Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I ja się witam w ten pochmurny dzień
Kropeczka ja uważam tak jak dziewczyny- na pewno jesteś piękną kobietą i żadna by nie musiała udawać że pisze Ci komplementy żeby Ci się przykro nie zrobiło ja jestem o tym świecie przekonana bo każda kobieta jest piękna na swój własny sposób :* także proszę bez takich tekstów kochana :* szanujemy że nam się nie pokażesz i nie będziemy naciskać ja sama jak kiedyś zrobię zdjęcie całej siebie to Wam wrzucę bo już dawno nie robiłam bo się wstydzę nawet zdjęć robić ale może kiedyś się odważe a co
Wszystkie jesteście piękne, te które się pokazały i te które się nie pokazały teraz uważam że będziemy sobie jeszcze bliższe bo wiemy choć po 1 zdjęciu jak wyglądamy i możemy siebie wyobrazić tam po drugiej stronie telefonu/komputera
A ja wczoraj zaliczyłam fajne seksy A teraz szykuje się do pracy
Życzę Wam udanego dnia Pszczółki :*aktap, Kropeczka85, Ania95 lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Mela zazdro.. Ja mam odstajace uszy dambo... I nawet włosów nie wiąże
Nie jesteś sama, ja i mój mąż również mamy odstające uszy. X lat temu nazbierałam sobie na zabieg korekty, ale potem stwierdziłam, że jak ja będę wyglądać bez tych moich uszu i dałam sobie spokój. A ja wiążę włosy jak komuś się nie podoba to niech nie patrzyMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Mama36 wrote:Jeszcze Dorcia ze zdjęciem... Matko! Ona Nas zabije za to nadrabianie hehe
Przepraszamy z góry :*
Hehe ja się nie pokazuje Wy takie wszystkie piękne to nie będę Wam statystyk urody obniżaćMoje szczęście
3500 g i 53 cm -
Melunia nie tylko Ty kochana przeżyłaś traumę w szkolę, ze mnie też się śmiali, że jestem brzydka, że gruba krowa itp. - odbiło się to na moim życiu, zdrowiu bo bardzo intensywnie się odchudzałam, aż popadłam w niejedznie lub wymiotowanie jedzenia, żeby tylko nie przytyć. A dziś mi mogą tylko pozazdrościć, czas zadziałał na moją korzyść i nie dość, że udało mi się osiągnąć wymarzoną sylwetkę to i buzię mam ładniejszą, także nic straconego. Oczywiście teraz wszystko z umiarem Trzeba to olać i żyć teraźniejszością, mamy wspaniałych mężów i tego się musimy trzymać :*
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Witam się po okropnej nocy. Tak mnie bark boli że spać nie mogłam. I nadal agonii trwa. 14.30 idę do nowej Gin i zobaczę co mi powie. Może jakoś uspokoi że wszystko gra i tylko szaleć w łóżku zostaje. Jadę do pracy, nie wiem jak ja przetrwam z tym bólem. -
Konieczynka wrote:Cześć
Witam się po okropnej nocy. Tak mnie bark boli że spać nie mogłam. I nadal agonii trwa. 14.30 idę do nowej Gin i zobaczę co mi powie. Może jakoś uspokoi że wszystko gra i tylko szaleć w łóżku zostaje. Jadę do pracy, nie wiem jak ja przetrwam z tym bólem.
A co Ci się stało z tym barkiem? Dźwignęłaś coś ciężkiego?Applejoy lubi tę wiadomość
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
didi123 wrote:A co Ci się stało z tym barkiem? Dźwignęłaś coś ciężkiego?
Nie mam pojęcia. Wczoraj myślałam że tak źle spałam bo już od wczoraj mi dokucza. Ale w nocy to była porażka. 2 razy ketonalem się smarowałam. Temp o 4 już mierzyłam hehe I dramat trwa. Liczę że ciąża będzie pomimo że nic tego nie zapowiada. Bo tak bym ketonal doustnie brała. Na tym etapie to i na usg nie będzie nic widać. -
Ja mam nawracające problemy z barkiem przez dźwignięcie właśnie i babka w przychodni poleciła mi mało inwazyjny sposób na radzenie sobie z tym. Na początku myślałam, że to takie placebo, ale działa nie tylko na bark, ale i na mięśnie w udach, gdy za bardzo przeforsowałam. Smarujesz olejem dane miejsce, na to kapusta (najlepiej stara) owijasz szalikiem lub czymkolwiek innym, ale mi tylko szalik pasuje na noc i idziesz spać. Rano już nic nie czuję. Może spróbuj, bo mi pomogło a też żarłam ketonal taki ból miałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 07:31
Moje szczęście
3500 g i 53 cm