Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Plamka_92 wrote:Ja podziwiam Twoją cierpliwość Moja by się już dawno skończyła
Jestem na granicy już kiedyś wybuchnę i tak jej nagadam, że w pięty jej pójdzie... Wolałabym tego uniknąć, dlatego chyba jej powiemy, że nasze starania zakończonePlamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Jestem na granicy już kiedyś wybuchnę i tak jej nagadam, że w pięty jej pójdzie... Wolałabym tego uniknąć, dlatego chyba jej powiemy, że nasze starania zakończone
-
Phia wrote:To ja mam fajnie ze swoja haha moj tesciu jak zaczyna do nas gadac o wnukach to go tesciowa opiernicza ze ma nas nie pytac itp... Wiec jak nie ja to tesciowa go sprowadza na ziemie
Fajna teściowa ja zawsze o takiej marzyłam. No ale chociaż mam cudownego męża i tylko za to jestem jej wdzięczna -
Chasia wrote:Kropeczko Kochana a napisz mi jaka ty miałas betę? Masakra ja głupia naczytałam sie na forach róznych i na necie i dziewczyny miały wyższa itp i masakra
Wzięłam sie za sprzątanie żeby nie myślec ale to sie nie da nie wytrzymam chyba do jutra na ta bete a wyniki pewnie znów koło 17 będa - ja zwariuję
Uspokój się proszę!!!
Tylko spokój nas uratuje!
Najważniejsze żeby mieć świadomość, że co ma być to będzie i nasze nerwy niczego nie zmienią! Jeśli mamy poronić to niestety tak się stanie! Przykre ale prawdziwe.
A z letroxem tak jak Dziewczyny Ci pisza. Zrób TSH i ft4 i dopiero wtedy ewentualnie a zmiana dawki lub jodid dodatkowo tak jak u mnie .
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Phia wrote:Po co sie stresujesz i czytasz te inne fora... Odworc sie to ci nakopie do tylka za to... Spokojnie kochana
Jeśli jestem w 4 tygodniu i 5 dniu to mam patrzeć na badaniach norme na 4 tydzien nie?
-
Ja teściowa opieprzylam to teraz marudzi w inny sposób. Np. Ze Byli u znajomych i jej koleżanka jest już babcia i przyjechała synowa z wnusią i jaka ona fajna i jak się jej podobało takie dziecko. To jej mówię to sobie zrób. Masz dopiero 45 lat. Możliwe ze ja w twoim wieku urodzę. To się zamknęła. Moja mama jest przed 60-tką a tak mi nie marudzi
Ania95, Applejoy lubią tę wiadomość
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Fajna teściowa ja zawsze o takiej marzyłam. No ale chociaż mam cudownego męża i tylko za to jestem jej wdzięczna
-
Phia wrote:A moze lepiej zeby jek w piety poszlo... Zrozumie ze ma sie nie wtracac.. Chociaz nie wiem czy to podziala jak mowisz ze ciezki temat z nia ...
Jak bym jej odpowiedziała tak to by była wojna już nie raz zrobiła histerię, rzucała wazonami, jedzeniem itd. ona trochę nienormalna jest
ale jak w końcu mi nerwy puszczą, to tak będzie -
Ania95 wrote:Jestem na granicy już kiedyś wybuchnę i tak jej nagadam, że w pięty jej pójdzie... Wolałabym tego uniknąć, dlatego chyba jej powiemy, że nasze starania zakończone
Olać jędze u tyle! Nie przejmuj się takim gadaniem, bo to tylko Cię dobije!Ania95 lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyEwa89_89 wrote:Ja teściowa opieprzylam to teraz marudzi w inny sposób. Np. Ze Byli u znajomych i jej koleżanka jest już babcia i przyjechała synowa z wnusią i jaka ona fajna i jak się jej podobało takie dziecko. To jej mówię to sobie zrób. Masz dopiero 45 lat. Możliwe ze ja w twoim wieku urodzę. To się zamknęła. Moja mama jest przed 60-tką a tak mi nie marudzi
A powaznie mamuska gada ze do wozka bd patrZeć przez denka od sloikow xD i jeszcze ta jej gestykulacja.. zawsze ubaw z tego mamyEwa89_89 lubi tę wiadomość
-
Kropeczka85 wrote:Kochana ja w 29dc miałam 11, dzień później 23 a jeszcze dzień później 33! W 45dc miałam tylko 2150!!! I jak widzisz mój kropek ma się dobrze i rośnie tylko jest trochę młodszy niż z OM. Też się naczytałam , a i lekarze mi szans nie dawali i co???
Uspokój się proszę!!!
Tylko spokój nas uratuje!
Najważniejsze żeby mieć świadomość, że co ma być to będzie i nasze nerwy niczego nie zmienią! Jeśli mamy poronić to niestety tak się stanie! Przykre ale prawdziwe.
A z letroxem tak jak Dziewczyny Ci pisza. Zrób TSH i ft4 i dopiero wtedy ewentualnie a zmiana dawki lub jodid dodatkowo tak jak u mnie . -
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Jak bym jej odpowiedziała tak to by była wojna już nie raz zrobiła histerię, rzucała wazonami, jedzeniem itd. ona trochę nienormalna jest
ale jak w końcu mi nerwy puszczą, to tak będzieAnia95 lubi tę wiadomość
-
Chasia wrote:No własnie sama to sobie mówie ale kurde myślę i myślę dzisiejsza krecha na tescie wyszła ciemniejsza niz wczoraj więc beta chyba idzie w góre mam nadzieję a progesteron mam 24,57 chyba ok?
Jeśli jestem w 4 tygodniu i 5 dniu to mam patrzeć na badaniach norme na 4 tydzien nie?
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
Kropeczka85 wrote:Jak ja to zawsze mówię: nie ruszaj gówna bo będzie śmierdzieć...
Olać jędze u tyle! Nie przejmuj się takim gadaniem, bo to tylko Cię dobije!
Tak staram się robić ograniczyłam kontakty i jak słyszę te teksty to tylko spuszczam głowę i mam łzy w oczach, bo jest mi przykro - niestety nad tym zapanować nie potrafię
Czasem mam żal do męża, że on jej nie nagada... Ale może on też wojny nie chce. -
Chasia wrote:Kropeczko Kochana a napisz mi jaka ty miałas betę? Masakra ja głupia naczytałam sie na forach róznych i na necie i dziewczyny miały wyższa itp i masakra
Wzięłam sie za sprzątanie żeby nie myślec ale to sie nie da nie wytrzymam chyba do jutra na ta bete a wyniki pewnie znów koło 17 będa - ja zwariuję
Beta ma tak szerokie zakresy, że nie ma co porównywać swoich wartości.
Będziesz się tylko bardziej stresować
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Chasia przecież w glebi wiesz ze wszystko tam się dobrze dzieje wiec nie czytaj już głupot tylko zajmij się czymś innym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 14:36
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
Phia wrote:To nie powinien byc forum staraczek tylko malych panikarek hehe xD
Wybaczcie noo xD
Zobaczymy jak Ty się będziesz zachowywać jak zajdziesz w ciążę
Będziemy musiały wszystkie Ciebie uspokajać zobaczyszPhia, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Ania unikaj teściowej. U mnie tylko to działa. No i na pytanie o dziecko odpowiadam JAK BÓG DA. Czasem jej pocisne ze za mało się modli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 14:36
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Walka od 2016 -
nick nieaktualny