Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aktap wrote:Moim zdaniem jest to kreska fabryczna, bo właśnie z Bobo Testem miałam identyczną sytuację. Druga kreska była szara, wydawało mi się, że może wpadać w fiolet, a jednak nie... Powtórz test za 2-3 dni powinna ciemnieć i mieć wyraźny kolor, jeśli jest coś na rzeczy.18 cykl staran szczesliwy
10 dpo beta 19,16 ❤️
13 dpo beta 104,13 ❤️
15 dpo beta 315,46 ❤️
18.09.2018 (wizyta) - wszystko w porzadku. Jest pecherzyk ciazowy 0,74 cm wraz z ciałkiem żóltym 0,12 cm. Z usg wychodzi 5 tydzien ❤️
16.10.2018 (kolejna wizyta ) -
milea.26 wrote:Mamuskaaa Twoja corcia ma niedlugo urodzinki:)
milea.26 lubi tę wiadomość
23.07.2017: Sandra ;*
31.05.2019: wizyta na 13:00
-
Wróciłam z wizyty u nowej Gin. Fajna babka. Ale teraz siedzę i płacze. Policystycznych jajników nie mam. Ale owulacji też nie było. Żadnego dominującego pęcherzyka na jajnikach. Na szczęście endometrium ładne, ale wcale nie wygląda żeby miało się zluszczac. Dała duphaston na dwa cykle. Mówi że muszę się wyluzować i nie myśleć o robieniu dziecka bo tak nie wyjdzie. Wyrzucić termometr. Odpuścić na czas wakacji. Kochać się z mężem dalej. A nuż wyjdzie. Zrobić hormony.
milea.26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Wróciłam z wizyty u nowej Gin. Fajna babka. Ale teraz siedzę i płacze. Policystycznych jajników nie mam. Ale owulacji też nie było. Żadnego dominującego pęcherzyka na jajnikach. Na szczęście endometrium ładne, ale wcale nie wygląda żeby miało się zluszczac. Dała duphaston na dwa cykle. Mówi że muszę się wyluzować i nie myśleć o robieniu dziecka bo tak nie wyjdzie. Wyrzucić termometr. Odpuścić na czas wakacji. Kochać się z mężem dalej. A nuż wyjdzie. Zrobić hormony.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 15:36
-
Przez to ze ryczę to pisze bez ładu i składu. Jej wygląda na to ze ogólnie cykle są bezowulacyjne. Że nie można mieć cały czas z tyłu głowy że to nowy cykl, to ovu była czy nie była, że teraz jest po obu itd. A ja tak mam. Właśnie wracamy do tematu: za mocno chcieć.
Ona na swoim przykładzie powiedziała że chciała mieć dwa lata różnicy między dziećmi a ma 4 bo spinala się i za mocno chciała. Jak stwierdziła że będZie jedno to zaszła w ciążę z drugim. -
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Przez to ze ryczę to pisze bez ładu i składu. Jej wygląda na to ze ogólnie cykle są bezowulacyjne. Że nie można mieć cały czas z tyłu głowy że to nowy cykl, to ovu była czy nie była, że teraz jest po obu itd. A ja tak mam. Właśnie wracamy do tematu: za mocno chcieć.
Ona na swoim przykładzie powiedziała że chciała mieć dwa lata różnicy między dziećmi a ma 4 bo spinala się i za mocno chciała. Jak stwierdziła że będZie jedno to zaszła w ciążę z drugim.
Wyglada ze cykle bezowulacyjne, ale potwierdzone to???Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 15:48
-
nick nieaktualny
-
Wiadomo że nikt nie wie co babom w głowach siedzi i ta głowa najbardziej miesza. Tak ze wszystkim. Z orgazmem, ciąża, potem karmieniem piersią. Tylko jak wrzucić na luz. To nie samochód ehhh.
Widzi po usg że brak ciałka żółtego. Małe szanse że ovu była. I po długości cyklu jak miałam 38, 36 a nawet 48 to mało realne żeby były owulacyjne.
Muszę zrobić progesteron i testosteron w poniedziałek rano. -
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Wiadomo że nikt nie wie co babom w głowach siedzi i ta głowa najbardziej miesza. Tak ze wszystkim. Z orgazmem, ciąża, potem karmieniem piersią. Tylko jak wrzucić na luz. To nie samochód ehhh.
Widzi po usg że brak ciałka żółtego. Małe szanse że ovu była. I po długości cyklu jak miałam 38, 36 a nawet 48 to mało realne żeby były owulacyjne.
Muszę zrobić progesteron i testosteron w poniedziałek rano.
Zrob badania i nie martw sie na zapas.. Kochana spokojnie i nie placz ... Wiem ze ciezko wyluzować ale czasami warto... -
nick nieaktualny
-
Konieczynka wrote:Wiadomo że nikt nie wie co babom w głowach siedzi i ta głowa najbardziej miesza. Tak ze wszystkim. Z orgazmem, ciąża, potem karmieniem piersią. Tylko jak wrzucić na luz. To nie samochód ehhh.
Muszę zrobić progesteron i testosteron w poniedziałek rano.
Nawet jeśli ten cykl się okaże bezowulacyjny to nie oznacza, że wszystkie takie są
Długie cykle nie oznaczają od razu, że nie masz owulacji
Ewa89_89 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Kochana nie martw się, jak już wiesz co jest nie tak to połowa sukcesu. Na owulacje sa tabletki na stymulację. Teraz już tylko je brać i działaj dalej ale z uwagi na to ze masz już szkraba to może rzeczywiscie problem leży w głowie i w podejściu. Teraz luzzz jakoś to będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 16:37
⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
Plamka_92 wrote:Nawet jeśli ten cykl się okaże bezowulacyjny to nie oznacza, że wszystkie takie są
Długie cykle nie oznaczają od razu, że nie masz owulacji -
Kasiulka90 wrote:Tak, ja jestem przykładem. Raz na kilka lat miewam cykle krótsze niż 32 dni. Ponoć moja chrzestna całe życie tak miała i ma dwójkę dzieci
Pomyślałam właśnie o Tobie, ale już nie chciałam wskazywać, że np Twoje cykle takie są
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)