Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Isaura81 wrote:Intensywne ćwiczenia są średnio wskazane przy staraniach. Ja tabatą i podobnymi interwałowy mi ćwiczeniami rozwalilam sobie rewelacyjnie system hormonalny. Kortyzol szalał kilka miesięcy. Dopiero teraz dochodzę do normy.
Ćwiczenia super ale zrównoważone
A pilatesik i secret Chodakowskiej?[/url] -
adazora wrote:Boze naprawde jeszcze laski facetow na dziecko lapia?Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:Kurde, jak jakas laska tak zaszla, to zycie jest na maxa niesprawiedliwe
Wystarczy, że zachodzą laski które w żyłach mają więcej alkoholu niż krwi a na dyskotece nawet dobrze nóg nie zdążą rozłożyć i ciąża..Ania95 lubi tę wiadomość
Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
Ania95 wrote:No ciezko jest ja czasem tylko przelatuje wzrokiem i patrze czy cos waznego, czy mozna ominac przepraszam hahaha
Widziałam właśnie zdjęcie Marzy jaki śliczny fasolek Ci rośnie Marzenko -
Widziałam że pisalyscie o zareczynach mój mi się oświadczył w Augustowie nad Neckiem jak w tej piosence
Wiedziałam że się oświadczy bo się czaił jak czajnik ale wszystko jak należy- uklęknąl powiedział kilka pięknych słów, mi nogi zmiękły więc się zgodziłam pierścionek mi się nie spodobał na pierwszy rzut oka- teraz noszę z dumą bo jest pięknyAnia95, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gdzie ta Chasia z wynikami????
Lekarz w końcu odpisał...od 8 rano. Jutro mam być u niego , jak się nasili to szpital. Na szczęście na razie ucichło, jutro zobaczymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 16:54
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny