Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama36 wrote:Ej ! Ale zeby byla jasność jak juz sobie wszystkie pozachodzicie ..to mnie nie zostawicie sobie tak o !!!
Przygarniecie gdzies stara Mame...mam chociaz owulke pozytywna to bede za dwie kreski robila na dziale dla ciezarnych.Mama36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelunia kochanie ,pamietaj zawsze milo sie zaskoczyc niz rozczarowac .Wiem ze myslimy ,wiem ze sie dopatrujemy ...ale faktycznie na wiele rzeczy nie mamy wplywu .I jak znow bede w cb to wiem ze bede wiedziec nawet bez testu ,ale wiem ze mam juz swiatelko na przyszlosc.lekarza ..badania ...Was tutaj ..nie ten to nastepny cykl kochana.
Mamy juz dzieci wiec jest Nam latwiej .dziewczyny walcza o pierwsze fasolki.Niech czuja to co My czulysmy kiedys !!!
Na nas przyjdzie pora ..teraz ..albo za msc albo jak One wszystkie beda juz sie pozbywac ciuszkow to przygarniemy hehe.zuzi_c, Ewa89_89, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z wrażenia właśnie włożyłam masło do szafki z kawą zamiast do lodówki, a mleko do lodówki przed wlaniem do kubka z kawą ha ha ha
Ale jaka wredota ta nasza Malwa! Poszła na badanie i sama czekała na wynik, nic nam nie powiedziała!!!
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Phia wrote:Ty czarownica hehe ze mna ci sie nie udalo to takie pol czarownicy z cb
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Z wrażenia właśnie włożyłam masło do szafki z kawą zamiast do lodówki, a mleko do lodówki przed wlaniem do kubka z kawą ha ha ha
Ale jaka wredota ta nasza Malwa! Poszła na badanie i sama czekała na wynik, nic nam nie powiedziała!!!
I oczywiscie wrzeszczec tu z radosciMalwa13 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Mysle ze po tym co Nam Chasia zrobila ..brala pod uwage Nasze nerwy i w sumie bardzo dobrze ,i tak bedziemy piatkowa przezywac
I oczywiscie wrzeszczec tu z radosci
Jak ja lubię takie dni!!!
Mąż mówi, że się uzależniłam od tego forum...no ale co mam zrobić jak Wy wszystkie jak moje psiapsióły?!
Ewa89_89, Malwa13 lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnySpam 2
U Nas leje tak tragicznie ze bym psa na dwor nie wyrzucila a musze z dziecmi do mamy jechac i do banku.jeszcze dzis wygaldam jak "idz stad " i nie wiem czy mnie nawet wpuszcza do oddzialu bo pomysla ze twarde narkotyki wjechaly.
Tyle pozytywnych emocji ze w srodku chodzde przez Malwe..ale na zewnatrz ...ojjjjj...niedobrze. -
Kropeczka85 wrote:Z wrażenia właśnie włożyłam masło do szafki z kawą zamiast do lodówki, a mleko do lodówki przed wlaniem do kubka z kawą ha ha ha
oczywiście, że mówiła !! dzisiaj rano pisała czy też nie robię haha Nasza kochana Malwa i jej małe MALWINIĄTKO -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaffi nie - tam mialam Kiniorek91
Jakos nie zauwazylam jal Malwa pisala ze idzie. Ja sie ciesze bardzo
Mama fakt. Mamy swoje pociechy. Tylko u mnie drugie bedzie dopelnieniem wszystkiego. Taki zamkniecie calosci o czym marzylam. Chcialam zawsze miec dwojke. Ale Mlody nie byl planowany. A to drugie to swiadome macierzynstwo. I dlatego tak pragne tego dziecka. Zeby wszystko mogla swiadomie przezywac. Bez zaskoczenia. Bez matury na glowie. Bez calego babyboom ktory mialam po porodzie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam mam 25lat mój problem polega na tym że mam nieregularne miesiączki do tego lekkie torbiele na lewym jajniku staram się z mężem o drugie dziecko już od 6miesiecy biorę od 4 miesiecy tabletki duphaston, jak tylko skaczylam okres robie cały czas testy owulacujne ale wychodzą negatywne zero drugiej kreski czy to może oznaczać że jestem nie płodna? Prosze o pomocMiG0tka
-
melunia91 wrote:Daffi nie - tam mialam Kiniorek91
Jakos nie zauwazylam jal Malwa pisala ze idzie. Ja sie ciesze bardzo
Mama fakt. Mamy swoje pociechy. Tylko u mnie drugie bedzie dopelnieniem wszystkiego. Taki zamkniecie calosci o czym marzylam. Chcialam zawsze miec dwojke. Ale Mlody nie byl planowany. A to drugie to swiadome macierzynstwo. I dlatego tak pragne tego dziecka. Zeby wszystko mogla swiadomie przezywac. Bez zaskoczenia. Bez matury na glowie. Bez calego babyboom ktory mialam po porodzie. -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Z wrażenia właśnie włożyłam masło do szafki z kawą zamiast do lodówki, a mleko do lodówki przed wlaniem do kubka z kawą ha ha ha