X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • Konieczynka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chasia wrote:
    Hej dziewczynki
    Ja juz siedze u lekarza rodzinnego masakra mam stracha czy mi nie powie ze mam spadac.
    A noc mialam okropna po 3 obudzil mnie konkretny bol brzucha masakra tak sie balam

Nie nadrobie Was Kochane

Chasia tez tak miałam na tym etapie ciąży. Wszystko jest jak najbardziej naturalne. Też byłam przerażona i poleciałam do pierwszego lepszego Gina. To CHasik się wgryza w macicę, zagnieżdżanie może naprawde porzadnie boleć. Zagryź zęby i sie uspokój :) Idź do lekarza ale nie stresuj się

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamik brzmi juz odgornie jak chłopak ...ehhh..niech mi zesle ktos tam na gorze dziołche hehe :)
    Phia ja mam Aleksandra ...polecam ..ciapcia troche ale serducho dobre i wielkie jal dzwon.A jaki przustojniak z niego bedzie...hoho

MammaN, zuzi_c, Malwa13 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest, jest :P ja sporo imion odrzuciłam z moim Hahaha
    A Ulka byłam jedyna w całej szkole. Kojarzyło mi się moje imię z ta ośmiornica z małej syrenki Hahaha nie lubiłam go strasznie

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Mamik brzmi juz odgornie jak chłopak ...ehhh..niech mi zesle ktos tam na gorze dziołche hehe :)
    Phia ja mam Aleksandra ...polecam ..ciapcia troche ale serducho dobre i wielkie jal dzwon.A jaki przustojniak z niego bedzie...hoho
    Mamika dla babeczki :-) aj tam ciapcia... Ja po opowiesciach rodzicow twierdzę ze Aleks to orginalny czlowiek hehe a nie powoem dzidek byl przystojny

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w rodzinie jest Benjamin :) oryginalne, ale nie mieszkają w PL

zuzi_c lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy imie dla dziwwczynki od poczatku ..ale dla chlopca nie dogadamy sie nigdy wiec powieidzialam mojemu ze bedzie jedynym dzieckiem na swiecie gdzie matka mowi do wlasnego syna "On"...
    No nie dojdziemy ,nie ma opcji ,caly alfabet przeszlismy.

MammaN lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w rodzinie jest Zuzia i to chyba najfajniejsza dziewczynka jaka widziałam:D rezolutna strasznie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama to trzymamy kciuki za chromosom X :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzia mojego małza slucha jak my metalu ..zreszta wychowana przez brata 15 lat starszego ...Tym bardziej jestbmi bliska sercu
    Hehe
    Polecam Zuze na maksa !❤

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zauwazylam ze teraz Nikola, Laura,Maja, Lena na modzie sa :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam robić śniadanie, bo mój babiniec woła jeść :-)

Mama, rozbawiło mnie to o imieniu dla chłopca :P trzymam kciuki za dziewczynkę, żeby nie musiała być bezimienna :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jest mnóstwo Lenek, Amelek, Julii i Zosiek

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Zauwazylam ze teraz Nikola, Laura,Maja, Lena na modzie sa :-)
    My mamy Marcelinka ..i to juz tyle lat jest ..ze nawet moi rodzice juz mowia "robcie Marcelinke " , a bratowa po corce ciuszki sklada.Nawet moja przyjaciolka ,a nie podobalo jej sie ,juz mowi tylko Marcelinka

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Hej Laski :) Zycze Wam pięknego dnia :*
    Ja miałam imiona wybrane jeszcze zanim planowałam mieć dzieci :D Gaja i Kajetan. :)
    Gaja pieknie ❤
    Dla mnie mega max ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 08:29

aktap, Applejoy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A powiem Wam ze lekarz mowil ze po bromku bede miala zawroty moge miec mdlosci ..na razie cisza w eterze... to chyba ta dobra dawka porzadnego seksu z rana pomogła hehw

MammaN lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    My mamy Marcelinka ..i to juz tyle lat jest ..ze nawet moi rodzice juz mowia "robcie Marcelinke " , a bratowa po corce ciuszki sklada.Nawet moja przyjaciolka ,a nie podobalo jej sie ,juz mowi tylko Marcelinka
    Moi tescie chcieli tak... Bo jest Marcel to bd Marcelika :-) a bylam zla ze wybieraja imie bo chcialam chlopakow to jak im wypalilam ze bd Melania to bylo po temacie hehe chyba im sie nie spodobalo

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja córka miała być Aleksandrem do 33 tygodnia ciaży lekarze utrzymywali, że to chłopiec i tak się przyzwyczaiłam, że jak się urodziła to została Olcia :)
    Dla syna imię córka wybrała. Pamiętam usg w 20 tygodniu jak pojechaliśmy wszyscy i pan doktor opowiada, że serduszko zdrowie itd. i mówi do męża to teraz będzie Pan musiał nauczyć się nowej obsługi on nie załapał i Ola dopytuje to co będzie siostra, Pan doktor jej na to no nie będzie brat, na co ona z pełną powagą to niech Pan tam jeszcze poszuka bo ja miałam mieć siostrę. W każdym razie w drodze powrotnej stwierdziła, że skoro ma mieć brata to niech będzie Adaś i tak zostało.

Mi się od zawsze podobał Tomasz po moim zmarłym bracie i teraz jak by był chłopiec to pewnie tak by miał na imię, ewentualnie Krystian.
    Dla dziewczynki podoba nam wszystkim się Izabela albo Katarzyna a mi Marianka

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Moi tescie chcieli tak... Bo jest Marcel to bd Marcelika :-) a bylam zla ze wybieraja imie bo chcialam chlopakow to jak im wypalilam ze bd Melania to bylo po temacie hehe chyba im sie nie spodobalo
    Hehehe...dobre.

• didi123 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Zaczynam się obawiać, że jeśli nie wyhamuję ze staraniami i nie dam sobie i Jemu trochę luzu to kiedy pojawią się już te dwie kreski to będziemy dwojgiem obcych sobie ludzi.

On w co drugiej rozmowie wspomina o dzieciach, ja ciągle o tym myślę. Jestem przytłoczona.

Tych rozmów jest coraz mniej. Mamy mało czasu razem i głównie się bzykamy albo odpoczywamy każdy w swoim kącie. Jeszcze tak daleko od siebie nie byliśmy.

I to wszystko wydarzyło się tak nie postrzeżenie, że ledwo to zauważyłam. Ale jak sobie uświadomiłam dokąd dążymy to aż mną potrzepało.

Bardzo mi przykro, ale może faktycznie odpocznijcie, dajcie sobie czas, zajmijcie się sobą i oby wszystko był jak najlepiej dla Was :)

Dzień dobry :)

Paula 90 lubi tę wiadomość

Moje szczęście <3
    Filip 20.05.2019, godz. 11:45
    3500 g i 53 cm
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Hej Laski :) Zycze Wam pięknego dnia :*
    Ja miałam imiona wybrane jeszcze zanim planowałam mieć dzieci :D Gaja i Kajetan. :)

Gaja !!! wow... bardzo oryginalne <3 U mnie jest ten problem, że mnie się wiele imion podoba ale źle mi się kojarzą :D np. Alicja jest piękne ale kojarzy mi się z byłą mojego męża i co ja mam poradzić xD

aktap lubi tę wiadomość

m3sx43r8mntd6n8a.png
‹‹ 180 181 182 183 184 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ