Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdasiowaMama wrote:To jest takie orentacyjne nie wiem czy będe testować Luz bluss
Chodź uważam. Ze bromek będzie za krótko brany żeby pomóc.. Zresztą wiecie jak loty samolotem działają na wczesna ciążę.. O tej nawet nie mam zamiaru wiedzieć gdyby była -
Dziewczyny, a stało się coś u Was w piątek trzynastego? Ja mam takie fajne pół-eleganckie spodnie, od kilku już lat. Bardzo je lubię. Ostatnio miałam wrażenie, że mi ciut wiszą na tyłku, bo chyba trochę schudłam ze stresu w pracy. No i wracam sobie zadowolona do domu, siadam na kanapie i w tej sekundzie słyszę "DRZYZD!!!". Ups xD Także... Ekhm nie mam - miałam spodnie xD Leżą sobie w koszu
Ewa89_89, Mama36, Plamka_92, MammaN lubią tę wiadomość
-
Ale zerknijcie na te badania żebyście wiedziały że jak macie jedne złe to jeszcze nic nie znaczy bo mój raz miał 14 mln a raz 220 więc te badania i tak za dużo nie dają, tym bardziej, że nic się nie zmieniło w trybie życia, w poziomie stresu, nic, żyjemy sobie bez zmian od roku żebyście mi tu później nie panikowały bo będę opieprzać
zuzi_c, Morska, MissKathy92 lubią tę wiadomość
⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyEwa89_89 wrote:No ja tu walę fotkami a tylko Ty zerknęłaś i widzicie jak to jest... już się temat zmienił hehe Mój się stresował tylko tym badaniem w klinice bo tam musieliśmy dojechać a te mu wyszły najlepsze a te wcześniejsze to marszczył freda w domu więc był wyluzowany
Przepraszam.. Wiem że poważny temat, ale nie mogłam się powstrzymać. Może w tym jest metoda. -
nick nieaktualnyEwa89_89 wrote:Ale zerknijcie na te badania żebyście wiedziały że jak macie jedne złe to jeszcze nic nie znaczy bo mój raz miał 14 mln a raz 220 więc te badania i tak za dużo nie dają, tym bardziej, że nic się nie zmieniło w trybie życia, w poziomie stresu, nic, żyjemy sobie bez zmian od roku żebyście mi tu później nie panikowały bo będę opieprzać
Ale wierze ze choc trochę sie poprawia.Ewa89_89 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:To może podczas seksu, przed orgazem wystrasz go porządnie... Albo powiedz ze komornik zabiera mieszkanie czy coś w tym. Stylu.. Hehe.. To będzie strzelał najlepszymi
Przepraszam.. Wiem że poważny temat, ale nie mogłam się powstrzymać. Może w tym jest metoda.
Oj żebyś widziała że to dzisiaj wypróbuję⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
Kasiulka90 wrote:Dziewczyny, a stało się coś u Was w piątek trzynastego? Ja mam takie fajne pół-eleganckie spodnie, od kilku już lat. Bardzo je lubię. Ostatnio miałam wrażenie, że mi ciut wiszą na tyłku, bo chyba trochę schudłam ze stresu w pracy. No i wracam sobie zadowolona do domu, siadam na kanapie i w tej sekundzie słyszę "DRZYZD!!!". Ups xD Także... Ekhm nie mam - miałam spodnie xD Leżą sobie w koszu
Mi się jakieś pół roku temu spódnica w pracy rozdarła xD słyszałam tylko ten charakterystyczny dzwięk i już wiedziałam o co chodzi
Mało się nie zadusiłyśmy z koleżanką ze śmiechu
A u mnie się stało! Potwierdziła się u mnie owulacjaAnia95, MissKathy92, aktap, Kasiulka90, madzikow lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlamka_92 wrote:Mi się jakieś pół roku temu spódnica w pracy rozdarła xD słyszałam tylko ten charakterystyczny dzwięk i już wiedziałam o co chodzi
A u mnie się stało! Potwierdziła się u mnie owulacjaPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
melunia91 wrote:Dajesz Phia o co kaman ?
Ja właśnie siedzę i chyba kolacji nie zjem... Jestem tak wzdęta że mi się biustonosz wżyna w skórę ;/ I siedzę wściekła bo miałam zjeść te kluski na parze ale chyba je zostawię w końcu i tylko chłopakom zrobie na kolacje
Ania ja wskakuję sobie na stepper na pół godzinki.
oj melunia melunia całkiem dobrze to wyglądaIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdasiowaMama wrote:My mamy poczekać do końca roku z badaniami nasienia . Nie wiem czy to dobrze czy nie kurde .
4 cykl mam starań teraz.. Powiedział lekarz że jeszcze 3,4 poczekamy a potem każdego na warsztat porządny w klinice.AdasiowaMama lubi tę wiadomość
-
Plamka_92 wrote:Mi się jakieś pół roku temu spódnica w pracy rozdarła xD słyszałam tylko ten charakterystyczny dzwięk i już wiedziałam o co chodzi
A u mnie się stało! Potwierdziła się u mnie owulacja
Super, cudownie, extra!!!Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurczę ja was tak czytam i czytam i doczytać nie mogę
Idę się kąpać i zaciągam męża na seks no aż mnie nosi
Udanego wieczorku i weekendu kochane :*Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny