Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Zniknęłam na pogaduchy z koleżanka i prawie godzinę was nadrabialam.
Ślicznotki same. Wszystkie mlodziutkie , zgrabniutkie , ponetne laski. Tylko się rozmnażać i przekazywać geny dalej.
Na zamknięta grupę byście mnie przygarnely ?
Tatuażu nie mam i jakoś tego nie czuję. -
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Zniknęłam na pogaduchy z koleżanka i prawie godzinę was nadrabialam.
Ślicznotki same. Wszystkie mlodziutkie , zgrabniutkie , ponetne laski. Tylko się rozmnażać i przekazywać geny dalej.
Na zamknięta grupę byście mnie przygarnely ?
Tatuażu nie mam i jakoś tego nie czuję.Konieczynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWybzykana!!! :p
Tatuaże mam als tu nie pokaże.. Nogę i obojczyk mogę, ale plecy i żebra jedne i drugie nie no za dużo goli ny. Szczególnie Rajski ptak po prawej od piersi na biodro wchodzi.
Jeszcze raz dobranoc.
I chyba macie rację jak nie ma płodnych to wypływa chyba więcejaktap, Applejoy, milea.26, Sandersik lubią tę wiadomość
-
Jeju, dziewczyny, ja "tylko" obejrzałam film z mężem i nie mogę nadrobić! Ale gęba mi się cieszy niesamowicie! Jesteście wspaniałe! Melunia, jesteś cudna! I odważna! Brawo Ty! Zobacz jaką wspaniałą lawinę rozpoczęłaś.
AdasiowaMama brak mi słów. Najwspanialsze geny do przekazania dalej
Phia, w końcu Cię widzimy Jesteś mega ponętna Teraz rozumiem - zboczuszek musi mieć kuszące usta
Mama36 jesteś przepiękna!
Miss, przeurocza
Milea, ja wymiękłam... Masz taki typ urody, który podoba mi się najbardziej. Błękitne oczy i kasztanowe włosy Jeśli nam się uda, to oddajesz mi do in vitro swoją komórkę!!! xD
Dziewczyny, lecę dalej, bo jestem na 249 stronie xDPhia, milea.26, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Wybzykana!!! :p
Tatuaże mam als tu nie pokaże.. Nogę i obojczyk mogę, ale plecy i żebra jedne i drugie nie no za dużo goli ny. Szczególnie Rajski ptak po prawej od piersi na biodro wchodzi.
Jeszcze raz dobranoc.
I chyba macie rację jak nie ma płodnych to wypływa chyba więcej
Ja się też z tym zgodzę. Ja dwa ostatnie razy wciagnęła. Reszta wcześniejsza pływała.
A ogólnie to jak w zeszłym miesiącu sie kochałam 2 razy i raz się udało to mam nadzieję że jak w tym 7 razy bzyknelismy to się uda i się utrzyma -
Kutwa półtora godziny nadrabiania!!!
Super , że się pokazalyscie.
Ja się nie pokaże z dwóch powodów:
1) tak jak Isaura-praca
2) takie dupy z Was , że w życiu bym się nie ujawniła!!!
Masakra. Ja mam teraz dola jak szlag. I albo się przyznacie, że to wszystko Photoshopy albo przeplaczę całą noc!
Chyba czas stąd spadać...
Nie widziałam Malwy mojej drogiej, możesz wysłać proszę jeszcze raz?
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Kutwa półtora godziny nadrabiania!!!
1) tak jak Isaura-praca
Masakra. Ja mam teraz dola jak szlag. I albo się przyznacie, że to wszystko Photoshopy albo przeplaczę całą noc!
Przestań - któraś powiedziała tu łądnie że my nie ciwczymy figury tylko ciązę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia2014 wrote:Co mam zrobić z upartą sową uszatką, która siedzi na brzozie i ciągle skrzeczy? Noż spać się nie da a to trwa od początku tygodnia. Już rozumiem dlaczego wróbli nie widzę.
Zostaje strzelanie z wiatrówki albo pestki z czereśni i proca -
nick nieaktualny
-
Kropeczka85 wrote:Kutwa półtora godziny nadrabiania!!!
1) tak jak Isaura-praca
Na pewno jesteś piękna
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
I chciałabym jeszcze dodać , że wcale się nie dziwię, że uprawiacie tyle seksu przy takim wyglądzie i zapewne poczuciu własnej wartości!
Gdybym była facetem bralabym Was wszystkie na raz i każdą z osobna dziesięć razy po dwa razy , a na koniec jeszcze raz!
Moje libido poziom minus 100, poczucie wartości minus 1000 i kompleksy plus 1000000! W szkole mówili na mnie ponton, w rodzinie (łącznie z mężem) gruba świnia , więc sorki, ale kompletnie obok Was stanąć nie mogę.Sandersik lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny