Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja Wam powiem ze denerwuje sie jal dziecko przed ta moja wizyta dzis.nie lubie nowych ginekologow.Nie znam to jedno,opowiadac wszystko od nowa to drugie ,no i czy cos zaleci czy oleje sprawe to trzecie.stara baba jestem a jak nastolatka sie zachowuje.
-
Chasia wrote:W diagnostyce Wczoraj o tej porze już były masakra
-
Mama36 wrote:A ja Wam powiem ze denerwuje sie jal dziecko przed ta moja wizyta dzis.nie lubie nowych ginekologow.Nie znam to jedno,opowiadac wszystko od nowa to drugie ,no i czy cos zaleci czy oleje sprawe to trzecie.stara baba jestem a jak nastolatka sie zachowuje.
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:A ja Wam powiem ze denerwuje sie jal dziecko przed ta moja wizyta dzis.nie lubie nowych ginekologow.Nie znam to jedno,opowiadac wszystko od nowa to drugie ,no i czy cos zaleci czy oleje sprawe to trzecie.stara baba jestem a jak nastolatka sie zachowuje.
A myślałam, że tylko ja tak mam. Mam tak samo, ale cóż poradzić.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Mama36 wrote:Noooo witam ksiezniczke hehe...a pytalam sis o Ciebie w poludnie .trzeba bylo.tu zajrzec hehe
Miałam kontrolę w robocie to byłam zajęta. Tyle nerwów, stresu, gdzie ta fasolką, bo chcę odpocząć od tej machiny korpoMama36 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm