Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Oczywiście, że nie życzę źle :* co Ty tutaj wypisujesz
Tylko jestem ciekawa kiedy nadejdzie ten moment. Czy za tydzień za miesiąc, czy za dwa a w końcu nadejdzieAnia95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Marzik o 11 ma tu byc hehe noo dobra masz czas do 12 hehe bo moze poślizg bd
Haha i jak Was nie kochać ❤️ -
nick nieaktualny
-
Kropeczka, jak miło widzieć, że pocieszasz intensywnie Chasię i Marzę Hahaha pamiętam doskonale, jak przeżywałaś i panikowałaś 2 tygodnie temu, że taka mała beta Też biegałaś co chwilę badać i porównywałaś wyniki, leciałaś do lekarza i się załamywałaś. Chyba każda z nas musi znosić porażki i sukcesy po swojemu Ale wsparcie koleżanek z forum jest nieocenione!!! Ja też odkąd jestem na tym wątku, cały czas chodzę uśmiechnięta, a mąż jest ze mnie bardzo dumny I uwaga... tadaaa. Nie mam (jeszcze) plamień przed @!!! A przez ostatni rok zawsze od 7-8dpo miałam pomarańczowe i brązowe upławy. TO DZIĘKI WAM! :*
Ania95, Marza89 lubią tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Kropeczka, jak miło widzieć, że pocieszasz intensywnie Chasię i Marzę Hahaha pamiętam doskonale, jak przeżywałaś i panikowałaś 2 tygodnie temu, że taka mała beta Też biegałaś co chwilę badać i porównywałaś wyniki, leciałaś do lekarza i się załamywałaś. Chyba każda z nas musi znosić porażki i sukcesy po swojemu Ale wsparcie koleżanek z forum jest nieocenione!!! Ja też odkąd jestem na tym wątku, cały czas chodzę uśmiechnięta, a mąż jest ze mnie bardzo dumny I uwaga... tadaaa. Nie mam (jeszcze) plamień przed @!!! A przez ostatni rok zawsze od 7-8dpo miałam pomarańczowe i brązowe upławy. TO DZIĘKI WAM! :*
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Kropeczka, jak miło widzieć, że pocieszasz intensywnie Chasię i Marzę Hahaha pamiętam doskonale, jak przeżywałaś i panikowałaś 2 tygodnie temu, że taka mała beta Też biegałaś co chwilę badać i porównywałaś wyniki, leciałaś do lekarza i się załamywałaś. Chyba każda z nas musi znosić porażki i sukcesy po swojemu Ale wsparcie koleżanek z forum jest nieocenione!!! Ja też odkąd jestem na tym wątku, cały czas chodzę uśmiechnięta, a mąż jest ze mnie bardzo dumny I uwaga... tadaaa. Nie mam (jeszcze) plamień przed @!!! A przez ostatni rok zawsze od 7-8dpo miałam pomarańczowe i brązowe upławy. TO DZIĘKI WAM! :*
A prawda, każda musi przez to przejść i największe wsparcie jest wtedy kiedy dajemy taką możliwość każdemu, ale w granicach rozsądku
Dziewczyny, nie jest dobrze tłumić w sobie emocji, to zawsze źle się kończy. Forum jest po to, żeby się wygadać i mężowi nie truć
A każda ma wspierać tą drugą i podnosić na duchu, a nie zabraniać przeżywania tego, co się dzieje w życiu ciąża to tak ważny okres w życiu, że to oczywiste, że się martwimy
Mój mąż wczoraj powiedział, że się cieszy, że mam Was i widzi poprawęMarza89, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Wiem o czym mówisz, że takie miałam też myślę, że każda musi to przejść w taki czy inny sposób może to przez wcześniejszą stratę, kto wie?
Jedno jest pewne trzeba być optymistą,z Wami jest łatwiej a wyglądać się zawsze trzeba ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 15:13
Kasiulka90, Ania95 lubią tę wiadomość
-
A takie pytanie z innej beczki... czy wasi męzowie maja siwe włosy?
Mój mąż od jakis może 3 lat ma siwe pasemka ale wydaje mi sie że to przez pracę bo ma mega wkurzajacego szefa i jego syna...
Właśnie przyszła mi paczka bo zamówiłam mu reduktor siwizny z mariona i z joanny jakis szampon na redukowanie siwizny zobaczymy co to bedzie -
Super, że nie masz plamien, to bardzo dobry znakKasiulka90 lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Chasia wrote:A takie pytanie z innej beczki... czy wasi męzowie maja siwe włosy?
Mój mąż od jakis może 3 lat ma siwe pasemka ale wydaje mi sie że to przez pracę bo ma mega wkurzajacego szefa i jego syna...
Właśnie przyszła mi paczka bo zamówiłam mu reduktor siwizny z mariona i z joanny jakis szampon na redukowanie siwizny zobaczymy co to bedzie
Mój ma pojedyncze siwe, u nas to ja będę pierwsza siwa a jestem o 3 lata młodsza od niego -
Ja w całym moim życiu miałam może 3 siwe włosy. Za to łysieję powoli A mój mąż ma tak jasne włosy, że pojedynczego siwego nie byłoby nawet widać Ale wydaje mi się, że nie ma. Kobietki, pamiętajcie - siwienie i łysienie to oznaka wysokiego testosteronu, więc bardzo dobrze, jeśli facet to ma hehe
didi123, Ania95 lubią tę wiadomość
-
Chasia wrote:A takie pytanie z innej beczki... czy wasi męzowie maja siwe włosy?
Właśnie przyszła mi paczka bo zamówiłam mu reduktor siwizny z mariona i z joanny jakis szampon na redukowanie siwizny zobaczymy co to bedzie
U nas to ja jestem bardziej siwa, ale nie rzuca się to na szczęście w oczy, bo jakoś mi się to gubi w moim buszu loków. Za to mój TŻ łysieje, co bardzo przeżywa.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm