no bo jak to się nie golisz. Na głowie coraz mniej za to zarost ma ciemny i gęstyMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny