Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Daffi no widzisz Jak Julcia? Na pewno już wyrosła.
Ja sobie właśnie popijam kawe. Wyobraźcie sobie że pisałam wczoraj do was z wc w robocie bo sie inaczej nie da. I musialam sobie tel doładować bo inaczej mi nie działa internet jak mam 0 na koncie
u Agi tez się porobiło bo brat w niedziele wyleciał na pol roku do Rumunii z wojska.. Aga zaczeła 30tc.. tak jest w 3ciej ciązy i oczekuja córeczki:)
A jak u was? Jak Kasperek? -
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Dziewczyny a standardowo zapytam, nie za niski wynik?
A co do pytania to na pewno nie za mało W piątek powtórzysz i sama się przekonasz że jest ok
Jeszcze raz gratuluję -
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:uuuu czyli jak już sam mówi to może faktycznie coś jest na rzeczy ?? A wiesz jaki jest najlepszy sposób na szybki rezonans ? Niech pójdzie na pogotowie ze strasznym bólem głowy, mówię serio bo ja też tak robiłam...
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Jejku boję się czy wszystko będzie dobrze
Beta jest jak najbardziej ok. Który to dc? Ja w 29dc teraz miałam tylko 11 i wiesz jak słabo przyrastala i widzisz jakoś nadal jestem w ciąży, mam nadzieję do szczęśliwego rozwiązania!
Za chwilę pierwsze emocje Ci opadną i będziesz się cieszyć! Spokój, spokój, spokój i jeszcze raz spokój.
Oczywiście wiadomo, że się będziesz przejmowac- normalka, ale postaraj się jak najmniej! Tulę mocno :*
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Mama36 wrote:Mamy pakiety w Enelmedzie,wszystko podane na dloni . Ma dzwonic i umowic sie do internisty ,neurologa i urologa od razu przy okazji.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyDaffi super. No własnie nie mamy siebie na fb. Pamiętam że z córcią Agi były problemy z serduszkiem i stanelo na tym ze wszysko ok, kurcze szkoda że jej leci ale szybko na pewno czas upłynie. No ale tyle czasu samej i to na poczatku to tez nie fajnie
No Kasper idzie do 1 klasy we wrzesniu. Ale świat jest mały
A Iza ma drugiego syna ale z nią kontakt mi sie tez urwał -
Ania95 wrote:GRATULACJE!!! ale cudowna wiadomość! Jestem w szoku, ale pięknie! :* :*
Dzisiaj mi się śniło, że Plamka jest w ciąży haha wchodzę na forum, a tu Malwa :* :*
Hahahahha Ania
A mojemu mężowi wczoraj się śniło, że zaszłam w ciążęAnia95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Witam mam 25lat mój problem polega na tym że mam nieregularne miesiączki do tego lekkie torbiele na lewym jajniku staram się z mężem o drugie dziecko już od 6miesiecy biore od 4 miesięcy tabletki duphaston, jak tylko skaczylam okres robie cały czas testy owulacujne ale wychodzą negatywne zero drugiej kreski czy to może oznaczać że jestem nie płodna? Prosze o pomoc..MiG0tka
-
nick nieaktualnyŻeby stwierdzić czy jesteś bezpłodna musisz zrobić niezbędne badania które to potwierdzą bądź wykluczą. Możesz mieć po prostu pęcherzyki które nie pękają ale nie jest od tego forum a LEKARZ. My możemy się podzielić tylko wiedzą jaką posiadamy z własnych doświadczeń. Żadna z nas Ci nie powie że jestes bezpołodna.
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Daffi super. No własnie nie mamy siebie na fb. Pamiętam że z córcią Agi były problemy z serduszkiem i stanelo na tym ze wszysko ok, kurcze szkoda że jej leci ale szybko na pewno czas upłynie. No ale tyle czasu samej i to na poczatku to tez nie fajnie
No Kasper idzie do 1 klasy we wrzesniu. Ale świat jest mały
A Iza ma drugiego syna ale z nią kontakt mi sie tez urwał
Iza widzialam ze ma synka drugiego:) ale szczesciara.
Zdrowka dla Kasperka i wytrwalosci to 1 klasa taka wazna chwila i nowy etap w zyciu dziecka.
Owocnych staranek wam życzę. Ja sie troszke pozno zdecydowalam.. Cały czas utrzymywałam ze nie chcę drugiego dziecka a skończyłam w marcu 30tke i zupelna zmiana. Nie umiem zyc z myślą ze sie nie udaje.. Czasem myślę ze to kara ze glosno mówiłam ze dziecka więcej nie chcę.