X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdzielę, lecę dalej. Nie wytrzymam z Wami.
    Moja Karolcia Plamka! <3 Drobinek :) Cudną masz urodę dziewczyno :)
    Ania95 no słodzinka taka sama jak z charakteru :) Bardzo lubię, kiedy wygląd pasuje do osobowości. To takie szczere :)
    Marza, Ty jesteś taka dystyngowana! Jeju jestem pod wrażeniem. Naprawdę same piękne dojrzałe kobiety. Idealne do macierzyństwa <3
    Jeszcze tylko 4 strony xD Nie dajecie mi odpocząć!

Ania95 lubi tę wiadomość

mhsvcbxmf17updrl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    I chciałabym jeszcze dodać , że wcale się nie dziwię, że uprawiacie tyle seksu przy takim wyglądzie i zapewne poczuciu własnej wartości!
    Gdybym była facetem bralabym Was wszystkie na raz i każdą z osobna dziesięć razy po dwa razy , a na koniec jeszcze raz!

Moje libido poziom minus 100, poczucie wartości minus 1000 i kompleksy plus 1000000! W szkole mówili na mnie ponton, w rodzinie (łącznie z mężem) gruba świnia , więc sorki, ale kompletnie obok Was stanąć nie mogę.

Dla mnie jesteś bardzo wartościowa, bez względu na wygląd i tak jesteś piękna :*

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Przestań - któraś powiedziała tu łądnie że my nie ciwczymy figury tylko ciązę :D
    Ja wyglądam jak w ciąży całe życie. W 2 klasie podstawówki powiedziałam wszystkim, że jestem gruba bo jestem w ciąży...ale miałam pogadanek w związku z tym z psychologiem...
    Ostatnio moja toksyczna matka mi powiedziała, że nie muszę się martwić i przyznawać do ciąży bo przecież ciągle wyglądam jak w 9 miesiącu...

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a widzialyscie najlepszego? Taki film o facecie który zrobił ultra triathlon (jaram się maks) i przede wszystkim walczył z nałogiem . Historia oparta na faktach Jurek górski mieszkał pod Wrocławiem (info dla wrocławianek :D )

1bab7e35e8.png[/url]
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    Ja wyglądam jak w ciąży całe życie. W 2 klasie podstawówki powiedziałam wszystkim, że jestem gruba bo jestem w ciąży...ale miałam pogadanek w związku z tym z psychologiem...
    Ostatnio moja toksyczna matka mi powiedziała, że nie muszę się martwić i przyznawać do ciąży bo przecież ciągle wyglądam jak w 9 miesiącu...

I tak jesteś najpiękniejsza :) to w środku się najbardziej liczy :)

Plamka_92, MissKathy92 lubią tę wiadomość

1bab7e35e8.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    I tak jesteś najpiękniejsza :) to w środku się najbardziej liczy :)
    Kropeczka jest piekna i w srodku i na zewnątrz:*

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Wybzykana!!! :p
    Tatuaże mam als tu nie pokaże.. Nogę i obojczyk mogę, ale plecy i żebra jedne i drugie nie no za dużo goli ny. Szczególnie Rajski ptak po prawej od piersi na biodro wchodzi.
    Jeszcze raz dobranoc.
    I chyba macie rację jak nie ma płodnych to wypływa chyba więcej :/
    Ja mam 2 jak narazie tez nie do pokazania tu ale juz mysle o kolejnym.

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny. Na szczęście oglądać mnie nie będziecie musiały, więc się nie przekonacie, a i tak byłoby Wam niezręcznie mi powiedzieć, że faktycznie jest źle więc luzik :D

Załamałam się, wyzalilam a teraz mogę iść spać!
    Słodkich snów Laseczki! Płodne na maxa oczywiście Laseczki! :*

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania2014 wrote:
    Co mam zrobić z upartą sową uszatką, która siedzi na brzozie i ciągle skrzeczy? Noż spać się nie da a to trwa od początku tygodnia. Już rozumiem dlaczego wróbli nie widzę.
    My kiedys uratowalismy sowe, bo miala chyba cos ze skrzydlem. I byla u Nas z dobry miesiac. Teraz wyobraz sobie co my mielismy pod oknami jak ona co noc piszczala:) a siedziala sobie za domem pod altaba:) ale wszystko sie zagoilo u niej i odleciala:) a ja pozniej tydzien ryczalam ze mi jej brak:)

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie chyba jakas infekcja dopada. Dobrze ze mialam jakies globulki to moze przejdzie do płodnych :(

• Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany, uff, udało mi się nadrobić. Kochane instagramowiczki, Was niestety nie udało mi się zobaczyć :( Jedynie Plamkę jakoś dałam radę.
    Abi, jaką Ty masz twarz! Hipnotyzującą! <3
    Ania95, ja się niestety nie ujawnię :( Opole jest jak wiocha, tutaj każdy każdego zna, a ja nie chciałabym, żeby ktoś niepowołany się tu o mnie dowiedział ;) Mnie oglądacie na miniaturce :D

mhsvcbxmf17updrl.png
  • Aduszka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    Dziewczyny a widzialyscie najlepszego? Taki film o facecie który zrobił ultra triathlon (jaram się maks) i przede wszystkim walczył z nałogiem . Historia oparta na faktach Jurek górski mieszkał pod Wrocławiem (info dla wrocławianek :D )
    Bylam na nim z klasa. Bardzo mi sie podobal

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama mi zawsze mówiła jak mi coś kupowała a się nie zmieściłam "Grubasie jeden, schudłabyś w końcu..."

Kocham ją, i ona mnie, ale ma dziwne poczucie że jak dowali to na mnie to podziała. Nie wdałam się w jej geny. Tylko po genach taty jestem. Czarne włosy, kręcone, duży biust jak każda kobieta ze strony taty i wszystko idzie na brzuch. Jedynie nogi mam jej...

A teraz powiem Wam numer. Możecie się ze mnie za przeproszeniem napierdalać. Ale serio mam wszystko to co w zeszłym miesiącu...

Wzdęcia. Piersi mnie bolą. Codziennie po 2 razy w ubikacji jestem, wyskakują mi wypryski (to nowy objaw), zaczynają się bączki i doszło odbijanie. Kołatanie serca gorsze niż ostatnio i znowu musze odstawić kawe z ekspresu... Teraz czekam na skok temperatury do 37st. A już dziś czułam że coś się podziewa ale poszłam pod prysznic i zelżało. Nie chcę się nakręcać ale się nie da czasem...

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    O rany, uff, udało mi się nadrobić. Kochane instagramowiczki, Was niestety nie udało mi się zobaczyć :( Jedynie Plamkę jakoś dałam radę.
    Abi, jaką Ty masz twarz! Hipnotyzującą! <3
    Ania95, ja się niestety nie ujawnię :( Opole jest jak wiocha, tutaj każdy każdego zna, a ja nie chciałabym, żeby ktoś niepowołany się tu o mnie dowiedział ;) Mnie oglądacie na miniaturce :D
    Moj avatar stworzony przez corke oddaje moj wyglad. Tak na codzien i czesze sie i maluje ;)

• Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adazora wrote:
    Moj avatar stworzony przez corke oddaje moj wyglad. Tak na codzien i czesze sie i maluje ;)
    Tak myślałam, bo to bitmoji ze snapa :) Taką masz nowoczesną i sprytną córcię ^^

mhsvcbxmf17updrl.png
  • Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Tak myślałam, bo to bitmoji ze snapa :) Taką masz nowoczesną i sprytną córcię ^^
    Tak niestety
    Czasem mnie zadziwiaja nowinki internetowe

• Ewa89_89 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie z seksu nici, a tak się nastawiłam! Mąż przyszedł zmęczony i poszedł spać bo jutro wstaje przed 5 rano. Muszę jakiś wytrzymać. Wysmarowała się clotrimazolem i mam nadzieje ze donjutra mi przejdzie. Co to za plaga infekcji nas dopadła?? Ja nie miałam chyba z 10 lat żadnych swedzeń a tu tak nagle. Dobrze ze Rez nigdy nie musiałam brać globulek, wystarczyło posmarować 2,3 razy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 23:20

12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
    Cross match 54%, reszta immuno ok

08.2024 FET 8a❌
    06.2024 FET 8a❌
    04.2024 FET 4BA ❌
    12.2023 FET 3BB ❌
    12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔

01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.

25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜

12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
    06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET :-( cb 😥 💔
    IUI 03.04.19 :(

Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1

Mąż: MSOME 0%

Walka od 2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa89_89 wrote:
    U mnie z seksu nici, a tak się nastawiłam! Mąż przyszedł zmęczony i poszedł spać bo jutro wstaje przed 5 rano. Muszę jakiś wytrzymać. Wysmarowała się clotrimazolem i mam nadzieje ze donjutra mi przejdzie. Co to za plaga infekcji nas dopadła?? Ja nie miałam chyba z 19 lat żadnych swedzeń a tu tak nagle. Dobrze ze Rez nigdy nie musiałam brać globulek, wystarczyło posmarować 2,3 razy

Ewa ja co jakiś czas mam jak intensywne dni płodne mi się zdarzały... I w pracy jak się chodzi cały dzień w długich spodniach a pot po dupie sie leje...

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam bardzo czesto od 16 roku zycia rozne infekcje. Dlatego apteczka zaopatrzona.
    Podejrzeeam ze to od tamponu, ktorego uzylam

• Ewa89_89 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia skarbie nie nakręcaj się objawami. z każdym cyklem będziesz widziała ich coraz więcej bo coraz uważniej będziesz obserwowała swój organizm. Oby było szczęśliwe zakończenie ale te wszystkie objawy to mogą być i ciąża i przejedzeniem i zbliżającym się okresem ;-)

Kropeczka85 lubi tę wiadomość

12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
    Cross match 54%, reszta immuno ok

08.2024 FET 8a❌
    06.2024 FET 8a❌
    04.2024 FET 4BA ❌
    12.2023 FET 3BB ❌
    12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔

01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.

25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜

12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
    06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET :-( cb 😥 💔
    IUI 03.04.19 :(

Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1

Mąż: MSOME 0%

Walka od 2016
‹‹ 246 247 248 249 250 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ