Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Chasia wrote:Hej dziewczynki
Ja juz siedze u lekarza rodzinnego masakra mam stracha czy mi nie powie ze mam spadac.
A noc mialam okropna po 3 obudzil mnie konkretny bol brzucha masakra tak sie balam
Nie nadrobie Was Kochane
Chasia tez tak miałam na tym etapie ciąży. Wszystko jest jak najbardziej naturalne. Też byłam przerażona i poleciałam do pierwszego lepszego Gina. To CHasik się wgryza w macicę, zagnieżdżanie może naprawde porzadnie boleć. Zagryź zęby i sie uspokój Idź do lekarza ale nie stresuj się -
nick nieaktualnyMamik brzmi juz odgornie jak chłopak ...ehhh..niech mi zesle ktos tam na gorze dziołche hehe
Phia ja mam Aleksandra ...polecam ..ciapcia troche ale serducho dobre i wielkie jal dzwon.A jaki przustojniak z niego bedzie...hohoMammaN, zuzi_c, Malwa13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Mamik brzmi juz odgornie jak chłopak ...ehhh..niech mi zesle ktos tam na gorze dziołche hehe
Phia ja mam Aleksandra ...polecam ..ciapcia troche ale serducho dobre i wielkie jal dzwon.A jaki przustojniak z niego bedzie...hoho -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy mamy imie dla dziwwczynki od poczatku ..ale dla chlopca nie dogadamy sie nigdy wiec powieidzialam mojemu ze bedzie jedynym dzieckiem na swiecie gdzie matka mowi do wlasnego syna "On"...
No nie dojdziemy ,nie ma opcji ,caly alfabet przeszlismy.MammaN lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Zauwazylam ze teraz Nikola, Laura,Maja, Lena na modzie sa
-
nick nieaktualnyaktap wrote:Hej Laski Zycze Wam pięknego dnia :*
Ja miałam imiona wybrane jeszcze zanim planowałam mieć dzieci Gaja i Kajetan.
Dla mnie mega max ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 08:29
aktap, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:My mamy Marcelinka ..i to juz tyle lat jest ..ze nawet moi rodzice juz mowia "robcie Marcelinke " , a bratowa po corce ciuszki sklada.Nawet moja przyjaciolka ,a nie podobalo jej sie ,juz mowi tylko Marcelinka
-
Moja córka miała być Aleksandrem do 33 tygodnia ciaży lekarze utrzymywali, że to chłopiec i tak się przyzwyczaiłam, że jak się urodziła to została Olcia
Dla syna imię córka wybrała. Pamiętam usg w 20 tygodniu jak pojechaliśmy wszyscy i pan doktor opowiada, że serduszko zdrowie itd. i mówi do męża to teraz będzie Pan musiał nauczyć się nowej obsługi on nie załapał i Ola dopytuje to co będzie siostra, Pan doktor jej na to no nie będzie brat, na co ona z pełną powagą to niech Pan tam jeszcze poszuka bo ja miałam mieć siostrę. W każdym razie w drodze powrotnej stwierdziła, że skoro ma mieć brata to niech będzie Adaś i tak zostało.
Mi się od zawsze podobał Tomasz po moim zmarłym bracie i teraz jak by był chłopiec to pewnie tak by miał na imię, ewentualnie Krystian.
Dla dziewczynki podoba nam wszystkim się Izabela albo Katarzyna a mi Marianka...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Zaczynam się obawiać, że jeśli nie wyhamuję ze staraniami i nie dam sobie i Jemu trochę luzu to kiedy pojawią się już te dwie kreski to będziemy dwojgiem obcych sobie ludzi.
On w co drugiej rozmowie wspomina o dzieciach, ja ciągle o tym myślę. Jestem przytłoczona.
Tych rozmów jest coraz mniej. Mamy mało czasu razem i głównie się bzykamy albo odpoczywamy każdy w swoim kącie. Jeszcze tak daleko od siebie nie byliśmy.
I to wszystko wydarzyło się tak nie postrzeżenie, że ledwo to zauważyłam. Ale jak sobie uświadomiłam dokąd dążymy to aż mną potrzepało.
Bardzo mi przykro, ale może faktycznie odpocznijcie, dajcie sobie czas, zajmijcie się sobą i oby wszystko był jak najlepiej dla Was
Dzień dobryPaula 90 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
aktap wrote:Hej Laski Zycze Wam pięknego dnia :*
Ja miałam imiona wybrane jeszcze zanim planowałam mieć dzieci Gaja i Kajetan.
Gaja !!! wow... bardzo oryginalne U mnie jest ten problem, że mnie się wiele imion podoba ale źle mi się kojarzą np. Alicja jest piękne ale kojarzy mi się z byłą mojego męża i co ja mam poradzić xDaktap lubi tę wiadomość