X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • Konieczynka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Phia już mam chusteczki

Dobra ! NIE MA CO SIE MAZAC. TO OZNACZA JESzcze WIECEJ DZIKIEGO Sexu bez zabezpieczeń

Więc testować w następnym tygodniu już nie muszę. Ciąży nie ma. Tylko dwa kolejne cykle na straty. Teraz mam dupka na wyregulowanie cylki. We wrześniu mam się pokazać w pierwszej fazie żeby podejrzeć jajniki czy już się ogarnęły i wypuszcza komoreczke.

Kasiulka90, Phia lubią tę wiadomość

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka wrote:
    Wiadomo że nikt nie wie co babom w głowach siedzi i ta głowa najbardziej miesza. Tak ze wszystkim. Z orgazmem, ciąża, potem karmieniem piersią. Tylko jak wrzucić na luz. To nie samochód ehhh.

Widzi po usg że brak ciałka żółtego. Małe szanse że ovu była. I po długości cyklu jak miałam 38, 36 a nawet 48 to mało realne żeby były owulacyjne.

Muszę zrobić progesteron i testosteron w poniedziałek rano.

A prolaktynę miałaś badaną?
    Może prolaktynę jeszcze zrób?

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamka_92 wrote:
    Pomyślałam właśnie o Tobie, ale już nie chciałam wskazywać, że np Twoje cykle takie są :)
    Heh na przyszłość możesz mnie wskazywać :D Celowo udostępniam wszystkie moje wykresy i można je sobie podejrzeć wstecz. Bardzo bym się cieszyła wiedząc, że dałam komuś nadzieję swoim przypadkiem :) Jeszcze jakbym w ciążę zaszła, to już w ogóle mój wykres byłby odstresowywaczem :D :D

Plamka_92 lubi tę wiadomość

mhsvcbxmf17updrl.png
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Heh na przyszłość możesz mnie wskazywać :D Celowo udostępniam wszystkie moje wykresy i można je sobie podejrzeć wstecz. Bardzo bym się cieszyła wiedząc, że dałam komuś nadzieję swoim przypadkiem :) Jeszcze jakbym w ciążę zaszła, to już w ogóle mój wykres byłby odstresowywaczem :D :D

Skoro mam przyzwolenie to będę :D

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka wrote:
    Dzięki Phia już mam chusteczki

Dobra ! NIE MA CO SIE MAZAC. TO OZNACZA JESzcze WIECEJ DZIKIEGO Sexu bez zabezpieczeń

Więc testować w następnym tygodniu już nie muszę. Ciąży nie ma. Tylko dwa kolejne cykle na straty. Teraz mam dupka na wyregulowanie cylki. We wrześniu mam się pokazać w pierwszej fazie żeby podejrzeć jajniki czy już się ogarnęły i wypuszcza komoreczke.
    We wrzesniu komoreczka napewno wyjdzie na spacer :-) wierzymy w to kochana :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 16:22

• Konieczynka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze wyjdzie i spotka stado napalonych plemnikow i tego jedynego który da nam córeczkę. Chce brunetką z niebieskimi oczami po mamusi.

Ehh próbuje sobie humor poprawić.

Dziękuję dziewczyny że jesteście i mogę wyrzucić z siebie te smety.

Aduszka83, Phia, Malwa13, didi123 lubią tę wiadomość

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka wrote:
    Mam nadzieje ze wyjdzie i spotka stado napalonych plemnikow i tego jedynego który da nam córeczkę. Chce brunetką z niebieskimi oczami po mamusi.

Ehh próbuje sobie humor poprawić.

Dziękuję dziewczyny że jesteście i mogę wyrzucić z siebie te smety.
    Pewnie ze wyjdzie :-)
    Ooo cora bd piekna :-)

Konieczynka, Plamka_92 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.youtube.com/watch?v=d8OI9FllKfg

sucham i nie moge przestać :-D ;-D

• didi123 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka wrote:

I tego Ci życzę :)

Maż wpadł i wypadł. Zdążyliśmy tylko zakupy zrobić.

Moje szczęście <3
    Filip 20.05.2019, godz. 11:45
    3500 g i 53 cm
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też słucham :) Wczoraj mąż mi przysłał: https://www.youtube.com/watch?v=uTLcXlT0F74

Przepiękna <3

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    Ja też słucham :) Wczoraj mąż mi przysłał: https://www.youtube.com/watch?v=uTLcXlT0F74

Przepiękna <3
    <3

• didi123 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic mi się dzisiaj nie chce, nawet zmywanie czeka, aby je wstawić do zmywarki i chyba poczeka na mojego męża :)

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    Nic mi się dzisiaj nie chce, nawet zmywanie czeka, aby je wstawić do zmywarki i chyba poczeka na mojego męża :)

Ja już prawie upiekłam rogaliki, prawie kończe sprzątanie po nich :-D słucham muzyczki xD a sąsiedzi znowu pomarudzą przez to hehe :-D

• didi123 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja siedzę, czytam jakieś pierdoły w necie i oglądam projekt lady, czekam na kuchenne rewolucje i na męża. Jak przyjdzie to powiem "kochanie, mam dla Ciebie niespodziankę, pozwolę Ci wstawić zmywanie dziś, cieszysz się XD", a potem posłucham jego marudzenia i zrobię mu drinka, aby przestał zrzędzić :D
    Ogoliłam się, otwieram mu drzwi w samym szlafroku, a on "szybko się zbieraj, jedziemy na zakupy" no jak on mógł, no jak... odechciało mi się wszystkiego.

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    Ja siedzę, czytam jakieś pierdoły w necie i oglądam projekt lady, czekam na kuchenne rewolucje i na męża. Jak przyjdzie to powiem "kochanie, mam dla Ciebie niespodziankę, pozwolę Ci wstawić zmywanie dziś, cieszysz się XD", a potem posłucham jego marudzenia i zrobię mu drinka, aby przestał zrzędzić :D
    Ogoliłam się, otwieram mu drzwi w samym szlafroku, a on "szybko się zbieraj, jedziemy na zakupy" no jak on mógł, no jak... odechciało mi się wszystkiego.
    Faceci w ogóle nic nie rozumieją :)

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny... Ale mnie ścięło :( spałam 3godz i wstałam z wyższa temperaturą...
    I czuje sie beznadziejnie...

Konieczynka nie martw się... Po to tu jesteśmy. Widzisz niby bez spiny ale przebadac sie trzeba :)

Phia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    oj biedna xD
    a ty miałaś taki mega plan :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hah no biedna ... Ja bym sie z zakupów dzisiaj cieszyła. Byłam w bidze żeby popatrzec za kieckami, a noz cos taniego by sie znalazlo ale dopiero dostawe w poniedzialek maja.

A poszłam sobie po termometr z ciekawosci i mierze sobie. I co? Tadammm 37st jak w morde strzelił... Wszystko mam jak w zegarku z zeszłego cyklu...
    A zuzi wczoraj pisałam że czekam na to i jeszcze zapachy ;]

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pije :)

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    oj biedna xD
    a ty miałaś taki mega plan :-D

Ja go jeszcze zrealizuje, o ile zmywanie wstawi :D
    Jak nie to obiadu jutro nie zje, zaprotestuję XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 18:06

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
‹‹ 256 257 258 259 260 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ