X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • Chasia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Ej ! Ale zeby byla jasność jak juz sobie wszystkie pozachodzicie ..to mnie nie zostawicie sobie tak o !!!
    Przygarniecie gdzies stara Mame...mam chociaz owulke pozytywna to bede za dwie kreski robila na dziale dla ciezarnych.
    hehe Oj Mamcia zajdziesz będziesz następna ja Ci to wróżę <3

Mama36 lubi tę wiadomość

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
  • Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Czuje w starych kościach ze tak hihi ...
    Oby oby :)

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2018, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia kochanie ,pamietaj zawsze milo sie zaskoczyc niz rozczarowac .Wiem ze myslimy ,wiem ze sie dopatrujemy ...ale faktycznie na wiele rzeczy nie mamy wplywu .I jak znow bede w cb to wiem ze bede wiedziec nawet bez testu ,ale wiem ze mam juz swiatelko na przyszlosc.lekarza ..badania ...Was tutaj ..nie ten to nastepny cykl kochana.
    Mamy juz dzieci wiec jest Nam latwiej .dziewczyny walcza o pierwsze fasolki.Niech czuja to co My czulysmy kiedys !!!
    Na nas przyjdzie pora ..teraz ..albo za msc albo jak One wszystkie beda juz sie pozbywac ciuszkow to przygarniemy hehe.;)

zuzi_c, Ewa89_89, MissKathy92 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2018, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    A nie kutwa mówiłam!!!!!!
    Ale ze mnie czarownica!
    U Zuzi też tak będzie!!!!!!

Ale się cieszę!
    Ty czarownica hehe ze mna ci sie nie udalo ;-) to takie pol czarownicy z cb

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z wrażenia właśnie włożyłam masło do szafki z kawą zamiast do lodówki, a mleko do lodówki przed wlaniem do kubka z kawą ha ha ha

Ale jaka wredota ta nasza Malwa! Poszła na badanie i sama czekała na wynik, nic nam nie powiedziała!!! :P

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Ty czarownica hehe ze mna ci sie nie udalo ;-) to takie pol czarownicy z cb
    Ha ha ha bo ja jeszcze się nie rozkręciłam. Nie cały cykl byłam z Tobą! Teraz już będę baczniej obserwować i wróżyć :P

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Kaga Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2021, 12:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2018, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    Z wrażenia właśnie włożyłam masło do szafki z kawą zamiast do lodówki, a mleko do lodówki przed wlaniem do kubka z kawą ha ha ha

Ale jaka wredota ta nasza Malwa! Poszła na badanie i sama czekała na wynik, nic nam nie powiedziała!!! :P
    Mysle ze po tym co Nam Chasia zrobila ..brala pod uwage Nasze nerwy i w sumie bardzo dobrze ,i tak bedziemy piatkowa przezywac :)
    I oczywiscie wrzeszczec tu z radosci :)

Malwa13 lubi tę wiadomość

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Mysle ze po tym co Nam Chasia zrobila ..brala pod uwage Nasze nerwy i w sumie bardzo dobrze ,i tak bedziemy piatkowa przezywac :)
    I oczywiscie wrzeszczec tu z radosci :)
    Masz może rację. Nie chciała nas denerwować tylko dopiero wynik zdać ha ha ha.
    Jak ja lubię takie dni!!!

Mąż mówi, że się uzależniłam od tego forum...no ale co mam zrobić jak Wy wszystkie jak moje psiapsióły?!

Ewa89_89, Malwa13 lubią tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2018, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spam 2

U Nas leje tak tragicznie ze bym psa na dwor nie wyrzucila a musze z dziecmi do mamy jechac i do banku.jeszcze dzis wygaldam jak "idz stad " i nie wiem czy mnie nawet wpuszcza do oddzialu bo pomysla ze twarde narkotyki wjechaly.
    Tyle pozytywnych emocji ze w srodku chodzde przez Malwe..ale na zewnatrz ...ojjjjj...niedobrze.

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:

oczywiście, że mówiła !! dzisiaj rano pisała czy też nie robię :D haha <3 Nasza kochana Malwa i jej małe MALWINIĄTKO <3

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    Mąż mówi, że się uzależniłam od tego forum...no ale co mam zrobić jak Wy wszystkie jak moje psiapsióły?!

Mam tak samo ! Mąż mi mówi, że zgłupiałam :D hahaha <3

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    Mam tak samo ! Mąż mi mówi, że zgłupiałam :D hahaha <3
    To chyba mężowie tak mają :)

zuzi_c lubi tę wiadomość

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Dziewczyny poszłam dzisiaj na bete.... 14.33!!!!!
    Super!! Gratulacje :D <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi nie - tam mialam Kiniorek91 ;)

Jakos nie zauwazylam jal Malwa pisala ze idzie. Ja sie ciesze bardzo :)

Mama fakt. Mamy swoje pociechy. Tylko u mnie drugie bedzie dopelnieniem wszystkiego. Taki zamkniecie calosci o czym marzylam. Chcialam zawsze miec dwojke. Ale Mlody nie byl planowany. A to drugie to swiadome macierzynstwo. I dlatego tak pragne tego dziecka. Zeby wszystko mogla swiadomie przezywac. Bez zaskoczenia. Bez matury na glowie. Bez calego babyboom ktory mialam po porodzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    Ha ha ha bo ja jeszcze się nie rozkręciłam. Nie cały cykl byłam z Tobą! Teraz już będę baczniej obserwować i wróżyć :P
    Ze mna nie dasz rady :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    A nie kutwa mówiłam!!!!!!
    Ale ze mnie czarownica!
    U Zuzi też tak będzie!!!!!!

Ale się cieszę!
    ❤❤❤❤❤❤

• Anna 93 Nowa

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam 25lat mój problem polega na tym że mam nieregularne miesiączki do tego lekkie torbiele na lewym jajniku staram się z mężem o drugie dziecko już od 6miesiecy biorę od 4 miesiecy tabletki duphaston, jak tylko skaczylam okres robie cały czas testy owulacujne ale wychodzą negatywne zero drugiej kreski czy to może oznaczać że jestem nie płodna? Prosze o pomoc

MiG0tka
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Daffi nie - tam mialam Kiniorek91 ;)

Jakos nie zauwazylam jal Malwa pisala ze idzie. Ja sie ciesze bardzo :)

Mama fakt. Mamy swoje pociechy. Tylko u mnie drugie bedzie dopelnieniem wszystkiego. Taki zamkniecie calosci o czym marzylam. Chcialam zawsze miec dwojke. Ale Mlody nie byl planowany. A to drugie to swiadome macierzynstwo. I dlatego tak pragne tego dziecka. Zeby wszystko mogla swiadomie przezywac. Bez zaskoczenia. Bez matury na glowie. Bez calego babyboom ktory mialam po porodzie.
    ooo ja Kinia:) kooope lat!

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:

Hahahaha ❤ bo ja myślałam że będzie ujemna i mi było wstyd że poszłam:D

‹‹ 307 308 309 310 311 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ