X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    GRATULACJE!!! <3 <3 <3 ale cudowna wiadomość! :) Jestem w szoku, ale pięknie! :* :* <3

Dzisiaj mi się śniło, że Plamka jest w ciąży :D haha wchodzę na forum, a tu Malwa :* :*
    Może nasza Plamka też:D :* Ania A Wy tam dzialajcie dzialajcie :D

• Daffi Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Daffi no widzisz :D Jak Julcia? Na pewno już wyrosła.

Ja sobie właśnie popijam kawe. Wyobraźcie sobie że pisałam wczoraj do was z wc w robocie :P bo sie inaczej nie da. I musialam sobie tel doładować bo inaczej mi nie działa internet jak mam 0 na koncie :P
    Julcia juz ma 8.5 roku, jestesmy w tym roku po komunii na szczescie... stres ogromny.. zaczyna od wrzesnia 4 klase! szok jak to zlecialo. ogolnie rosnie łobuziaraa:)
    u Agi tez się porobiło bo brat w niedziele wyleciał na pol roku do Rumunii z wojska.. Aga zaczeła 30tc.. tak jest w 3ciej ciązy i oczekuja córeczki:)
    A jak u was? Jak Kasperek?

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Może nasza Plamka też:D :* Ania A Wy tam dzialajcie dzialajcie :D

Działaliśmy w nocy :D teraz muszę do wieczora czekać :(
    Ale niespodzianka, że jesteś w ciąży :D suuuupeeeer :D :D <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Działaliśmy w nocy :D teraz muszę do wieczora czekać :(
    Ale niespodzianka, że jesteś w ciąży :D suuuupeeeer :D :D <3
    Jejku boję się czy wszystko będzie dobrze :D

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:

Będzie dobrze!!! <3 przestań się zamartwiać i się ciesz!!! :D JESTEŚ W CIĄŻY <3

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa, to teraz zdradź jak się udało :D jaka pozycja, co ile dni, czy coś stosowałaś - jakieś żele itd. :D

zuzi_c, Sandersik lubią tę wiadomość

• zuzi_c Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:

kobieto ogarnij się teraz masz się cieszyć, a nie martwić! <3 :D

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • Ania95 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I który to był cykl starań? :D

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Dziewczyny a standardowo zapytam, nie za niski wynik? :D
    Malwa, ja nie mogę, gratulacje kochana <3 A widzisz tak się martwiłas że brak objawów a to właśnie był objaw :D strasznie się cieszę <3 <3 <3 teraz zarazaj nas :D
    A co do pytania to na pewno nie za mało :) W piątek powtórzysz i sama się przekonasz że jest ok :D
    Jeszcze raz gratuluję :D

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    uuuu czyli jak już sam mówi to może faktycznie coś jest na rzeczy ?? A wiesz jaki jest najlepszy sposób na szybki rezonans ? Niech pójdzie na pogotowie ze strasznym bólem głowy, mówię serio bo ja też tak robiłam...
    Mamy pakiety w Enelmedzie,wszystko podane na dloni . Ma dzwonic i umowic sie do internisty ,neurologa i urologa od razu przy okazji.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa czekamy na relacje :)

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Mamy pakiety w Enelmedzie,wszystko podane na dloni . Ma dzwonic i umowic sie do internisty ,neurologa i urologa od razu przy okazji.

a no to bajka

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Kolejnej w tyłek nakopie :) Misia nic nie poradzisz...jak ma być okej to będzie, jak nie to nie. Tylko spokój Cię uratuje.
    Beta jest jak najbardziej ok. Który to dc? Ja w 29dc teraz miałam tylko 11 i wiesz jak słabo przyrastala i widzisz jakoś nadal jestem w ciąży, mam nadzieję do szczęśliwego rozwiązania!
    Za chwilę pierwsze emocje Ci opadną i będziesz się cieszyć! Spokój, spokój, spokój i jeszcze raz spokój.
    Oczywiście wiadomo, że się będziesz przejmowac- normalka, ale postaraj się jak najmniej! Tulę mocno :*

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Mama z tyłu głowy to bardzo prawdopodobnie wysokie ciśnienie. Zmierz mężowi kilka razy. Z tym trzecim dzieckiem to fakt. Też tak mam, ha ha ha a będzie czwarte :)

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi super. No własnie nie mamy siebie na fb. Pamiętam że z córcią Agi były problemy z serduszkiem i stanelo na tym ze wszysko ok, kurcze szkoda że jej leci ale szybko na pewno czas upłynie. No ale tyle czasu samej i to na poczatku to tez nie fajnie
    No Kasper idzie do 1 klasy we wrzesniu. Ale świat jest mały :)

A Iza ma drugiego syna :) ale z nią kontakt mi sie tez urwał

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    GRATULACJE!!! <3 <3 <3 ale cudowna wiadomość! :) Jestem w szoku, ale pięknie! :* :* <3

Dzisiaj mi się śniło, że Plamka jest w ciąży :D haha wchodzę na forum, a tu Malwa :* :*

Hahahahha Ania <3 :D
    A mojemu mężowi wczoraj się śniło, że zaszłam w ciążę :D

Ania95 lubi tę wiadomość

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • Anna 93 Nowa

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam 25lat mój problem polega na tym że mam nieregularne miesiączki do tego lekkie torbiele na lewym jajniku staram się z mężem o drugie dziecko już od 6miesiecy biore od 4 miesięcy tabletki duphaston, jak tylko skaczylam okres robie cały czas testy owulacujne ale wychodzą negatywne zero drugiej kreski czy to może oznaczać że jestem nie płodna? Prosze o pomoc..

MiG0tka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2018, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żeby stwierdzić czy jesteś bezpłodna musisz zrobić niezbędne badania które to potwierdzą bądź wykluczą. Możesz mieć po prostu pęcherzyki które nie pękają ale nie jest od tego forum a LEKARZ. My możemy się podzielić tylko wiedzą jaką posiadamy z własnych doświadczeń. Żadna z nas Ci nie powie że jestes bezpołodna.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2018, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie jak mam czas przed praca to wszystkie ucichły :P

• Daffi Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Daffi super. No własnie nie mamy siebie na fb. Pamiętam że z córcią Agi były problemy z serduszkiem i stanelo na tym ze wszysko ok, kurcze szkoda że jej leci ale szybko na pewno czas upłynie. No ale tyle czasu samej i to na poczatku to tez nie fajnie
    No Kasper idzie do 1 klasy we wrzesniu. Ale świat jest mały :)

A Iza ma drugiego syna :) ale z nią kontakt mi sie tez urwał
    No niestety urodzi i będzie sama z malenstwem. A Ola ma miec operacje jeszcze w grudniu tego roku. Niestety leki na serduszko mocno uszkodzily sluch. 1 operacje juz miała teraz potrzeba drugiej i wtedy beda mogli ją aparatowac bo niestety bez tego nie bedzie slyszec juz normalnie.
    Iza widzialam ze ma synka drugiego:) ale szczesciara.
    Zdrowka dla Kasperka i wytrwalosci to 1 klasa taka wazna chwila i nowy etap w zyciu dziecka.
    Owocnych staranek wam życzę. Ja sie troszke pozno zdecydowalam.. Cały czas utrzymywałam ze nie chcę drugiego dziecka a skończyłam w marcu 30tke i zupelna zmiana. Nie umiem zyc z myślą ze sie nie udaje.. Czasem myślę ze to kara ze glosno mówiłam ze dziecka więcej nie chcę.

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
‹‹ 309 310 311 312 313 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ