Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Malwa13 wrote:Sama nie wiem dziewczyny rano wstałam i poszłam... naprawdę nie miałam żadnych objawów. Cała sie trzese a w pracy siedzę.
Dziewczyny ja wg lekarza to miałam już nie mieć owulacji i cykli i miałam mieć PCOS A jednak zobaczcie!!
Malwa ale się cieszę Boże aż się popłakałam w pracy ale jaja co się ze mną dziejeaktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Sama nie wiem dziewczyny rano wstałam i poszłam... naprawdę nie miałam żadnych objawów. Cała sie trzese a w pracy siedzę.
Dziewczyny ja wg lekarza to miałam już nie mieć owulacji i cykli i miałam mieć PCOS A jednak zobaczcie!!
I ten Twój post daje mi kopa do działania Jeszcze raz gratulujęzuzi_c lubi tę wiadomość
⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Hahahaha racja troszkę się boję żeby nie było cb bo wiem że wcześnie poszłam się zbadać. Ale to już nie ode mnie zależne
Jak nie ma czym sie martwic to nie przyciagamy zlych mysli.
W piatek polecisz sobie na bete i bedzie super wynik :*aktap lubi tę wiadomość
-
melunia91 wrote:Daffi wlasnie na mlodych mamach czy cos. Byla tam dziewczyna o tym samym nicku i tez Justyna
Zycze dzis milego dnia Perelki :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEj ! Ale zeby byla jasność jak juz sobie wszystkie pozachodzicie ..to mnie nie zostawicie sobie tak o !!!
Przygarniecie gdzies stara Mame...mam chociaz owulke pozytywna to bede za dwie kreski robila na dziale dla ciezarnych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 10:36
-
Objawów nie miałaś, ale miałaś przeczucie
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Mama36 wrote:Ej ! Ale zeby byla jasność jak juz sobie wszystkie pozachodzicie ..to mnie nie zostawicie sobie tak o !!!
Przygarniecie gdzies stara Mame...mama chociaz owulke pozytywna to bede za dwie kreski robila na dziale dla ciezarnych.
haha padłam ! A Ty znów głupoty piszesz Jeszcze nas zaskoczysz kochana -
Malwa13 wrote:Dziewczyny poszłam dzisiaj na bete.... 14.33!!!!!
Ale ze mnie czarownica!
U Zuzi też tak będzie!!!!!!
Ale się cieszę!zuzi_c, Mama36, melunia91 lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Mama36 wrote:Ej ! Ale zeby byla jasność jak juz sobie wszystkie pozachodzicie ..to mnie nie zostawicie sobie tak o !!!
Przygarniecie gdzies stara Mame...mam chociaz owulke pozytywna to bede za dwie kreski robila na dziale dla ciezarnych.
Malwa wielkie gratulacje!
zycze wspanialych i nudnych 9 miesiecyzuzi_c, Mama36 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaffi to tak samo jak ja
Malwa ja sama nie wiem. Jakos powietrze ze mnie uszlo. Wiedzialam ze tak bedzie ze jak sie nakrece to pozniej bede chodzic z dolem. Ale co tam. Jeszcze tyle cykli ze jak nie zajde to w nastepnym nie bede tak swirowacWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 10:39
-
nick nieaktualny
-
Sorry za spam ale... Malwa!!!!!
Ja mam tyyyyle pracy! Ale jestem taka szczęśliwa jakby to była moja beta haha! Normalnie cały czas się uśmiecham i mam aż motyle w brzuchu tak trzymałam za Ciebie kciuki jeszcze wczoraj gadałyśmy o naszym spadku tempki, a tu proszę ! -
melunia91 wrote:Daffi to tak samo jak ja
Malwa ja sama nie wiem. Jakos powietrze ze mnie uszlo. Wiedzialam ze tak bedzie ze jak sie nakrece to pozniej bede chodzic z dolem. Ale co tam. Jeszcze tyle cykli ze jak nie zajde to w nastepnym nie bede tak swirowac