X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co by nie było będę się cieszyć i kochać <3

Moje szczęście <3
    Filip 20.05.2019, godz. 11:45
    3500 g i 53 cm
  • Isaura81 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tego natworzyłyście.

Zuza - uwielbiam silne babki. Gratuluję i jeszcze więcej siły życzę. Imię piekne, (Iza też, chociaż moi rodzice do dzisiaj się zastanawiają co nimi kierowało)) . Gdybym miała córkę to było na liście ukubionych. Drugie było Dominika ale wyszedł Dominik.
    Teraz zamduzo imion odrzucam bo nigdy nie chciałam żeby w szkole wołali do 10 dzieci tak jak do mojego.
    Więc mam tez Nikodema co wywołało w rodzinie ogromną konsternację.
    Gdybym miała teraz dziewczynkę to Matylda, Gabriela Amelia, - na pewno 3 sylabowe.

Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chasia jak tam ten lekarz ?git wszystko ?

• Isaura81 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama 36 - niedomoga lutealna to niewydolność ciałka żółtego. Nie radzi sobie z utrzymaniem i wytwarzaniem progesteronu. Słabej jakości jajeczka.

HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isaura81 wrote:
    Ale tego natworzyłyście.

Zuza - uwielbiam silne babki. Gratuluję i jeszcze więcej siły życzę. Imię piekne, (Iza też, chociaż moi rodzice do dzisiaj się zastanawiają co nimi kierowało)) . Gdybym miała córkę to było na liście ukubionych. Drugie było Dominika ale wyszedł Dominik.
    Teraz zamduzo imion odrzucam bo nigdy nie chciałam żeby w szkole wołali do 10 dzieci tak jak do mojego.
    Więc mam tez Nikodema co wywołało w rodzinie ogromną konsternację.
    Gdybym miała teraz dziewczynkę to Matylda, Gabriela Amelia, - na pewno 3 sylabowe.
    Nikodem tez mi sie podoba ..boziu ,mi sie tylw imion meskich podoba ...Mikolaj ..Maksymilian ,Krystian ..no z 20 na pewno .mojemu tylko jedno na ktore ja sie nie zgodze !!Piotrek ...po ojcu .Piotrek !!! Na prawde !!!!!.Pietrek beda wołac ...tata zyje,ma sie swietnie...nie i juz !

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zreszta mowie do mojego ..tak !!! Jak po tacid to moze po moim !!!?? RYSIU machnijmy....i co ????

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 09:04

• Isaura81 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Nikodem tez mi sie podoba ..boziu ,mi sie tylw imion meskich podoba ...Mikolaj ..Maksymilian ,Krystian ..no z 20 na pewno .mojemu tylko jedno na ktore ja sie nie zgodze !!Piotrek ...po ojcu .Piotrek !!! Na prawde !!!!!.Pietrek beda wołac ...tata zyje,ma sie swietnie...nie i juz !

Strasznie niskie ego trzeba mieć żeby podkreślać swoim imieniem że dziecko się zrobiło. Wszyscy wiedzą że jest twoje i nie musisz się tak z tym obnosić. - tym trochę chamskim tekstem koleżanka skutecznie przekonała męża do zmiany imienienia małego.
    Mój mąż ma Piotrek i się przyzwyczailam. Ale dziecku bym nigdy nie dała.

HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz się zbieram do pracy, choć po wczorajszym zapodałabym chętnie urlop na żądanie, bo jeszcze się we mnie gotuje.

Nie napisałam Wam, że po wizycie u mojej denty jest wszystko git. Poradziła mi tylko, żebym się wybrała do innego orto, bo nie podoba jej się to, co mi obecny planuje. Muszę kogoś szukać, najlepiej kogoś od trudnych przypadków, aby to skonsultować.

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isaura81 wrote:
    Strasznie niskie ego trzeba mieć żeby podkreślać swoim imieniem że dziecko się zrobiło. Wszyscy wiedzą że jest twoje i nie musisz się tak z tym obnosić. - tym trochę chamskim tekstem koleżanka skutecznie przekonała męża do zmiany imienienia małego.
    Mój mąż ma Piotrek i się przyzwyczailam. Ale dziecku bym nigdy nie dała.
    Kochana ale to po tacie mojego malza .
    Po tesciu ..nie imie mojego ..co Ty .
    Akurat imie mojego mi sie podoba i jix wolalabym 100 razy imie po nim ,mimo ze nigdy tego nie zrobimy niz Pietrek ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 09:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się kiedyś bardzo podobało Ewa i Jagoda :) Ale mojemu byłemu mężowi wcale i nie ma :p wojny były też o imiona. Chciał Maksymiliana a ja, że będą wołać jak na psa itd i tak w kółko :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 09:13

Ewa89_89 lubi tę wiadomość

• didi123 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój cały górny łuk jest jedną wielką wadą. U mnie to bardzo skomplikowane, a i efekt niepewny.
    Myślałam, że jak będę mieć kasę to szybko to rozwiążę, ale niestety kasa to za mało czasem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 09:25

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • Chasia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra nie było mnie tu niecałą godzine i juz tyle naskrobałyście :D a ja miałam byc Marta a jestem Michalina bo tacie sie Marta nie podobało :D
    Ale podoba mi sie bo to rzadkie imię :D Babcia wybierała bo podobno serial jakis leciał i była tam Panna Michalina :D Kiedys mówili do mnie Misia ale średnio mi sie to podobało :D
    Odkąd pracuje w szkole specjalnej Chasia "ochrzcił" mnie mój uczeń :D
    Mojemu męzowi sie spodobało i zostałam Chasia :D znajomi tez podchwycili :)

Mam super lekarke rodzinna :)
    Zwiększyła mi ten Letrox na 75 :) I powiedziała ze mam wyluzować :D
    Tylko powiedziała że te bule to czasem sie pojawiaja ale nie za czesto i zbadała mi brzuch powiedziała że jest w porządku :) ale zleciła mi badania ob, morfologia, mocz i crp żebym sobie zrobiła dla świętego spokoju :)
    Kupiłam sobie meliske na odstresowanie i zaraz sobie zaparzę :D

Masakra dziewczyny jak ja Wam bardzo dziękuje że WAS mam <3 Bez Was to nie wiedziałabym co mam robić :*

Jesteście cudowne i juz niedługo wszystkie bedziemy CIĘŻARÓWECZKAMI <3 <3 <3

Marza89, Ewa89_89, Kasiulka90, MammaN, MissKathy92 lubią tę wiadomość

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ortodontke u ktorej moje dwie kolezanki robily u siebie aparaty ,jedna swojemu dziecku ,ja mojwmu synowi ,juz skonczyl prawie no i ja mam u niej aparat zalozony.ona przyjmuje po znajomosci ,zawsze sie pyta od kogo bo ma.zaladowane termiy.mnie przekonala tym ze Ona na co dzien mieszka w Niemczech i tam tez ma gabinet .wszystko robi tam,niemiecka technologia i na niemieckich komponentach.Ona dopiero bedzie na poczatku wrzesnia ale jezeli chcesz sie przejsc na konsultacje to Ci podam namiary

• didi123 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chasia wrote:

To musisz się słuchać i wcielić w życie <3

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • Marza89 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chasia wrote:
    Masakra nie było mnie tu niecałą godzine i juz tyle naskrobałyście :D a ja miałam byc Marta a jestem Michalina bo tacie sie Marta nie podobało :D
    Ale podoba mi sie bo to rzadkie imię :D Babcia wybierała bo podobno serial jakis leciał i była tam Panna Michalina :D Kiedys mówili do mnie Misia ale średnio mi sie to podobało :D
    Odkąd pracuje w szkole specjalnej Chasia "ochrzcił" mnie mój uczeń :D
    Mojemu męzowi sie spodobało i zostałam Chasia :D znajomi tez podchwycili :)

Tylko powiedziała że te bule to czasem sie pojawiaja ale nie za czesto i zbadała mi brzuch powiedziała że jest w porządku :) ale zleciła mi badania ob, morfologia, mocz i crp żebym sobie zrobiła dla świętego spokoju :)
    Kupiłam sobie meliske na odstresowanie i zaraz sobie zaparzę :D

Masakra dziewczyny jak ja Wam bardzo dziękuje że WAS mam <3 Bez Was to nie wiedziałabym co mam robić :*

Jesteście cudowne i juz niedługo wszystkie bedziemy CIĘŻARÓWECZKAMI <3 <3 <3
    No i bosko :D ❤️ ja meliske w pracy pije haha max 3 kubki dziennie kochana :*

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • Chasia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza89 wrote:
    No i bosko :D ❤️ ja meliske w pracy pije haha max 3 kubki dziennie kochana :*
    JUZ SIĘ PARZY <3 Ufff troche mi ulżyło ale niepokoja mnie te bóle brzucha najgorszy ten o 3 w nocy tak bolało chyba z pół godziny :( Ale mysle że to może jednorazowo macica sie wkońcu konkretnie rozciągnęła i juz tak bolec nie bedzie :D
    Jej jak ja wytrzymam do 20go :)?

Marza89 lubi tę wiadomość

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Ja mam ortodontke u ktorej moje dwie kolezanki robily u siebie aparaty ,jedna swojemu dziecku ,ja mojwmu synowi ,juz skonczyl prawie no i ja mam u niej aparat zalozony.ona przyjmuje po znajomosci ,zawsze sie pyta od kogo bo ma.zaladowane termiy.mnie przekonala tym ze Ona na co dzien mieszka w Niemczech i tam tez ma gabinet .wszystko robi tam,niemiecka technologia i na niemieckich komponentach.Ona dopiero bedzie na poczatku wrzesnia ale jezeli chcesz sie przejsc na konsultacje to Ci podam namiary

Byłabym Ci wdzięczna gdybyś podzieliła się namiarami. We wrześniu mam urlop to chętnie się wybiorę, może coś podpowie, co dalej chociaż.

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Chasia ..teraz totalny chillout ..juz tylko zajmuj sie zarazaniem Nas..prosze :)

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chasia wrote:
    JUZ SIĘ PARZY <3 Ufff troche mi ulżyło ale niepokoja mnie te bóle brzucha najgorszy ten o 3 w nocy tak bolało chyba z pół godziny :( Ale mysle że to może jednorazowo macica sie wkońcu konkretnie rozciągnęła i juz tak bolec nie bedzie :D
    Jej jak ja wytrzymam do 20go :)?
    Wytrzymasz kochana, ja na serduszko idę dopiero 6 sierpnia ;) Damy radę! ❤️

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    No Chasia ..teraz totalny chillout ..juz tylko zajmuj sie zarazaniem Nas..prosze :)

Właśnie, czekamy na telepatyczne wiruski :D

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
‹‹ 182 183 184 185 186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ