Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Ja wdziala ostatnio u babki jasny roz i końcówki sypniete brokatem... Jej nie moglam sie napatrzec
Ja mam teraz właśnie takie, choć jeden mi już pękł i mam na nim french z hybrydy.
Takie cóś https://zapodaj.net/480a6df224cc3.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 12:05
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Markel wrote:Wracam dziewczyny.. sutuacja ta sama.. nie wiem czy cos widzicie ale ja widze
https://naforum.zapodaj.net/2cfc613b8691.jpg.html
Ja nic nie widzę. A co to za test? Jaką ma czułość?
Jeśli po wyschnięciu jest róż to pozytywny. Bo jak jest mokry to wszystko jest na różowo i może to widziałaś.
Tak kiedys mialam że byłam po terminie, zrobiłam test i najpierw myślałam że jest, ale jak test dokładnie wysechł to nic tam nie było. -
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Sama robisz??
Tak, mąż mi kiedyś kupił zestaw, bo przestałam malować/szkicować, a chciał żebym mogła dać wyraz moje artystycznej duszy i tak zostało, a zestaw powiększyłam z pudełka do kilku pudełek Ale nadal się uczę by być lepsza w tymMoje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnydidi123 wrote:Tak, mąż mi kiedyś kupił zestaw, bo przestałam malować/szkicować, a chciał żebym mogła dać wyraz moje artystycznej duszy i tak zostało, a zestaw powiększyłam z pudełka do kilku pudełek Ale nadal się uczę by być lepsza w tym
Dojdziesz do wprawy artystko... Ale niezlle ci juz to wychodzi...
Ja tez mialam zestaw ale zawsze cos wazniejszego do zrobienia dlatego chodzi do młodej co tez sie uczy ale mega jestem zadowolona a tak sie umowie i muszę iscWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 12:21
-
aktap wrote:i tak długo wytrzymałam, bo zrobilam dopiero dzień przed spodziewaną miesiączką. Jeszcze mam kilka w szufladzie, bo kupiłam hurtowo, ale ruszam je dopiero 5 sierpnia i koniec! No chyba, że @ przyjdzie wcześniej, to jeszcze poleżą
Mi mąż kupił 2 testy i powiedział, że to na pewno 2 ostatnie, bo on tak czuje i tak ma byćaktap lubi tę wiadomość
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Moj nie musi kupowac hehe... Bo u mnie prawie jak w zegarku xD
Nie no raz mu kazalam kupic hehe wyslal siostre po test
U mnie też nie wiadomo, co będzie, ale niech sobie leżą w szafceMoje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
Właśnie dostałam podziękowania od szefowej, nosz w końcu ktoś zauważył, że w pracy nie leżę Ja też kupię jakąś czekoladę dla jednego pracownika, bo bardzo mi pomógł i chciałabym to jakoś od siebie docenić, choćby zwykłą czekoMoje szczęście
3500 g i 53 cm -
Hej
Jezu jaką mi ochotę któraś narobiła na gofry, normalnie zjadłabym dzisiaj! Ale nie mam gofrownicy ale kupię!!!! Wczoraj zaszłam se na gofry z polewą czekoladową mmmm uwielbiam
Wszystkie jesteście piękne i oczywiście mega płodne mnie dzisiaj sutki zaczęły boleć rano, ale teraz cisza.. u nas brzydka pogoda, pada i pada ehh aż mnie wszystko boli23.07.2017: Sandra ;*
31.05.2019: wizyta na 13:00
-
Gofra to bym zjadła, lata świetlne nie miałam w ustach Też nie mam gofrownicy
Za tydzień na zakupy, muszę sobie znaleźć jakieś wygodne biustonosze w większym rozmiarze, ale pewnie znowu kupię coś co dalekie od wygody, a dla mnie wszystkie takie są, gdybym miała biust w rozmiarze A to bym wcale chyba nie nosiła. Gdybym nie musiała do pracy to tylko w sportowych bym chodziła. Jedyna część garderoby, której nie znoszę nosić.Moje szczęście
3500 g i 53 cm