X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśkaa1 wrote:
    Hej :)
    Jezu jaką mi ochotę któraś narobiła na gofry, normalnie zjadłabym dzisiaj! Ale nie mam gofrownicy :( ale kupię!!!! Wczoraj zaszłam se na gofry z polewą czekoladową mmmm uwielbiam
    Wszystkie jesteście piękne i oczywiście mega płodne <3 mnie dzisiaj sutki zaczęły boleć rano, ale teraz cisza.. u nas brzydka pogoda, pada i pada ehh aż mnie wszystko boli

Ja robiłam wczoraj gofry :D

Właśnie Phia, miałam Ci dać znać :D gofrownica się sprawdziła :D polecam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    Po co Ci tyle zapasu :)
    Kupujac w sklepie medycznym internetowym wyszly za grosze.razem z owulacyjnymi chyba 30 zl zaplacilam.z mysla ze przekaze jak beda mi niepotrzebne kolezankom..nie tylko ja sie staram ...ale na razie przekazanie sie nie zapowiada.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Ja robiłam wczoraj gofry :D

Właśnie Phia, miałam Ci dać znać :D gofrownica się sprawdziła :D polecam :)
    Ooo to moge sb zakupic hej

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dzisiaj wszystko z równowagi wyprowadza i mam ochote płakać. Już miałam łzy w oczach ale sie powstrzymałam...

Mój mąż myśli ze jak pracuje fizycznie to mu trzeba ciągle odpoczynku i w ogóle czego ja kobieta oczekuje ze on jak wstanie to mi pomoże coś posprzatać, przecież dopiero się 3 dzień prosze...
    Mój syn mi dzisiaj taką ściemę zapodał że mu powiedziałam z marszu że może zapomniec o telefonie. W nosie mam to że ja co chwila kupuje coś, dostaje różne rzeczy na trening a ten nie potrafi pojsc z psem na spacer do okoła bloku. Ja jeszcze specjalnie na balkon poszłam zeby patrzec i nie ma go i nie ma. Patrze a ten w domu. Pytam czemu nie poszedł tak jak prosiłam a ten: no przecież poszedłem, trawnikiem... No normalnie sie we mnie zagotowało...

Mój małżonek wstał. Poszedl na kawe do tesciowej, posłać kupon tesciowi i po whisky na jutro na impreze... Ale jak ja bym go po przebudzeniu poprosiła o poodkurzanie to by bylo ze przeciez nie bedzie od razu sprzatal jak ledwo oczy otworzył.
    Już wczoraj powiedziałam ze ok, ja nie sprzatam jak obiecał że to zrobi. I nic. Ani wczoraj. Ani przed wczoraj... a dzis jak zobaczłam na podłodze syf to juz nie mogła...

I oczywiscie obiad do zrobinia i naczynia ze zmywarki i pranie... Kurwa wszystko na mojej głowie ;( juz mi sie nie chce czasem. A przyjdzie bede ofuczana to za raz bedzie ze o co mi w ogole chodzi...

Czasem mam taki dzien ze nie mam sił do tego wszystkiego... Jakbym była w jakimś kiepskim filmie komediowym...

• didi123 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Kupujac w sklepie medycznym internetowym wyszly za grosze.razem z owulacyjnymi chyba 30 zl zaplacilam.z mysla ze przekaze jak beda mi niepotrzebne kolezankom..nie tylko ja sie staram ...ale na razie przekazanie sie nie zapowiada.
    Przynajmniej nie jesteś sama. U mnie te co już mają dzieci, więcej nie chcą. Te co się starały przed moim ślubem są już w ciąży lub świeżo po porodzie. Moja przyjaciółka, która miałam się starać wtedy, co ja jest po zabiegu i już dzieci mieć nie będzie, ale dzielnie mnie wspiera. Mam tylko Was na polu bitwy o fasolkę :*

Moje szczęście <3
    Filip 20.05.2019, godz. 11:45
    3500 g i 53 cm
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:

Czasem mam taki dzien ze nie mam sił do tego wszystkiego... Jakbym była w jakimś kiepskim filmie komediowym...

Nie płacz :* Może też się zawiń w auto/ na rower/ na spacer, a niech sobie Panowi siedzą w tym syfie. Odpoczniesz, zdystansuje się! Na mnie działa. Jak się mocno wkurzę to idę pobiegać, albo w auto i przed siebie. Polecam :)

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    Nie płacz :* Może też się zawiń w auto/ na rower/ na spacer, a niech sobie Panowi siedzą w tym syfie. Odpoczniesz, zdystansuje się! Na mnie działa. Jak się mocno wkurzę to idę pobiegać, albo w auto i przed siebie. Polecam :)

A bo po prostu siły nie mam... Wszystko zawsze na mojej głowie... Jak ja czegoś nie zrobie to ani jeden ani drugi nie złapie się...
    Usrani książęta...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    A bo po prostu siły nie mam... Wszystko zawsze na mojej głowie... Jak ja czegoś nie zrobie to ani jeden ani drugi nie złapie się...
    Usrani książęta...
    Didi dobrze prawi
    Ja bym rzucila w pizdziec i pojechala na shoping ,kawe ,do przyjaciolki a potem wrocila i zaczela sprzatac :)
    Raz jak tak zrobisz to zobaczysz jak to dodaje skrzydel postawienie siebie na pierwszym miejscu

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już mam posprzątane z tych nerwów... Tak mnie to wszystko wkurzyło... I właśnie się za ziemniaki zabieram...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    Przynajmniej nie jesteś sama. U mnie te co już mają dzieci, więcej nie chcą. Te co się starały przed moim ślubem są już w ciąży lub świeżo po porodzie. Moja przyjaciółka, która miałam się starać wtedy, co ja jest po zabiegu i już dzieci mieć nie będzie, ale dzielnie mnie wspiera. Mam tylko Was na polu bitwy o fasolkę :*
    Nawet jakbym miala ktorejs z Was poczta przeslac to bym sie cieszyla .tak sobie zakladalam od poczatku ze ktirys bedzie szczeliwy i reszte przekaze :)

aktap, didi123 lubią tę wiadomość

• didi123 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Usrani książęta...

Dlatego zrobiłabym tak jak Ci pisałam a oni niech sobie siedzą razem w syfie i tyle. Może się wezmą za robotę w końcu :)
    Mnie też maż wkurzył, a jeszcze go nie ma. Pisz, że listonosz wczoraj był, a mnie w domu nie było (straszne;/). Ja mu i co z tego, nie wiedziałam, że ma coś przyjść do Ciebie i że odbiorę mu w tygodniu, a on że to śrubki i on potrzebuje na weekend. Mam warować jaki pies w domu, choć wcale nie wiedziałam, że coś ma przyjść. I tak jest od czasu do czasu i mnie to denerwuje, bo nie powie wcześniej. Ostatnio popołudnie, wypiłam sobie piwko i leżę na kanapie. 16:30 on mi pisze, że do 17 mam mu koła odebrać z wulkanizacji. Ja, że wypiła piwo i nigdzie nie jadę, a on tekstem, że nie może na mnie liczyć. Już nie wspominając o akcjach typu sms jestem pod Wro, zostawiłem auto w serwisie przyjedz po mnie, rzucam wszystko i jadę jak mogę. Za każdym razem jak mam ochotę na piwko to mu piszę czy mogę, czy coś ma w planach, choć tłumaczyłam, że ma mi mówić wcześniej, a nie ni z gruchy ni z piertuchy jakbym tylko siedziała w domu plackiem. Denerwuje mnie to strasznie! Na koniec teściowa zasuwa po niego, albo po koła, albo po cokolwiek innego, a potem marudzi.

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    ...
    Oj kochana wyjdz przewietrz sie... Zrobi ci sie lepiej... Zostaw ich w syfie bez obiadu to zobacza jak jest...
    Tuli❤

• didi123 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    tak sobie zakladalam od poczatku ze ktirys bedzie szczeliwy i reszte przekaze :)

I tak będzie, zobaczysz :) Trzymam kciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 13:18

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia dokładnie Jak mówią dziewczyny, przestań ich wyreczac we wszystkim może to pomoże :) zrób coś dla siebie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 to może mi przekazesz drugi szczęśliwy test :D :* ja za tydzień @ I nadal noc nie wskazuje na szczęśliwe zakończenie hehe :) nic nie boli nic nie kluje nic nie odrzuca :D

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Markel ja widzę, ale nie sądzę żeby to było różowe. Przynajmniej na zdjęciu. Raczej miejsce na kreskę. Powtórz jutro rano to już będzie lepiej widoczna jeśli ma być.

Ania udanej zabawy, nóg nie połam w tych nowych butkach :)

Melunia jakbym o sobie czytała. Ja ostatnio mocnoooo odpuściłam i jakoś zaczęli coś więcej robić. Syf i tak jest, ale ja już się dużo mniej przejmuje.

Malwa13, MammaN lubią tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    zrób coś dla siebie:)

Przede wszystkim :) Coś miłego dla siebie, trzeba czasem obudzić w sobie odrobinkę egoizmu :) Wiem, co mówię, bo też zawsze dbałam bardziej o innych niż o siebie, na początku dziwnie i ciężko, ale potem całkiem przyjemne :)

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa wrzucisz mi zdjęcie swoje jeszcze raz? Albo zaakceptuj moje zaproszenie i wyślij na priv plisss :)

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Mama36 to może mi przekazesz drugi szczęśliwy test :D :* ja za tydzień @ I nadal noc nie wskazuje na szczęśliwe zakończenie hehe :) nic nie boli nic nie kluje nic nie odrzuca :D
    Jak jakims cudem ja bede pierwsza to wysylam wszystko Tobie :*

Malwa13 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    Malwa wrzucisz mi zdjęcie swoje jeszcze raz? Albo zaakceptuj moje zaproszenie i wyślij na priv plisss :)
    Wysłałam Kochana :)

‹‹ 253 254 255 256 257 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ