X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • Chasia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki
    Ja juz siedze u lekarza rodzinnego masakra mam stracha czy mi nie powie ze mam spadac.
    A noc mialam okropna po 3 obudzil mnie konkretny bol brzucha masakra tak sie balam

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
  • Chasia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Adazora zmus meza do rozmowy ...do seksu nie musisz hehe..ale rozmowa najwazniejsza.To podstawa kazdego zwiazku .Lepiej pod tym wzgledem chuchaca na zimne niz zalowac .
    Powiem Wam mimo ze moj ex okazal sie zreszta od poczatku meska kurwa ,to mimo wszystko jak juz sie rozstalismy na amen to mi powiedzial ze zaluje ze nie powiedzial mi co bylo nie tak .ze byloby inaczej moze. Ja sie ciesze ze nie jestesmy razem ale wyciagnelam z tego meja lekcje pokory i wnioski na przyszlosc.Rozmowa,rozmowa i rozmowa ...:)
    Mama dobrze prawi <3 najwazniejsza jest rozmowa :-)

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
  • Ewa89_89 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula90 chyba każda z nas po części wie co przeżywasz. U mnie to 27 cykl i też mam wrażenie, że gadamy tylko o robieniu dzieci albo co słychać po pracy.
    Seks też jakiś taki bez większych wrażeń, jest go tyle samo ale namietność gdzieś uleciała... jak odstawiłam tabletki to liczyłam na wybuch libido a wtedy zaczęły się starania i mam wrażenie, że większą ochotę miałam przy antykoncepcji... Widzę to i czuję, że im dłużej się staramy to tym dalej od siebie jesteśmy.

Zawieszenie starań na kilka miesięcy to dobry pomysł w takiej sytuacji. Ja zbliżam się do dni płodnych ale temperaturka mi dziś skoczyła po tych lekach, jest w ulotce, że podnoszą temp. ciała, więc już nie mierzę bo nie ma sensu.

Do HSG się nie zrażaj moim niepowodzeniem, wielu dziewczynom to pomogło i ich jest znacząca większość. Co by nie było i jakby nie bolało to chociaż wiem, że są drożne a to już dobrze robi na psychę :) Mój błąd był taki, że z braku kasy zrobiłam to na nfz, a to nie były koszty jakieś straszne, ponoć coś koło 400 zł. Lepiej na spokojnie odłożyć kaskę i zrobić to prywatnie :)

Paula 90 lubi tę wiadomość

12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
    Cross match 54%, reszta immuno ok

08.2024 FET 8a❌
    06.2024 FET 8a❌
    04.2024 FET 4BA ❌
    12.2023 FET 3BB ❌
    12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔

01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.

25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜

12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
    06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET :-( cb 😥 💔
    IUI 03.04.19 :(

Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1

Mąż: MSOME 0%

Walka od 2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chasia Kochana musisz troszkę spokojniej do tego podchodzić, będzie wszystko dobrze zobaczysz :* pamiętaj, że stres jest najgorszy :) masz tutaj tyle kibicek i zaciśniętych kciuków, że będzie dobrze wszystko :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chasia wrote:
    Hej dziewczynki
    Ja juz siedze u lekarza rodzinnego masakra mam stracha czy mi nie powie ze mam spadac.
    A noc mialam okropna po 3 obudzil mnie konkretny bol brzucha masakra tak sie balam
    Chasia oddychaj spokojnie .Juz jestes na tym poziomie wyzej niz My.pamietasz jak chcialas na Nim byc ????udalo sie !!!??? Wiem ze beda strachy , obiekcje ,itd ,alw w ciazy juz jestes i mamy nastawienie ze bedzie wssystko dobrze . Jak nie ten lekarz to zapukasz gdzie indziej ... jak nie to znowu ... dasz rade !!! Teraz juz jestes Ty i malenstwo a matli sa waleczne :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak jest Marzik ❤❤
    Kropek ❤❤
    To bd i Chasik ❤❤

Marza89, Sandersik, madzikow, Kasiulka90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Jak jest Marzik ❤❤
    Kropek ❤❤
    To bd i Chasik ❤❤

i Phik :D :D :D i Malwik? :D :D

Marza89, Kropeczka85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Babeczki :)
    U mnie od samego rana wiercą jak poj..... No zabiłabym heh

Każda z nas może mieć lepszy humor, gorszy humor. Często łatwiej napisać to tutaj niż powiedzieć komuś w realu, bo zwyczajnie bywa że nie mamy komu :) Phia to dobra dusza, która wszystkich Po dupie będzie lać :) i dobrze, w końcu większość z nas uwielbia klapsy :)))

A odpuszczenie seksu z przymusu tu chyba najlepsze co można zrobić... Szkoda gdyby pojawiło się nagle dziecko a małżonek za murem, bo wszystko szło z "automatu". Miłość to podstawa :) nasze pragnienia i ogień :) ja nie umiem z zegarkiem lub kalendarzem w ręku, od razu jestem odretwiala i traci to przyjemność. Mamy wakacje :-) odpoczywajcie, opalajcie sie i zero stresu :) a we wrześniu wszystkie z fasolkami może będziemy? :)))

Ja może mało tu pisze, ale pomaga mi nawet samo czytanie tego wszystkiego. Jesteście niezwykle wszystkie. Każda z nas ma swoją historię, swoje problemy.. I modlę się za to by takie kobiety jak Wy miały dzieci. Dacie im ogrom miłości i ciepło, którego potrzebują :* <3

madzikow, Kropeczka85 lubią tę wiadomość

• Marza89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Cześć Marza i Marzik :D :*
    Ojej... Teraz to mnie rozczuliłaś kochana :D ❤️❤️❤️

Malwa13 lubi tę wiadomość

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • Chasia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Jak jest Marzik ❤❤
    Kropek ❤❤
    To bd i Chasik ❤❤
    Hihi uwielbiam Cie Phia❤

Marza89 lubi tę wiadomość

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
  • Marza89 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chasia wrote:
    Hej dziewczynki
    Kochana nie stresuj się to podstawa, meliske wypij w domu jak coś :* ja tak robię haha

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chasia wrote:
    Hej dziewczynki
    Spokojnie, ja czasami tez mam silne bóle. Mówią, że wszystko ok bo Po prostu rosniemy :*

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    i Phik :D :D :D i Malwik? :D :D
    Malwik napewno haha doczekamy sie i phika haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MammaN wrote:
    Spokojnie, ja czasami tez mam silne bóle. Mówią, że wszystko ok bo Po prostu rosniemy :*
    Ooo i Mamik ❤❤❤

MammaN lubi tę wiadomość

• Applejoy Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Good morning :) jak tam dziewczyny?

Kropeczka trzymam kciuki za wizytę, napisz od razu i nie bierz przykładu z Chasi i nie informuj po godzinie :) będziemy czekać na dobre wieści :)

Chasia spokojnie może to są bóle bo pierwszy raz macica się przygotowuje na nowego mieszkańca i się rozciąga :) zrelaksuj się :)

Malwa13 lubi tę wiadomość

1bab7e35e8.png[/url]
  • Chasia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza89 wrote:
    Kochana nie stresuj się to podstawa, meliske wypij w domu jak coś :* ja tak robię haha
    Vhyba sobie kupie hihi
    Jeszcze 20min i wchodze do lekarza ale lekarki jeszcze nie ma masakra od 8 ma przyjmowac ale jestem pierwsza chyba

Marza89 lubi tę wiadomość

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Ooo i Mamik ❤❤❤

Tutaj musi chyba być Mammik bo Mamik będzie u Mamy36 :D

• Chasia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    Good morning :) jak tam dziewczyny?

Kropeczka trzymam kciuki za wizytę, napisz od razu i nie bierz przykładu z Chasi i nie informuj po godzinie :) będziemy czekać na dobre wieści :)

Chasia spokojnie może to są bóle bo pierwszy raz macica się przygotowuje na nowego mieszkańca i się rozciąga :) zrelaksuj się :)
    Hejj przeciez nie czekalyscie godzine tylko zaledwie 10min <3

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Ooo i Mamik ❤❤❤
    Mamik bardzo mi się podoba hihihi :D

Mój nazywa maleństwo "Toto" <3 haha

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chasia wrote:
    Hejj przeciez nie czekalyscie godzine tylko zaledwie 10min <3
    Dla nas to było jak godzina :D

najra88, Kropeczka85 lubią tę wiadomość

‹‹ 178 179 180 181 182 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ