Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zuzi_c wrote:tak tez o tym myślałam. Ewentualnie fb ma taką możliwość zamkniętej grupy i najwyżej w wiadomościach prywatnych mogłbyśmy do siebie pisać żeby się zaprosić do znajomych. No nie wiem jutro coś pomyślę.
Fb to dobra opcja .Sandersik lubi tę wiadomość
14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
milea.26 wrote:Tez bylabym za jakas zamknieta grupa:) wtedy latwiej byloby sie otworzyc:)
Ja jutro pomyśle może uda mi się na jakimś serwerze założyć bezpłatne i zamknięte forumEwa89_89, Mama36 lubią tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualnyPhia wrote:Moj spi i nie wiem czemu smyra sie po rece
Chyba ma sen jakiś:-p
A ja juz powinnam spac bo wstaje o 4 a tu kicha ze spaniem
Nie wierzyl jak mu to powiedzialam:)Phia lubi tę wiadomość
-
2 dni przed owu, test bialutki, chyba zostaje mi ten monitoring... albo fakt pogodzenia się z brakiem owulacji. Tylko, że od pól godziny nachrzania mnie lewy jajnik może jednak pracuje
Do tego nie wiem z moim wyczekiwanym bzykaniem jak własnie zaczyna mnie coś swędzieć... nie czułam tego od lat i już wiem, że to się źle skończy.Może mi tam się flora zmieniła przy tych czopkach. Przezyje, mam wrażenie, że boli mniej więc muszę zacisnąć zęby. Zamiast wirusa ciąży to mi wysłałyście tego infekcyjnego hehe⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyadazora wrote:Ja jutro pomyśle może uda mi się na jakimś serwerze założyć bezpłatne i zamknięte forum
Na fb byloby fajnie, tyle ze nie wiadomo czy kazda ma fb:)Ewa89_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Nie kombinujcie heh zostanmy tu i tyle
-
milea.26 wrote:Messenger odpada dziewczyny:) bylam na takiej jednej grupie zwiazana z fb i powiem Wam ze jak na biezaco sie nie pisalo to za nic w świecie nie szlo tego nadrobić
Hehehe w sumie racja! Mógłby tego Messenger nie ogarnąć, takiej ilości wiadomości:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:A nie chcialabys troche prywatnosci? na takiej zamknietej grupie juz mozna o wszysykim pisac, bez ograniczen dodawac zdjecia, a tu to tak ooo. Trzeba sie troche hamowac bo nie wiadomo kto to czyta w sumie
A moze discord?? -
nick nieaktualny