Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    GRATULACJE!!! <3 <3 <3 ale cudowna wiadomość! :) Jestem w szoku, ale pięknie! :* :* <3

Dzisiaj mi się śniło, że Plamka jest w ciąży :D haha wchodzę na forum, a tu Malwa :* :*
    Może nasza Plamka też:D :* Ania A Wy tam dzialajcie dzialajcie :D

• Daffi Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Daffi no widzisz :D Jak Julcia? Na pewno już wyrosła.

Ja sobie właśnie popijam kawe. Wyobraźcie sobie że pisałam wczoraj do was z wc w robocie :P bo sie inaczej nie da. I musialam sobie tel doładować bo inaczej mi nie działa internet jak mam 0 na koncie :P
    Julcia juz ma 8.5 roku, jestesmy w tym roku po komunii na szczescie... stres ogromny.. zaczyna od wrzesnia 4 klase! szok jak to zlecialo. ogolnie rosnie łobuziaraa:)
    u Agi tez się porobiło bo brat w niedziele wyleciał na pol roku do Rumunii z wojska.. Aga zaczeła 30tc.. tak jest w 3ciej ciązy i oczekuja córeczki:)
    A jak u was? Jak Kasperek?

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Może nasza Plamka też:D :* Ania A Wy tam dzialajcie dzialajcie :D

Działaliśmy w nocy :D teraz muszę do wieczora czekać :(
    Ale niespodzianka, że jesteś w ciąży :D suuuupeeeer :D :D <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Działaliśmy w nocy :D teraz muszę do wieczora czekać :(
    Ale niespodzianka, że jesteś w ciąży :D suuuupeeeer :D :D <3
    Jejku boję się czy wszystko będzie dobrze :D

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:

Będzie dobrze!!! <3 przestań się zamartwiać i się ciesz!!! :D JESTEŚ W CIĄŻY <3

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa, to teraz zdradź jak się udało :D jaka pozycja, co ile dni, czy coś stosowałaś - jakieś żele itd. :D

zuzi_c, Sandersik lubią tę wiadomość

• zuzi_c Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:

kobieto ogarnij się teraz masz się cieszyć, a nie martwić! <3 :D

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • Ania95 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I który to był cykl starań? :D

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Dziewczyny a standardowo zapytam, nie za niski wynik? :D
    Malwa, ja nie mogę, gratulacje kochana <3 A widzisz tak się martwiłas że brak objawów a to właśnie był objaw :D strasznie się cieszę <3 <3 <3 teraz zarazaj nas :D
    A co do pytania to na pewno nie za mało :) W piątek powtórzysz i sama się przekonasz że jest ok :D
    Jeszcze raz gratuluję :D

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    uuuu czyli jak już sam mówi to może faktycznie coś jest na rzeczy ?? A wiesz jaki jest najlepszy sposób na szybki rezonans ? Niech pójdzie na pogotowie ze strasznym bólem głowy, mówię serio bo ja też tak robiłam...
    Mamy pakiety w Enelmedzie,wszystko podane na dloni . Ma dzwonic i umowic sie do internisty ,neurologa i urologa od razu przy okazji.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa czekamy na relacje :)

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Mamy pakiety w Enelmedzie,wszystko podane na dloni . Ma dzwonic i umowic sie do internisty ,neurologa i urologa od razu przy okazji.

a no to bajka

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Kolejnej w tyłek nakopie :) Misia nic nie poradzisz...jak ma być okej to będzie, jak nie to nie. Tylko spokój Cię uratuje.
    Beta jest jak najbardziej ok. Który to dc? Ja w 29dc teraz miałam tylko 11 i wiesz jak słabo przyrastala i widzisz jakoś nadal jestem w ciąży, mam nadzieję do szczęśliwego rozwiązania!
    Za chwilę pierwsze emocje Ci opadną i będziesz się cieszyć! Spokój, spokój, spokój i jeszcze raz spokój.
    Oczywiście wiadomo, że się będziesz przejmowac- normalka, ale postaraj się jak najmniej! Tulę mocno :*

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Mama z tyłu głowy to bardzo prawdopodobnie wysokie ciśnienie. Zmierz mężowi kilka razy. Z tym trzecim dzieckiem to fakt. Też tak mam, ha ha ha a będzie czwarte :)

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi super. No własnie nie mamy siebie na fb. Pamiętam że z córcią Agi były problemy z serduszkiem i stanelo na tym ze wszysko ok, kurcze szkoda że jej leci ale szybko na pewno czas upłynie. No ale tyle czasu samej i to na poczatku to tez nie fajnie
    No Kasper idzie do 1 klasy we wrzesniu. Ale świat jest mały :)

A Iza ma drugiego syna :) ale z nią kontakt mi sie tez urwał

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    GRATULACJE!!! <3 <3 <3 ale cudowna wiadomość! :) Jestem w szoku, ale pięknie! :* :* <3

Dzisiaj mi się śniło, że Plamka jest w ciąży :D haha wchodzę na forum, a tu Malwa :* :*

Hahahahha Ania <3 :D
    A mojemu mężowi wczoraj się śniło, że zaszłam w ciążę :D

Ania95 lubi tę wiadomość

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • Anna 93 Nowa

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam 25lat mój problem polega na tym że mam nieregularne miesiączki do tego lekkie torbiele na lewym jajniku staram się z mężem o drugie dziecko już od 6miesiecy biore od 4 miesięcy tabletki duphaston, jak tylko skaczylam okres robie cały czas testy owulacujne ale wychodzą negatywne zero drugiej kreski czy to może oznaczać że jestem nie płodna? Prosze o pomoc..

MiG0tka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2018, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żeby stwierdzić czy jesteś bezpłodna musisz zrobić niezbędne badania które to potwierdzą bądź wykluczą. Możesz mieć po prostu pęcherzyki które nie pękają ale nie jest od tego forum a LEKARZ. My możemy się podzielić tylko wiedzą jaką posiadamy z własnych doświadczeń. Żadna z nas Ci nie powie że jestes bezpołodna.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2018, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie jak mam czas przed praca to wszystkie ucichły :P

• Daffi Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Daffi super. No własnie nie mamy siebie na fb. Pamiętam że z córcią Agi były problemy z serduszkiem i stanelo na tym ze wszysko ok, kurcze szkoda że jej leci ale szybko na pewno czas upłynie. No ale tyle czasu samej i to na poczatku to tez nie fajnie
    No Kasper idzie do 1 klasy we wrzesniu. Ale świat jest mały :)

A Iza ma drugiego syna :) ale z nią kontakt mi sie tez urwał
    No niestety urodzi i będzie sama z malenstwem. A Ola ma miec operacje jeszcze w grudniu tego roku. Niestety leki na serduszko mocno uszkodzily sluch. 1 operacje juz miała teraz potrzeba drugiej i wtedy beda mogli ją aparatowac bo niestety bez tego nie bedzie slyszec juz normalnie.
    Iza widzialam ze ma synka drugiego:) ale szczesciara.
    Zdrowka dla Kasperka i wytrwalosci to 1 klasa taka wazna chwila i nowy etap w zyciu dziecka.
    Owocnych staranek wam życzę. Ja sie troszke pozno zdecydowalam.. Cały czas utrzymywałam ze nie chcę drugiego dziecka a skończyłam w marcu 30tke i zupelna zmiana. Nie umiem zyc z myślą ze sie nie udaje.. Czasem myślę ze to kara ze glosno mówiłam ze dziecka więcej nie chcę.

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
‹‹ 309 310 311 312 313 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ