Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale tego natworzyłyście.
Zuza - uwielbiam silne babki. Gratuluję i jeszcze więcej siły życzę. Imię piekne, (Iza też, chociaż moi rodzice do dzisiaj się zastanawiają co nimi kierowało)) . Gdybym miała córkę to było na liście ukubionych. Drugie było Dominika ale wyszedł Dominik.
Teraz zamduzo imion odrzucam bo nigdy nie chciałam żeby w szkole wołali do 10 dzieci tak jak do mojego.
Więc mam tez Nikodema co wywołało w rodzinie ogromną konsternację.
Gdybym miała teraz dziewczynkę to Matylda, Gabriela Amelia, - na pewno 3 sylabowe.
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIsaura81 wrote:Ale tego natworzyłyście.
Zuza - uwielbiam silne babki. Gratuluję i jeszcze więcej siły życzę. Imię piekne, (Iza też, chociaż moi rodzice do dzisiaj się zastanawiają co nimi kierowało)) . Gdybym miała córkę to było na liście ukubionych. Drugie było Dominika ale wyszedł Dominik.
Teraz zamduzo imion odrzucam bo nigdy nie chciałam żeby w szkole wołali do 10 dzieci tak jak do mojego.
Więc mam tez Nikodema co wywołało w rodzinie ogromną konsternację.
Gdybym miała teraz dziewczynkę to Matylda, Gabriela Amelia, - na pewno 3 sylabowe. -
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Nikodem tez mi sie podoba ..boziu ,mi sie tylw imion meskich podoba ...Mikolaj ..Maksymilian ,Krystian ..no z 20 na pewno .mojemu tylko jedno na ktore ja sie nie zgodze !!Piotrek ...po ojcu .Piotrek !!! Na prawde !!!!!.Pietrek beda wołac ...tata zyje,ma sie swietnie...nie i juz !
Strasznie niskie ego trzeba mieć żeby podkreślać swoim imieniem że dziecko się zrobiło. Wszyscy wiedzą że jest twoje i nie musisz się tak z tym obnosić. - tym trochę chamskim tekstem koleżanka skutecznie przekonała męża do zmiany imienienia małego.
Mój mąż ma Piotrek i się przyzwyczailam. Ale dziecku bym nigdy nie dała.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Zaraz się zbieram do pracy, choć po wczorajszym zapodałabym chętnie urlop na żądanie, bo jeszcze się we mnie gotuje.
Nie napisałam Wam, że po wizycie u mojej denty jest wszystko git. Poradziła mi tylko, żebym się wybrała do innego orto, bo nie podoba jej się to, co mi obecny planuje. Muszę kogoś szukać, najlepiej kogoś od trudnych przypadków, aby to skonsultować.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyIsaura81 wrote:Strasznie niskie ego trzeba mieć żeby podkreślać swoim imieniem że dziecko się zrobiło. Wszyscy wiedzą że jest twoje i nie musisz się tak z tym obnosić. - tym trochę chamskim tekstem koleżanka skutecznie przekonała męża do zmiany imienienia małego.
Mój mąż ma Piotrek i się przyzwyczailam. Ale dziecku bym nigdy nie dała.
Po tesciu ..nie imie mojego ..co Ty .
Akurat imie mojego mi sie podoba i jix wolalabym 100 razy imie po nim ,mimo ze nigdy tego nie zrobimy niz PietrekWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 09:11
-
nick nieaktualnyMi się kiedyś bardzo podobało Ewa i Jagoda Ale mojemu byłemu mężowi wcale i nie ma :p wojny były też o imiona. Chciał Maksymiliana a ja, że będą wołać jak na psa itd i tak w kółko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 09:13
Ewa89_89 lubi tę wiadomość
-
Mój cały górny łuk jest jedną wielką wadą. U mnie to bardzo skomplikowane, a i efekt niepewny.
Myślałam, że jak będę mieć kasę to szybko to rozwiążę, ale niestety kasa to za mało czasem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 09:25
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
Masakra nie było mnie tu niecałą godzine i juz tyle naskrobałyście a ja miałam byc Marta a jestem Michalina bo tacie sie Marta nie podobało
Ale podoba mi sie bo to rzadkie imię Babcia wybierała bo podobno serial jakis leciał i była tam Panna Michalina Kiedys mówili do mnie Misia ale średnio mi sie to podobało
Odkąd pracuje w szkole specjalnej Chasia "ochrzcił" mnie mój uczeń
Mojemu męzowi sie spodobało i zostałam Chasia znajomi tez podchwycili
Mam super lekarke rodzinna
Zwiększyła mi ten Letrox na 75 I powiedziała ze mam wyluzować
Tylko powiedziała że te bule to czasem sie pojawiaja ale nie za czesto i zbadała mi brzuch powiedziała że jest w porządku ale zleciła mi badania ob, morfologia, mocz i crp żebym sobie zrobiła dla świętego spokoju
Kupiłam sobie meliske na odstresowanie i zaraz sobie zaparzę
Masakra dziewczyny jak ja Wam bardzo dziękuje że WAS mam Bez Was to nie wiedziałabym co mam robić :*
Jesteście cudowne i juz niedługo wszystkie bedziemy CIĘŻARÓWECZKAMI
Marza89, Ewa89_89, Kasiulka90, MammaN, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam ortodontke u ktorej moje dwie kolezanki robily u siebie aparaty ,jedna swojemu dziecku ,ja mojwmu synowi ,juz skonczyl prawie no i ja mam u niej aparat zalozony.ona przyjmuje po znajomosci ,zawsze sie pyta od kogo bo ma.zaladowane termiy.mnie przekonala tym ze Ona na co dzien mieszka w Niemczech i tam tez ma gabinet .wszystko robi tam,niemiecka technologia i na niemieckich komponentach.Ona dopiero bedzie na poczatku wrzesnia ale jezeli chcesz sie przejsc na konsultacje to Ci podam namiary
-
Chasia wrote:Masakra nie było mnie tu niecałą godzine i juz tyle naskrobałyście a ja miałam byc Marta a jestem Michalina bo tacie sie Marta nie podobało
Ale podoba mi sie bo to rzadkie imię Babcia wybierała bo podobno serial jakis leciał i była tam Panna Michalina Kiedys mówili do mnie Misia ale średnio mi sie to podobało
Odkąd pracuje w szkole specjalnej Chasia "ochrzcił" mnie mój uczeń
Mojemu męzowi sie spodobało i zostałam Chasia znajomi tez podchwycili
Mam super lekarke rodzinna
Zwiększyła mi ten Letrox na 75 I powiedziała ze mam wyluzować
Tylko powiedziała że te bule to czasem sie pojawiaja ale nie za czesto i zbadała mi brzuch powiedziała że jest w porządku ale zleciła mi badania ob, morfologia, mocz i crp żebym sobie zrobiła dla świętego spokoju
Kupiłam sobie meliske na odstresowanie i zaraz sobie zaparzę
Masakra dziewczyny jak ja Wam bardzo dziękuje że WAS mam Bez Was to nie wiedziałabym co mam robić :*
Jesteście cudowne i juz niedługo wszystkie bedziemy CIĘŻARÓWECZKAMI -
Marza89 wrote:No i bosko ❤️ ja meliske w pracy pije haha max 3 kubki dziennie kochana :*
Jej jak ja wytrzymam do 20go ?Marza89 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Ja mam ortodontke u ktorej moje dwie kolezanki robily u siebie aparaty ,jedna swojemu dziecku ,ja mojwmu synowi ,juz skonczyl prawie no i ja mam u niej aparat zalozony.ona przyjmuje po znajomosci ,zawsze sie pyta od kogo bo ma.zaladowane termiy.mnie przekonala tym ze Ona na co dzien mieszka w Niemczech i tam tez ma gabinet .wszystko robi tam,niemiecka technologia i na niemieckich komponentach.Ona dopiero bedzie na poczatku wrzesnia ale jezeli chcesz sie przejsc na konsultacje to Ci podam namiary
Byłabym Ci wdzięczna gdybyś podzieliła się namiarami. We wrześniu mam urlop to chętnie się wybiorę, może coś podpowie, co dalej chociaż.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
Chasia wrote:JUZ SIĘ PARZY Ufff troche mi ulżyło ale niepokoja mnie te bóle brzucha najgorszy ten o 3 w nocy tak bolało chyba z pół godziny Ale mysle że to może jednorazowo macica sie wkońcu konkretnie rozciągnęła i juz tak bolec nie bedzie
Jej jak ja wytrzymam do 20go ?