Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Chasia wrote:Zarażam zarażam
Łapcie wiruski
Łapiemyyyy⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
Chasia wrote:JUZ SIĘ PARZY Ufff troche mi ulżyło ale niepokoja mnie te bóle brzucha najgorszy ten o 3 w nocy tak bolało chyba z pół godziny Ale mysle że to może jednorazowo macica sie wkońcu konkretnie rozciągnęła i juz tak bolec nie bedzie
Jej jak ja wytrzymam do 20go ?
Chasik musi się dobrze zagłębić w macicy. Zagnieżdżanie może boleć. Ja miałam takie bóle dość długo. A macica będzie się rozciągać do końca ciąży, więzadła będą boleć, bo muszą się rozciągnąć. Spojenie potem.
A może pójdź tak gdzieś do Gina to się uspokoisz? -
Konieczynka wrote:Chasik musi się dobrze zagłębić w macicy. Zagnieżdżanie może boleć. Ja miałam takie bóle dość długo. A macica będzie się rozciągać do końca ciąży, więzadła będą boleć, bo muszą się rozciągnąć. Spojenie potem.
A może pójdź tak gdzieś do Gina to się uspokoisz? -
nick nieaktualnydidi123 wrote:Byłabym Ci wdzięczna gdybyś podzieliła się namiarami. We wrześniu mam urlop to chętnie się wybiorę, może coś podpowie, co dalej chociaż.
-
Paula 90 wrote:Zaczynam się obawiać, że jeśli nie wyhamuję ze staraniami i nie dam sobie i Jemu trochę luzu to kiedy pojawią się już te dwie kreski to będziemy dwojgiem obcych sobie ludzi.
On w co drugiej rozmowie wspomina o dzieciach, ja ciągle o tym myślę. Jestem przytłoczona.
Tych rozmów jest coraz mniej. Mamy mało czasu razem i głównie się bzykamy albo odpoczywamy każdy w swoim kącie. Jeszcze tak daleko od siebie nie byliśmy.
I to wszystko wydarzyło się tak nie postrzeżenie, że ledwo to zauważyłam. Ale jak sobie uświadomiłam dokąd dążymy to aż mną potrzepało.Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:A powiem Wam ze lekarz mowil ze po bromku bede miala zawroty moge miec mdlosci ..na razie cisza w eterze... to chyba ta dobra dawka porzadnego seksu z rana pomogła hehw
-
Mama36 wrote:A czy tu mozna jakiegos priva wyslac ?? Bo nie chce podawac publicznie tel Pani Ortodontki ,i moich danych ,bo sie bedzie pytala od kogo masz namiary .Wam to moge podac ale jednak czytaja Nas wlasciwie wszyscy i nie wiemy kto to do konca.
Wysłałam ci zaproszenie do przyjaciółek, wtedy na priv będziesz mi mogła napisać. Bardzo Ci dziękujęMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnydidi123 wrote:A ja miałam kiedyś sen, że miałam córkę Maję. Opowiedziałam mężowi i on stwierdził, że mu się podoba A jak będzie chłopak to się zastanowimy, ale u mnie wśród rodzeństwa prawie sami faceci, więc przydałoby się więcej kobitek Ja miałam mieć na imię Wiesława, ale ojciec nie pozwolił na takie imię i całe szczęście, bo mi się nie podoba
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydidi123 wrote:Wysłałam ci zaproszenie do przyjaciółek, wtedy na priv będziesz mi mogła napisać. Bardzo Ci dziękuję
Stara juz ja .Ewa89_89 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Boziuuuu to ja nie mialam pojecia o co chodzi ..znalazlam jakos wchodze a tam zaproszeń a zaproszeń.przepraszam Was kochane ,ja nie wiedzialam ze tak mozna ..zaraz ogarniam
Stara juz ja .
Ja nie jestem lepsza, bo dopiero dzisiaj tę zakładkę odkryłamMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyNie wiem czy jest sens ale jeśli to będzie pod koniec cyklu to chyba przedział dla fazy lutealnej
Ja chcę sobie chorować melisę. Mam już miętę w kuchni w doniczce teraz będzie doradztwa melisa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 10:12