Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Phia już mam chusteczki
Dobra ! NIE MA CO SIE MAZAC. TO OZNACZA JESzcze WIECEJ DZIKIEGO Sexu bez zabezpieczeń
Więc testować w następnym tygodniu już nie muszę. Ciąży nie ma. Tylko dwa kolejne cykle na straty. Teraz mam dupka na wyregulowanie cylki. We wrześniu mam się pokazać w pierwszej fazie żeby podejrzeć jajniki czy już się ogarnęły i wypuszcza komoreczke.Kasiulka90, Phia lubią tę wiadomość
-
Konieczynka wrote:Wiadomo że nikt nie wie co babom w głowach siedzi i ta głowa najbardziej miesza. Tak ze wszystkim. Z orgazmem, ciąża, potem karmieniem piersią. Tylko jak wrzucić na luz. To nie samochód ehhh.
Widzi po usg że brak ciałka żółtego. Małe szanse że ovu była. I po długości cyklu jak miałam 38, 36 a nawet 48 to mało realne żeby były owulacyjne.
Muszę zrobić progesteron i testosteron w poniedziałek rano.
A prolaktynę miałaś badaną?
Może prolaktynę jeszcze zrób?
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:Pomyślałam właśnie o Tobie, ale już nie chciałam wskazywać, że np Twoje cykle takie są
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Heh na przyszłość możesz mnie wskazywać Celowo udostępniam wszystkie moje wykresy i można je sobie podejrzeć wstecz. Bardzo bym się cieszyła wiedząc, że dałam komuś nadzieję swoim przypadkiem Jeszcze jakbym w ciążę zaszła, to już w ogóle mój wykres byłby odstresowywaczem
Skoro mam przyzwolenie to będę
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Dzięki Phia już mam chusteczki
Dobra ! NIE MA CO SIE MAZAC. TO OZNACZA JESzcze WIECEJ DZIKIEGO Sexu bez zabezpieczeń
Więc testować w następnym tygodniu już nie muszę. Ciąży nie ma. Tylko dwa kolejne cykle na straty. Teraz mam dupka na wyregulowanie cylki. We wrześniu mam się pokazać w pierwszej fazie żeby podejrzeć jajniki czy już się ogarnęły i wypuszcza komoreczke.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 16:22
-
Mam nadzieje ze wyjdzie i spotka stado napalonych plemnikow i tego jedynego który da nam córeczkę. Chce brunetką z niebieskimi oczami po mamusi.
Ehh próbuje sobie humor poprawić.
Dziękuję dziewczyny że jesteście i mogę wyrzucić z siebie te smety.Aduszka83, Phia, Malwa13, didi123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Mam nadzieje ze wyjdzie i spotka stado napalonych plemnikow i tego jedynego który da nam córeczkę. Chce brunetką z niebieskimi oczami po mamusi.
Ehh próbuje sobie humor poprawić.
Dziękuję dziewczyny że jesteście i mogę wyrzucić z siebie te smety.
Ooo cora bd pieknaKonieczynka, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Konieczynka wrote:Mam nadzieje ze wyjdzie i spotka stado napalonych plemnikow i tego jedynego który da nam córeczkę. Chce brunetką z niebieskimi oczami po mamusi.
I tego Ci życzę
Maż wpadł i wypadł. Zdążyliśmy tylko zakupy zrobić.
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydidi123 wrote:Nic mi się dzisiaj nie chce, nawet zmywanie czeka, aby je wstawić do zmywarki i chyba poczeka na mojego męża
Ja już prawie upiekłam rogaliki, prawie kończe sprzątanie po nich słucham muzyczki xD a sąsiedzi znowu pomarudzą przez to hehe -
Ja siedzę, czytam jakieś pierdoły w necie i oglądam projekt lady, czekam na kuchenne rewolucje i na męża. Jak przyjdzie to powiem "kochanie, mam dla Ciebie niespodziankę, pozwolę Ci wstawić zmywanie dziś, cieszysz się ", a potem posłucham jego marudzenia i zrobię mu drinka, aby przestał zrzędzić
Ogoliłam się, otwieram mu drzwi w samym szlafroku, a on "szybko się zbieraj, jedziemy na zakupy" no jak on mógł, no jak... odechciało mi się wszystkiego.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
didi123 wrote:Ja siedzę, czytam jakieś pierdoły w necie i oglądam projekt lady, czekam na kuchenne rewolucje i na męża. Jak przyjdzie to powiem "kochanie, mam dla Ciebie niespodziankę, pozwolę Ci wstawić zmywanie dziś, cieszysz się ", a potem posłucham jego marudzenia i zrobię mu drinka, aby przestał zrzędzić
Ogoliłam się, otwieram mu drzwi w samym szlafroku, a on "szybko się zbieraj, jedziemy na zakupy" no jak on mógł, no jak... odechciało mi się wszystkiego....marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydidi123 wrote:Ja siedzę, czytam jakieś pierdoły w necie i oglądam projekt lady, czekam na kuchenne rewolucje i na męża. Jak przyjdzie to powiem "kochanie, mam dla Ciebie niespodziankę, pozwolę Ci wstawić zmywanie dziś, cieszysz się ", a potem posłucham jego marudzenia i zrobię mu drinka, aby przestał zrzędzić
Ogoliłam się, otwieram mu drzwi w samym szlafroku, a on "szybko się zbieraj, jedziemy na zakupy" no jak on mógł, no jak... odechciało mi się wszystkiego.
a ty miałaś taki mega plan -
nick nieaktualnyHah no biedna ... Ja bym sie z zakupów dzisiaj cieszyła. Byłam w bidze żeby popatrzec za kieckami, a noz cos taniego by sie znalazlo ale dopiero dostawe w poniedzialek maja.
A poszłam sobie po termometr z ciekawosci i mierze sobie. I co? Tadammm 37st jak w morde strzelił... Wszystko mam jak w zegarku z zeszłego cyklu...
A zuzi wczoraj pisałam że czekam na to i jeszcze zapachy ;] -
Phia wrote:oj biedna xD
a ty miałaś taki mega plan
Ja go jeszcze zrealizuje, o ile zmywanie wstawi
Jak nie to obiadu jutro nie zje, zaprotestujęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 18:06
Moje szczęście
3500 g i 53 cm