Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie moje Pszczoleczki. Ja się witam już w 8 tygodniu
Didi z facetami źle bez nich jeszcze gorzej, skoro jesteście przyjaciółmi to na pewno się dogadacie!
Ewcia masakra jakaś! Nie dość , że cierpisz to jeszcze takie podejście...ach co za służba zdrowia . Trzymaj się Kochana i bądź dobrej myśli :*
Chasia Ty też moich postów nie czytasz więc jeszcze raz pisze, że Ci zaraz do tyłka nakopie! Odczep się od tej bety!!! Moja jaka była i jak widać nadal w ciąży jestem.
Marza to sobie poleciałas z tą betą!? Po co mi powiedz?! Miałaś piękny przyrost a jutro wizyta...mało Ci nerwów???Marza89, Sandersik lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Applejoy wrote:Dziewczyny wiecie co my to mamy szczęście
Ile jest kobiet które nawet nie mają się komu wygadać albo napisać bo nikt ich nie rozumie albo przeszły przez tak traumatyczne przejścia ze się poddają w walce o maluszka. A my tutaj bach bach i 40 stron zleciało hehehe
Ja już mam dość gadania mojej teściowej "a nie możecie wpadki zaliczyć?" albo "nie wiecie jak dzieci się robi?". Za każdym razem jak słyszę takie teksty to mam łzy w oczach
Dobrze, że od Was tego nie słyszę -
hej dziewczyny.
nawet nie próbuje was nadrabiać, miałam weekend urodzinowy, synek miał urodziny więc się gościliśmy nie było czasu na Internety;-)
A od dzisaj pakowanie i od czwartku URLOP!!!!!
Mam do was pytanko, w związku z tym, że idę do apteki po leki na wyjazd, przy okazji kupiła bym może jakieś suplementy.
myślałam o wiesiołku dla siebie, polecicie jakiś? i jak go się przyjmuje?
a co dla męża byście mogły polecić
16 cykl -
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:Ja już mam dość gadania mojej teściowej "a nie możecie wpadki zaliczyć?" albo "nie wiecie jak dzieci się robi?". Za każdym razem jak słyszę takie teksty to mam łzy w oczach
Dobrze, że od Was tego nie słyszę
Mam nadzieje, że ja takich testów nie doczekam, bo bym z siebie wyszła chyba z wściekłości jak by mi ktoś tak powiedział.
Nie przejmuj się teściową :* W końcu musi się udaćMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Kropeczko a jak tam u Ciebie? 8 tydzień... jak to szybko leci⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
Ania95 wrote:Ja już mam dość gadania mojej teściowej "a nie możecie wpadki zaliczyć?" albo "nie wiecie jak dzieci się robi?". Za każdym razem jak słyszę takie teksty to mam łzy w oczach
Dobrze, że od Was tego nie słyszęAnia95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Ja już mam dość gadania mojej teściowej "a nie możecie wpadki zaliczyć?" albo "nie wiecie jak dzieci się robi?". Za każdym razem jak słyszę takie teksty to mam łzy w oczach
Dobrze, że od Was tego nie słyszęAnia95 lubi tę wiadomość
-
Kropeczka85 wrote:Witajcie moje Pszczoleczki. Ja się witam już w 8 tygodniu
Didi z facetami źle bez nich jeszcze gorzej, skoro jesteście przyjaciółmi to na pewno się dogadacie!
Ewcia masakra jakaś! Nie dość , że cierpisz to jeszcze takie podejście...ach co za służba zdrowia . Trzymaj się Kochana i bądź dobrej myśli :*
Chasia Ty też moich postów nie czytasz więc jeszcze raz pisze, że Ci zaraz do tyłka nakopie! Odczep się od tej bety!!! Moja jaka była i jak widać nadal w ciąży jestem.
Marza to sobie poleciałas z tą betą!? Po co mi powiedz?! Miałaś piękny przyrost a jutro wizyta...mało Ci nerwów???
❤️ -
didi123 wrote:Mam nadzieje, że ja takich testów nie doczekam, bo bym z siebie wyszła chyba z wściekłości jak by mi ktoś tak powiedział.
Nie przejmuj się teściową :* W końcu musi się udać
I tak już mało do niej zaglądamy, może raz na 2 tygodnie ale za każdym razem musi to powiedzieć, no musi... I jeszcze podaje przykłady z rodziny jak to wszyscy w rodzinie pozaliczali wpadki, a my tylko się bujamy
Uda się, uda :*
Nie życzę żadnej z Was takich tekstów -
Phia wrote:Przygas ja tekstem.. Tak ja tescia przygasilam.. Mam maly spokoj jak narazie...
Do niej to nie dotrze, bo zrobić dla niej dziecko jest najprostszą rzeczą na świecie i ona nie rozumie dlaczego my już 7 miesięcy się staramy i oczywiście, że to moja wina, bo to ja mam obsesję taka teściowa to skarb, mówię Wam -
ABI90 wrote:Ja to jak mnie zdenerwują następnym razem tekstem kiedy to chyba powiem że wcale nie będziemy mieć bo nie chcemy :] Wkurzające są te teksty, ciekawe co by powiedzieli na taką odpowiedź
U mnie w rodzinie to tylko teściowa nie rozumie, więc chyba jej tak powiemy... Że przestaliśmy się starać i nie wiemy kiedy znowu zaczniemy, bo mam jej dość -
Marza89 wrote:Wiem wiem... Kajam się nisko Już od dziewczyn musztre zebrałam, więc obiecuję poprawę mojego, zachowania
❤️
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Ania95 wrote:Do niej to nie dotrze, bo zrobić dla niej dziecko jest najprostszą rzeczą na świecie i ona nie rozumie dlaczego my już 7 miesięcy się staramy i oczywiście, że to moja wina, bo to ja mam obsesję taka teściowa to skarb, mówię Wam
Ja podziwiam Twoją cierpliwość Moja by się już dawno skończyła
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Do niej to nie dotrze, bo zrobić dla niej dziecko jest najprostszą rzeczą na świecie i ona nie rozumie dlaczego my już 7 miesięcy się staramy i oczywiście, że to moja wina, bo to ja mam obsesję taka teściowa to skarb, mówię Wam
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Kropeczka85 wrote:Witajcie moje Pszczoleczki. Ja się witam już w 8 tygodniu
Marza to sobie poleciałas z tą betą!? Po co mi powiedz?! Miałaś piękny przyrost a jutro wizyta...mało Ci nerwów???
Wzięłam sie za sprzątanie żeby nie myślec ale to sie nie da nie wytrzymam chyba do jutra na ta bete a wyniki pewnie znów koło 17 będa - ja zwariuję -
Ewa89_89 wrote:Kropeczko a jak tam u Ciebie? 8 tydzień... jak to szybko leci
Ewa89_89, Aduszka83 lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyChasia wrote:Kropeczko Kochana a napisz mi jaka ty miałas betę? Masakra ja głupia naczytałam sie na forach róznych i na necie i dziewczyny miały wyższa itp i masakra
Wzięłam sie za sprzątanie żeby nie myślec ale to sie nie da nie wytrzymam chyba do jutra na ta bete a wyniki pewnie znów koło 17 będa - ja zwariuję