Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Daffi no widzisz
Jak Julcia? Na pewno już wyrosła.
Ja sobie właśnie popijam kawe. Wyobraźcie sobie że pisałam wczoraj do was z wc w robociebo sie inaczej nie da. I musialam sobie tel doładować bo inaczej mi nie działa internet jak mam 0 na koncie
u Agi tez się porobiło bo brat w niedziele wyleciał na pol roku do Rumunii z wojska.. Aga zaczeła 30tc.. tak jest w 3ciej ciązy i oczekuja córeczki:)
A jak u was? Jak Kasperek? -
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Dziewczyny a standardowo zapytam, nie za niski wynik?
A widzisz tak się martwiłas że brak objawów a to właśnie był objaw
strasznie się cieszę
teraz zarazaj nas
A co do pytania to na pewno nie za małoW piątek powtórzysz i sama się przekonasz że jest ok
Jeszcze raz gratuluję -
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:uuuu czyli jak już sam mówi to może faktycznie coś jest na rzeczy ?? A wiesz jaki jest najlepszy sposób na szybki rezonans ? Niech pójdzie na pogotowie ze strasznym bólem głowy, mówię serio bo ja też tak robiłam...
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Jejku boję się czy wszystko będzie dobrze
Misia nic nie poradzisz...jak ma być okej to będzie, jak nie to nie. Tylko spokój Cię uratuje.
Beta jest jak najbardziej ok. Który to dc? Ja w 29dc teraz miałam tylko 11 i wiesz jak słabo przyrastala i widzisz jakoś nadal jestem w ciąży, mam nadzieję do szczęśliwego rozwiązania!
Za chwilę pierwsze emocje Ci opadną i będziesz się cieszyć! Spokój, spokój, spokój i jeszcze raz spokój.
Oczywiście wiadomo, że się będziesz przejmowac- normalka, ale postaraj się jak najmniej! Tulę mocno :*
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Mama36 wrote:Mamy pakiety w Enelmedzie,wszystko podane na dloni . Ma dzwonic i umowic sie do internisty ,neurologa i urologa od razu przy okazji.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyDaffi super. No własnie nie mamy siebie na fb. Pamiętam że z córcią Agi były problemy z serduszkiem i stanelo na tym ze wszysko ok, kurcze szkoda że jej leci ale szybko na pewno czas upłynie. No ale tyle czasu samej i to na poczatku to tez nie fajnie
No Kasper idzie do 1 klasy we wrzesniu. Ale świat jest mały
A Iza ma drugiego synaale z nią kontakt mi sie tez urwał
-
Ania95 wrote:GRATULACJE!!!
ale cudowna wiadomość!
Jestem w szoku, ale pięknie! :* :*
Dzisiaj mi się śniło, że Plamka jest w ciążyhaha wchodzę na forum, a tu Malwa :* :*
Hahahahha Ania
A mojemu mężowi wczoraj się śniło, że zaszłam w ciążęAnia95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Witam mam 25lat mój problem polega na tym że mam nieregularne miesiączki do tego lekkie torbiele na lewym jajniku staram się z mężem o drugie dziecko już od 6miesiecy biore od 4 miesięcy tabletki duphaston, jak tylko skaczylam okres robie cały czas testy owulacujne ale wychodzą negatywne zero drugiej kreski czy to może oznaczać że jestem nie płodna? Prosze o pomoc..MiG0tka
-
nick nieaktualnyŻeby stwierdzić czy jesteś bezpłodna musisz zrobić niezbędne badania które to potwierdzą bądź wykluczą. Możesz mieć po prostu pęcherzyki które nie pękają ale nie jest od tego forum a LEKARZ. My możemy się podzielić tylko wiedzą jaką posiadamy z własnych doświadczeń. Żadna z nas Ci nie powie że jestes bezpołodna.
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Daffi super. No własnie nie mamy siebie na fb. Pamiętam że z córcią Agi były problemy z serduszkiem i stanelo na tym ze wszysko ok, kurcze szkoda że jej leci ale szybko na pewno czas upłynie. No ale tyle czasu samej i to na poczatku to tez nie fajnie
No Kasper idzie do 1 klasy we wrzesniu. Ale świat jest mały
A Iza ma drugiego synaale z nią kontakt mi sie tez urwał
Iza widzialam ze ma synka drugiego:) ale szczesciara.
Zdrowka dla Kasperka i wytrwalosci to 1 klasa taka wazna chwila i nowy etap w zyciu dziecka.
Owocnych staranek wam życzę. Ja sie troszke pozno zdecydowalam.. Cały czas utrzymywałam ze nie chcę drugiego dziecka a skończyłam w marcu 30tke i zupelna zmiana. Nie umiem zyc z myślą ze sie nie udaje.. Czasem myślę ze to kara ze glosno mówiłam ze dziecka więcej nie chcę.