X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • Konieczynka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Phia już mam chusteczki

Dobra ! NIE MA CO SIE MAZAC. TO OZNACZA JESzcze WIECEJ DZIKIEGO Sexu bez zabezpieczeń

Więc testować w następnym tygodniu już nie muszę. Ciąży nie ma. Tylko dwa kolejne cykle na straty. Teraz mam dupka na wyregulowanie cylki. We wrześniu mam się pokazać w pierwszej fazie żeby podejrzeć jajniki czy już się ogarnęły i wypuszcza komoreczke.

Kasiulka90, Phia lubią tę wiadomość

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka wrote:
    Wiadomo że nikt nie wie co babom w głowach siedzi i ta głowa najbardziej miesza. Tak ze wszystkim. Z orgazmem, ciąża, potem karmieniem piersią. Tylko jak wrzucić na luz. To nie samochód ehhh.

Widzi po usg że brak ciałka żółtego. Małe szanse że ovu była. I po długości cyklu jak miałam 38, 36 a nawet 48 to mało realne żeby były owulacyjne.

Muszę zrobić progesteron i testosteron w poniedziałek rano.

A prolaktynę miałaś badaną?
    Może prolaktynę jeszcze zrób?

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamka_92 wrote:
    Pomyślałam właśnie o Tobie, ale już nie chciałam wskazywać, że np Twoje cykle takie są :)
    Heh na przyszłość możesz mnie wskazywać :D Celowo udostępniam wszystkie moje wykresy i można je sobie podejrzeć wstecz. Bardzo bym się cieszyła wiedząc, że dałam komuś nadzieję swoim przypadkiem :) Jeszcze jakbym w ciążę zaszła, to już w ogóle mój wykres byłby odstresowywaczem :D :D

Plamka_92 lubi tę wiadomość

mhsvcbxmf17updrl.png
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Heh na przyszłość możesz mnie wskazywać :D Celowo udostępniam wszystkie moje wykresy i można je sobie podejrzeć wstecz. Bardzo bym się cieszyła wiedząc, że dałam komuś nadzieję swoim przypadkiem :) Jeszcze jakbym w ciążę zaszła, to już w ogóle mój wykres byłby odstresowywaczem :D :D

Skoro mam przyzwolenie to będę :D

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka wrote:
    Dzięki Phia już mam chusteczki

Dobra ! NIE MA CO SIE MAZAC. TO OZNACZA JESzcze WIECEJ DZIKIEGO Sexu bez zabezpieczeń

Więc testować w następnym tygodniu już nie muszę. Ciąży nie ma. Tylko dwa kolejne cykle na straty. Teraz mam dupka na wyregulowanie cylki. We wrześniu mam się pokazać w pierwszej fazie żeby podejrzeć jajniki czy już się ogarnęły i wypuszcza komoreczke.
    We wrzesniu komoreczka napewno wyjdzie na spacer :-) wierzymy w to kochana :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 16:22

• Konieczynka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze wyjdzie i spotka stado napalonych plemnikow i tego jedynego który da nam córeczkę. Chce brunetką z niebieskimi oczami po mamusi.

Ehh próbuje sobie humor poprawić.

Dziękuję dziewczyny że jesteście i mogę wyrzucić z siebie te smety.

Aduszka83, Phia, Malwa13, didi123 lubią tę wiadomość

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka wrote:
    Mam nadzieje ze wyjdzie i spotka stado napalonych plemnikow i tego jedynego który da nam córeczkę. Chce brunetką z niebieskimi oczami po mamusi.

Ehh próbuje sobie humor poprawić.

Dziękuję dziewczyny że jesteście i mogę wyrzucić z siebie te smety.
    Pewnie ze wyjdzie :-)
    Ooo cora bd piekna :-)

Konieczynka, Plamka_92 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.youtube.com/watch?v=d8OI9FllKfg

sucham i nie moge przestać :-D ;-D

• didi123 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka wrote:

I tego Ci życzę :)

Maż wpadł i wypadł. Zdążyliśmy tylko zakupy zrobić.

Moje szczęście <3
    Filip 20.05.2019, godz. 11:45
    3500 g i 53 cm
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też słucham :) Wczoraj mąż mi przysłał: https://www.youtube.com/watch?v=uTLcXlT0F74

Przepiękna <3

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    Ja też słucham :) Wczoraj mąż mi przysłał: https://www.youtube.com/watch?v=uTLcXlT0F74

Przepiękna <3
    <3

• didi123 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic mi się dzisiaj nie chce, nawet zmywanie czeka, aby je wstawić do zmywarki i chyba poczeka na mojego męża :)

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    Nic mi się dzisiaj nie chce, nawet zmywanie czeka, aby je wstawić do zmywarki i chyba poczeka na mojego męża :)

Ja już prawie upiekłam rogaliki, prawie kończe sprzątanie po nich :-D słucham muzyczki xD a sąsiedzi znowu pomarudzą przez to hehe :-D

• didi123 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja siedzę, czytam jakieś pierdoły w necie i oglądam projekt lady, czekam na kuchenne rewolucje i na męża. Jak przyjdzie to powiem "kochanie, mam dla Ciebie niespodziankę, pozwolę Ci wstawić zmywanie dziś, cieszysz się XD", a potem posłucham jego marudzenia i zrobię mu drinka, aby przestał zrzędzić :D
    Ogoliłam się, otwieram mu drzwi w samym szlafroku, a on "szybko się zbieraj, jedziemy na zakupy" no jak on mógł, no jak... odechciało mi się wszystkiego.

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    Ja siedzę, czytam jakieś pierdoły w necie i oglądam projekt lady, czekam na kuchenne rewolucje i na męża. Jak przyjdzie to powiem "kochanie, mam dla Ciebie niespodziankę, pozwolę Ci wstawić zmywanie dziś, cieszysz się XD", a potem posłucham jego marudzenia i zrobię mu drinka, aby przestał zrzędzić :D
    Ogoliłam się, otwieram mu drzwi w samym szlafroku, a on "szybko się zbieraj, jedziemy na zakupy" no jak on mógł, no jak... odechciało mi się wszystkiego.
    Faceci w ogóle nic nie rozumieją :)

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny... Ale mnie ścięło :( spałam 3godz i wstałam z wyższa temperaturą...
    I czuje sie beznadziejnie...

Konieczynka nie martw się... Po to tu jesteśmy. Widzisz niby bez spiny ale przebadac sie trzeba :)

Phia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    oj biedna xD
    a ty miałaś taki mega plan :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hah no biedna ... Ja bym sie z zakupów dzisiaj cieszyła. Byłam w bidze żeby popatrzec za kieckami, a noz cos taniego by sie znalazlo ale dopiero dostawe w poniedzialek maja.

A poszłam sobie po termometr z ciekawosci i mierze sobie. I co? Tadammm 37st jak w morde strzelił... Wszystko mam jak w zegarku z zeszłego cyklu...
    A zuzi wczoraj pisałam że czekam na to i jeszcze zapachy ;]

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pije :)

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    oj biedna xD
    a ty miałaś taki mega plan :-D

Ja go jeszcze zrealizuje, o ile zmywanie wstawi :D
    Jak nie to obiadu jutro nie zje, zaprotestuję XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 18:06

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
‹‹ 256 257 258 259 260 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ