Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Może tego wieczoru spróbuję . Bo teraz do robotki lecę a farmaceuta z kapustą na plecach nie będzie wyglądał profesjonalnie. Hehe
I takie pytanko. O 4 miałam 36,45 a o 6.15 36,71. Zazwyczaj wstaje o tej 6. Który wynik umieścić na wykresie. Tak pytam co myślicie bo wykresu to nie zmieni za mocno. Ju 9dpo. -
Konieczynka wrote:Może tego wieczoru spróbuję . Bo teraz do robotki lecę a farmaceuta z kapustą na plecach nie będzie wyglądał profesjonalnie. Hehe
I takie pytanko. O 4 miałam 36,45 a o 6.15 36,71. Zazwyczaj wstaje o tej 6. Który wynik umieścić na wykresie. Tak pytam co myślicie bo wykresu to nie zmieni za mocno. Ju 9dpo.Ewa89_89 lubi tę wiadomość
-
Didi dobrze ze nie skusiłas się na korektę uszu. Pisałam post wcześniej jak to wyglądało u mnie. Żałuje bo ból był okropny a efekt krótki
Co to okładów z kapusty to w mojej rodzinie stosuje się to od lat bo mamy chore stawy. Ja mam po ojcu. Wysysarki mnie boli, reumatoidalne zapalenie stawów kiedyś za dzieciaka mi wykluczyli i została mi kapucha
Kapustę najlepiej rozbić trochę tym młotkiem do rozbijania mięsa tak żeby puściła troche soku, miejsce posmarować olejem troche ale to już nie jest warunek konieczny, można tez jakaś maścią przeciwbólowa itd. Kapuche najlepiej owinąć ściereczka, bandażem a na to folia spożywcza działa, to rzeczywiście dziala⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyKochane, ja znów podnieść się nie moge.. Muszę bo do pracy... Ostatnia sobota w te wakacje hehe
Będzie mnie znów mniej.
Dorcia nie wyglupiaj się z tym zdjęciem
Koniecznka strasznie współczuję. Ja po wypadku samochodowym (16 lat temu miałam) teraz na starość mi się kręgosłup odzywa. Paraliżuje mnie. Co rok przechodzę rehabilitację i na rok trzyma, więc rozumiem hol :* -
Konieczynka wrote:Może tego wieczoru spróbuję . Bo teraz do robotki lecę a farmaceuta z kapustą na plecach nie będzie wyglądał profesjonalnie. Hehe
I takie pytanko. O 4 miałam 36,45 a o 6.15 36,71. Zazwyczaj wstaje o tej 6. Który wynik umieścić na wykresie. Tak pytam co myślicie bo wykresu to nie zmieni za mocno. Ju 9dpo.⏳
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Walka od 2016 -
Doberek Laski!
Nie ma to jak od rana nadrabianie Was ja jeszcze w łóżku ❤️ haha
Phia ja też tylko ten tydz a później urlop tygodniowyPhia lubi tę wiadomość
-
melunia91 wrote:Ewa w sumie racja ale ja się nakręcam bo pozytywnie o tym myślę I po prostu mam to samo. Wcześniej też się obserowałam i nie widziałam tego co od dwóch cykli. Mam wpisane ze tylko 2cs ale tak na prawdę kochamy się bez zabezpieczenia od roku.
Moja teściowa - kobieta jak złoto. Uwielbiam ją i traktuję jak druga mamę. A bałam jej się powiedzieć że się staramy bo bałam sie jej reakcji. Zawsze sceptycznie do tego podchodziła. Jak finansowo sobie poradzimy. Ale powiedziałam jej i mnie strasznie pozytywnie zaskoczyła. Pyta się. Mowi że fajnie jakby się udało.
Ja sie boję bo mam niby umowe do końca września. Ale myslę że jak się ładnie uśmiechę do rejonowego to mi przedłuży. Tak czy siak w biedronce ciężko o pracownika. A lepiej go mieć w zapasie po 2latach niż nie mieć. A kij wie czy się od razu uda też w tym cyklu. Jak się nie uda to po prostu w sierpniu bedziemy sie starac a do września przeczekam aż mi umowe przedłuża i w tedy l4 wywale
Melunia a nie chcesz zmienić pracy? Dużo szukają do spedycji - praca za biurkiem chyba lżejsza niż w biedronce
Dzień dobry dziewczyny cudownego dnia
Ps Mama36 ja tam mieszkałam przy legnickiej we Wrocławiu jak studiowałam wiem o co cho z tymi koncertami bo tez było słychać[/url] -
Melunia ja tam wierze w różne sprawy. Niekiedy ludzie tak potrafią oddziaływać na innych ze tzw chemię można wyczuć w powietrzu. Są tacy którzy oddziaływują dobrze śle w druga stronę tez to działa. Mam rodzine na wsi i tam każde dziecko małe ma wstążkę czerwona przy wózku żeby go nikt nie zauroczył. Bo niektórzy rzucają urok wzrokiem nawet o tym nie wiedząc. Wstążka ma ściągnąć to pierwsze spojrzenie i uchronić niemowlę. Koleżanka z tej wioski nawet mi opowiadała ze jej młodszy brat był zauroczony to pózniej rodzice latali to wioskowej babci i ta im kazała różne rzeczy robić żeby urok zdjąć. Typu o północy tego u tego dnia wykażcie dziecko w czymś tam. Ni cuda. Zrobili, urok zdjęli. Także jeśli Twój tato dobre uroki rzuca to ja wpadam na kawkę
Phia lubi tę wiadomość
⏳
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
IUI 03.04.19
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
Wiecie co. Ja chyba sama sobie winna jestem, albo na męża wine zwale. Po tym sexie przedwczoraj co darłam się jak głupia, balkon zostawiliśmy otwarty na noc. Pewnie mnie przewiało. Lekko spocona i prawie naga. I mam teraz. A że kości stare to zaraz bolą.
Wpiszę 36,6. -
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Wiecie co. Ja chyba sama sobie winna jestem, albo na męża wine zwale. Po tym sexie przedwczoraj co darłam się jak głupia, balkon zostawiliśmy otwarty na noc. Pewnie mnie przewiało. Lekko spocona i prawie naga. I mam teraz. A że kości stare to zaraz bolą.
Wpiszę 36,6.Konieczynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Wiecie co. Ja chyba sama sobie winna jestem, albo na męża wine zwale. Po tym sexie przedwczoraj co darłam się jak głupia, balkon zostawiliśmy otwarty na noc. Pewnie mnie przewiało. Lekko spocona i prawie naga. I mam teraz. A że kości stare to zaraz bolą.
Wpiszę 36,6.
Przynajmniej wiadomo po czym.Konieczynka lubi tę wiadomość
-
Konieczynka wrote:Wiecie co. Ja chyba sama sobie winna jestem, albo na męża wine zwale. Po tym sexie przedwczoraj co darłam się jak głupia, balkon zostawiliśmy otwarty na noc. Pewnie mnie przewiało. Lekko spocona i prawie naga. I mam teraz. A że kości stare to zaraz bolą.
Wpiszę 36,6.
Jak problemy z barkiem to może fizjoterapeuta?[/url] -
nick nieaktualny
-
No dzień dobry ślicznotki!
Ja juz w sumie od 6.00 noe spie, małżyk mnie seksikiem obudził, jak za dawnych czasów :)później chwilkę poleżone i nadrabianie Was za noc, masakra jakaś
Ale ja juz już po śniadaniu, zaraz jakaś kawka i na zakupy, dzień targowy, trzeba sie wybrać
A u mnie ten cykl to w ogóle mam tak stabilme temperatury, że aż dziwne. Moze to wplyw tego ovarinu, ale zobaczymy z ciekawością czekam na każdy następny dzień.