Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdzielę, lecę dalej. Nie wytrzymam z Wami.
    Moja Karolcia Plamka! <3 Drobinek :) Cudną masz urodę dziewczyno :)
    Ania95 no słodzinka taka sama jak z charakteru :) Bardzo lubię, kiedy wygląd pasuje do osobowości. To takie szczere :)
    Marza, Ty jesteś taka dystyngowana! Jeju jestem pod wrażeniem. Naprawdę same piękne dojrzałe kobiety. Idealne do macierzyństwa <3
    Jeszcze tylko 4 strony xD Nie dajecie mi odpocząć!

Ania95 lubi tę wiadomość

mhsvcbxmf17updrl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    I chciałabym jeszcze dodać , że wcale się nie dziwię, że uprawiacie tyle seksu przy takim wyglądzie i zapewne poczuciu własnej wartości!
    Gdybym była facetem bralabym Was wszystkie na raz i każdą z osobna dziesięć razy po dwa razy , a na koniec jeszcze raz!

Moje libido poziom minus 100, poczucie wartości minus 1000 i kompleksy plus 1000000! W szkole mówili na mnie ponton, w rodzinie (łącznie z mężem) gruba świnia , więc sorki, ale kompletnie obok Was stanąć nie mogę.

Dla mnie jesteś bardzo wartościowa, bez względu na wygląd i tak jesteś piękna :*

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Przestań - któraś powiedziała tu łądnie że my nie ciwczymy figury tylko ciązę :D
    Ja wyglądam jak w ciąży całe życie. W 2 klasie podstawówki powiedziałam wszystkim, że jestem gruba bo jestem w ciąży...ale miałam pogadanek w związku z tym z psychologiem...
    Ostatnio moja toksyczna matka mi powiedziała, że nie muszę się martwić i przyznawać do ciąży bo przecież ciągle wyglądam jak w 9 miesiącu...

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a widzialyscie najlepszego? Taki film o facecie który zrobił ultra triathlon (jaram się maks) i przede wszystkim walczył z nałogiem . Historia oparta na faktach Jurek górski mieszkał pod Wrocławiem (info dla wrocławianek :D )

1bab7e35e8.png[/url]
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    Ja wyglądam jak w ciąży całe życie. W 2 klasie podstawówki powiedziałam wszystkim, że jestem gruba bo jestem w ciąży...ale miałam pogadanek w związku z tym z psychologiem...
    Ostatnio moja toksyczna matka mi powiedziała, że nie muszę się martwić i przyznawać do ciąży bo przecież ciągle wyglądam jak w 9 miesiącu...

I tak jesteś najpiękniejsza :) to w środku się najbardziej liczy :)

Plamka_92, MissKathy92 lubią tę wiadomość

1bab7e35e8.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    I tak jesteś najpiękniejsza :) to w środku się najbardziej liczy :)
    Kropeczka jest piekna i w srodku i na zewnątrz:*

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Wybzykana!!! :p
    Tatuaże mam als tu nie pokaże.. Nogę i obojczyk mogę, ale plecy i żebra jedne i drugie nie no za dużo goli ny. Szczególnie Rajski ptak po prawej od piersi na biodro wchodzi.
    Jeszcze raz dobranoc.
    I chyba macie rację jak nie ma płodnych to wypływa chyba więcej :/
    Ja mam 2 jak narazie tez nie do pokazania tu ale juz mysle o kolejnym.

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny. Na szczęście oglądać mnie nie będziecie musiały, więc się nie przekonacie, a i tak byłoby Wam niezręcznie mi powiedzieć, że faktycznie jest źle więc luzik :D

Załamałam się, wyzalilam a teraz mogę iść spać!
    Słodkich snów Laseczki! Płodne na maxa oczywiście Laseczki! :*

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania2014 wrote:
    Co mam zrobić z upartą sową uszatką, która siedzi na brzozie i ciągle skrzeczy? Noż spać się nie da a to trwa od początku tygodnia. Już rozumiem dlaczego wróbli nie widzę.
    My kiedys uratowalismy sowe, bo miala chyba cos ze skrzydlem. I byla u Nas z dobry miesiac. Teraz wyobraz sobie co my mielismy pod oknami jak ona co noc piszczala:) a siedziala sobie za domem pod altaba:) ale wszystko sie zagoilo u niej i odleciala:) a ja pozniej tydzien ryczalam ze mi jej brak:)

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie chyba jakas infekcja dopada. Dobrze ze mialam jakies globulki to moze przejdzie do płodnych :(

• Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany, uff, udało mi się nadrobić. Kochane instagramowiczki, Was niestety nie udało mi się zobaczyć :( Jedynie Plamkę jakoś dałam radę.
    Abi, jaką Ty masz twarz! Hipnotyzującą! <3
    Ania95, ja się niestety nie ujawnię :( Opole jest jak wiocha, tutaj każdy każdego zna, a ja nie chciałabym, żeby ktoś niepowołany się tu o mnie dowiedział ;) Mnie oglądacie na miniaturce :D

mhsvcbxmf17updrl.png
  • Aduszka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    Dziewczyny a widzialyscie najlepszego? Taki film o facecie który zrobił ultra triathlon (jaram się maks) i przede wszystkim walczył z nałogiem . Historia oparta na faktach Jurek górski mieszkał pod Wrocławiem (info dla wrocławianek :D )
    Bylam na nim z klasa. Bardzo mi sie podobal

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama mi zawsze mówiła jak mi coś kupowała a się nie zmieściłam "Grubasie jeden, schudłabyś w końcu..."

Kocham ją, i ona mnie, ale ma dziwne poczucie że jak dowali to na mnie to podziała. Nie wdałam się w jej geny. Tylko po genach taty jestem. Czarne włosy, kręcone, duży biust jak każda kobieta ze strony taty i wszystko idzie na brzuch. Jedynie nogi mam jej...

A teraz powiem Wam numer. Możecie się ze mnie za przeproszeniem napierdalać. Ale serio mam wszystko to co w zeszłym miesiącu...

Wzdęcia. Piersi mnie bolą. Codziennie po 2 razy w ubikacji jestem, wyskakują mi wypryski (to nowy objaw), zaczynają się bączki i doszło odbijanie. Kołatanie serca gorsze niż ostatnio i znowu musze odstawić kawe z ekspresu... Teraz czekam na skok temperatury do 37st. A już dziś czułam że coś się podziewa ale poszłam pod prysznic i zelżało. Nie chcę się nakręcać ale się nie da czasem...

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    O rany, uff, udało mi się nadrobić. Kochane instagramowiczki, Was niestety nie udało mi się zobaczyć :( Jedynie Plamkę jakoś dałam radę.
    Abi, jaką Ty masz twarz! Hipnotyzującą! <3
    Ania95, ja się niestety nie ujawnię :( Opole jest jak wiocha, tutaj każdy każdego zna, a ja nie chciałabym, żeby ktoś niepowołany się tu o mnie dowiedział ;) Mnie oglądacie na miniaturce :D
    Moj avatar stworzony przez corke oddaje moj wyglad. Tak na codzien i czesze sie i maluje ;)

• Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adazora wrote:
    Moj avatar stworzony przez corke oddaje moj wyglad. Tak na codzien i czesze sie i maluje ;)
    Tak myślałam, bo to bitmoji ze snapa :) Taką masz nowoczesną i sprytną córcię ^^

mhsvcbxmf17updrl.png
  • Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Tak myślałam, bo to bitmoji ze snapa :) Taką masz nowoczesną i sprytną córcię ^^
    Tak niestety
    Czasem mnie zadziwiaja nowinki internetowe

• Ewa89_89 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie z seksu nici, a tak się nastawiłam! Mąż przyszedł zmęczony i poszedł spać bo jutro wstaje przed 5 rano. Muszę jakiś wytrzymać. Wysmarowała się clotrimazolem i mam nadzieje ze donjutra mi przejdzie. Co to za plaga infekcji nas dopadła?? Ja nie miałam chyba z 10 lat żadnych swedzeń a tu tak nagle. Dobrze ze Rez nigdy nie musiałam brać globulek, wystarczyło posmarować 2,3 razy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 23:20

12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
    Cross match 54%, reszta immuno ok

08.2024 FET 8a❌
    06.2024 FET 8a❌
    04.2024 FET 4BA ❌
    12.2023 FET 3BB ❌
    12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔

01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.

25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜

12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
    06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET :-( cb 😥 💔
    IUI 03.04.19 :(

Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1

Mąż: MSOME 0%

Walka od 2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa89_89 wrote:
    U mnie z seksu nici, a tak się nastawiłam! Mąż przyszedł zmęczony i poszedł spać bo jutro wstaje przed 5 rano. Muszę jakiś wytrzymać. Wysmarowała się clotrimazolem i mam nadzieje ze donjutra mi przejdzie. Co to za plaga infekcji nas dopadła?? Ja nie miałam chyba z 19 lat żadnych swedzeń a tu tak nagle. Dobrze ze Rez nigdy nie musiałam brać globulek, wystarczyło posmarować 2,3 razy

Ewa ja co jakiś czas mam jak intensywne dni płodne mi się zdarzały... I w pracy jak się chodzi cały dzień w długich spodniach a pot po dupie sie leje...

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam bardzo czesto od 16 roku zycia rozne infekcje. Dlatego apteczka zaopatrzona.
    Podejrzeeam ze to od tamponu, ktorego uzylam

• Ewa89_89 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia skarbie nie nakręcaj się objawami. z każdym cyklem będziesz widziała ich coraz więcej bo coraz uważniej będziesz obserwowała swój organizm. Oby było szczęśliwe zakończenie ale te wszystkie objawy to mogą być i ciąża i przejedzeniem i zbliżającym się okresem ;-)

Kropeczka85 lubi tę wiadomość

12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
    Cross match 54%, reszta immuno ok

08.2024 FET 8a❌
    06.2024 FET 8a❌
    04.2024 FET 4BA ❌
    12.2023 FET 3BB ❌
    12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔

01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.

25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜

12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
    06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET :-( cb 😥 💔
    IUI 03.04.19 :(

Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1

Mąż: MSOME 0%

Walka od 2016
‹‹ 246 247 248 249 250 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ