Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dzis z K musze porozmawiac. On mnie nawet za ta zamrazalke nie przeprosil.
Wczoraj buczal caly dzien po mnie za to auto a dzis to... nawet za bardzo mi sie z nim gadac nie chce w sumie ale musze... za pewnie sie poczul chyba w zwiazku.
Zawsze tak jest ze sobie daje wejsc na glowe a pozniej cierpie... -
Kropeczka85 wrote:Z rana na życzenie Pan wysyłam stos wiruskow!!!
Isaura widzisz dobrze myślałam, że ten śluz to zwiastun @. U mnie tak jest zawsze , u Ciebie tak było pierwszy raz? Trzymam kciuki za badanie i kolejny udany cykl!
Chasia czekamy na wieści! Serduszko już powinno być!
Ewa dzwoniłaś do tego labo???
Mama byłoby bosko gdybyś wróciła w dwupaku
A któraś zatestuje w moje urodziny ostatniego? Może akurat szczęście przyniosę
Wczoraj wieczorem jak wymiotowałam to miałam krew...takie podrażnione już to wszystko i łatwo krwawi...brrr niech już przechodzi to najgorsze. Chcę się w miarę normalnie czuć i moc coś zrobić!!!
Wcześniej chyba akos nie zwróciłam namniego uwagi bo plamilam już tydzień przed @. Pierwszy normalny cykl od roku stąd moje nowe obserwacje.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a co myślicie o piciu kawy w trakcie starań? Pytam się wiecie tak z ciekawości, bo kiedyś czytałam artykuł, że niby kofeina wpływa na kwaskowatość i zasady śluzu itp.
Ale od razu mówię pytam się z ciekawości? Ja generalnie mało piję kawę, nie codziennie, ale kilka w tygodniu po jednej dziennie wypiję -
Sandersik wrote:Dziewczyny a co myślicie o piciu kawy w trakcie starań? Pytam się wiecie tak z ciekawości, bo kiedyś czytałam artykuł, że niby kofeina wpływa na kwaskowatość i zasady śluzu itp.
Ale od razu mówię pytam się z ciekawości? Ja generalnie mało piję kawę, nie codziennie, ale kilka w tygodniu po jednej dziennie wypiję
Ja przerzucilam się na bezkofeinowa.Niki_87
Starania od 05.2018 -
Sanderski, ja nic o tym nie wiem, ale ja ostatnio nie mam ochoty na kawę, co sobie zrobię to łyk i wylewam, ale mój mąż to jak herbatę pochłania kawę i czasem na niego krzyczę, bo co za dużo to niezdrowo.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyKawka z mlekiem z stropem z Tchibo albo z karmello albo Starbucks to moje uzależnienie i pije. Nawet wczoraj mocniejsza wzięłam. Nie przsadzam ale myślę że z 4 razy w tyg pije.. Taka domowa codziennie się zdarza.
Kurde no nie wiem...moze ogranicze.