Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwa89_89 wrote:Melunia ja tam wierze w różne sprawy. Niekiedy ludzie tak potrafią oddziaływać na innych ze tzw chemię można wyczuć w powietrzu. Są tacy którzy oddziaływują dobrze śle w druga stronę tez to działa. Mam rodzine na wsi i tam każde dziecko małe ma wstążkę czerwona przy wózku żeby go nikt nie zauroczył. Bo niektórzy rzucają urok wzrokiem nawet o tym nie wiedząc. Wstążka ma ściągnąć to pierwsze spojrzenie i uchronić niemowlę. Koleżanka z tej wioski nawet mi opowiadała ze jej młodszy brat był zauroczony to pózniej rodzice latali to wioskowej babci i ta im kazała różne rzeczy robić żeby urok zdjąć. Typu o północy tego u tego dnia wykażcie dziecko w czymś tam. Ni cuda. Zrobili, urok zdjęli. Także jeśli Twój tato dobre uroki rzuca to ja wpadam na kawkę
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Moj mi wlasnie powiedział ze jestem jak ten strażnik z toy story...stary ,wysłużony dobry i poczciwy ale zawsze bedzie mnie kochał tak jak ten chlopiec strażnika....
Wtf!!!!! ...ide do pracy hahaha...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Phia wrote:Akurat w rzucanie uroku wierze i w te czerwone wstazki... Kupujac chate, auto... Biorac psiaka itp zawsze mam czerwona wstazke lub cos z czerwonym hehe......marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
-
nick nieaktualny
-
Idę stad bo miałam Mieć odwyk od forum. Ledwo oczy otworzyłam u już tu jestem wiec widocznie mój ma racje i jest mi to potrzebne tylko ten strach ze w poniedziałek będzie 50 stron... i co tu zrobić. Najlepiej tez stad idźcie i widzimy się w poniedziałek⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
Co do wyglądów: moje kochane młodsze dziecko przyszło do mnie wczoraj się rzytulic. Patrzy patrzy zaczął mnie dotykać po bicepsie (lub miejscu gdzie powinien być) i pyta czy ostatnio nie przytyłam inze powinnam na siłownię wrócić bo go martwi jak będę taka "ulana" to się będę źle czuc
Mało nie padłam że smiechu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 09:16
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualnyIsaura81 wrote:Co do wyglądów: moje kochane młodsze dziecko przyszło do mnie wczoraj się rzytulic. Patrzy patrzy zaczął mnie dotykać po bicepsie (lub miejscu gdzie powinien być) i pyta czy ostatnio nie przytyłam inze powinnam na siłownię wrócić bo go martwi jak będę taka "ulana" to się będę źle czuc
Mało nie padłam że smiechu.
Pozostawie bez komentarza ..haha..zaczelam biegac .Isaura81, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka! Jestem w weekend zalatana za chłopem i w życiu Was nie nadrobię! Na jednym z vlogów wegańskich natknęłam się na taki preparat http://jodavit.pl/jod-pierwiastek-zycia/ Znacie? słyszałyście? Co sądzicie? jest to suplement diety.Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
Konieczynka wrote:Może tego wieczoru spróbuję . Bo teraz do robotki lecę a farmaceuta z kapustą na plecach nie będzie wyglądał profesjonalnie. Hehe
I takie pytanko. O 4 miałam 36,45 a o 6.15 36,71. Zazwyczaj wstaje o tej 6. Który wynik umieścić na wykresie. Tak pytam co myślicie bo wykresu to nie zmieni za mocno. Ju 9dpo. -
Kasiulka90 wrote:Wpisz 36,71. Dziewczyny, nie ma co popadać w paranoję z tym wykresem Ja mierzę zwykle o 6:45, ale jak mi się zdarzy o 6:00 albo o 7:30, to nie żadnego problemu. Zauważyłam na sobie, że do godziny różnicy nie ma odchyłów w temp. Poza tym w całości cyklu ta jedna czy dwie zaburzone niczego nie zmienią. Zwłaszcza kilka dni przed owu i cały okres po owu
Wiem że to nic w tym przypadku nie zmieni, bo już 9 dpo. Tak tylko z ciekawości pytam co zapisujecie?
Siedze w pracy. Bark nasuwa, szyja ruszać nie mogę. A na 14.30 do nowej Ginekolog i się stresuje czegoś.
Wzięłabym coś doustnie, tylko ta nadzieja że może jednak się udało mnie powstrzymuje. A na tym etapie to pewnie i Gin nic nie wywróży. Ehhh -
nick nieaktualny