Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropeczko 100 lat szczęścia
Dziewczyny pisze szybko bo muszę się pakować i jazda na Ślunsk
Odebrałam anty tg, tak jak reszta poza skala, wynik 354, norma do 115
Usg tarczycy: stan zapalny tarczycy ale jest w przyzwoitym rozmiarze, bez guzków albo z jednym po prawej stronie, nie byl pewny i ostatecznie napisał ze bezto usg od ogólnego lekarza wiec super konkretów nie było ale chyba nie jest tak źle. Odniosłam wrażenie ze moje wyniki mówią ze jest gorzej niż w rzeczywistości. Zobaczymy jutro po wizycie u endo.
Usg jamy brzusznej: narządy i wątroba Ok, można pickamień w prawej nerce i złogi. Najprawdopodobniej jeszcze jeden w moczowodzie ale tego nie da się zobaczyć na usg. Widać ze coś tam mam poszerzone co by o tym świadczyło ze tam siedzi, do tego zmniejszony przepływ. Mam kontrolować co 6-12 miesięcy i go wysikac
Gienek mówił ze mam czekać na okres a ja tak zrozumiałam Że już widać ze go dostanę. Powinien być dzisiaj lub jutro a jak nie to zatestujępozdrawiam Was wszystkie i wysyłam całuski i uściski na dobry dzień
a teraz chce zobaczyć same szczere uśmiechy
szczerzymy ząbki kobietki bo czeka nas dobry dzień!
:-*
aktap, MissKathy92, didi123, MammaN lubią tę wiadomość
03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ETcb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
Jadę do doktorka prywatnie do domu na wioskę pod Częstochowa a on ogólnie w Blachowni pracuje. Ogólnie będę u rodzinki w okolicach Częstochowy. Pszczynę chyba odwiedzę innym razem ale energylandie mam zamiar zaliczyć i oczywiście pomodlę się za was na jasnej gorze
może ogrodzieniec? Nie wiem, byłam już pare razy, bobolice, Olsztyn, te okolice mam już wyzwiedzane wiec co polecacie innego? Chce trochę skorzystać
Melunia klinikę niepłodności chyba wybiorę we wrocku bo bliżej ale to jak odłożę trochę kasy, najpierw zrobię porządek z tarczyca.
Odebrałam wyniki mezulka, robiliśmy takie podstawowe ale doktorek nam napisał notatke ze maja sprawdzić ruchliwość po 30 min, 1h, 2h, 3h i 6h. Ruchliwość po 6h: 2% żywych, 90% martwe 8% nieruchome. No i tu chyba powinnismy wypatrywać największego problemu bo jak doliczymy ze jeszcze tylko 5% jest prawidłowych w tych 2% ruchomych to szału nie ma.03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ETcb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
Poszlam do ogólnego i przedluzyl mi zwolnienie do konca tyg. Na drzwiach gabinetu informacja wielka ze nie wykonuja badan na zyczenie pacjenta i innych lekarzy spoza przychodni. Myślę sobie ups nie przejdzie mi ale co mi szkodzi spytac. I powiedziałam jak jest ze bylam u dermatologa ze zalecil sprawdzic tarczyce. Doktorek z uśmiechem mowi ze to w takim razie on powinien mi dac ten dermatolog. Tak delikatnie odparlam tylko ze to bylo prywtanie i mi nie dal. Zasmial sie i wypisal skierowanie na Tsh, ft3 i ft4
Ale mi sie udalo.aktap, Ewa89_89, MammaN lubią tę wiadomość
-
Kropeczka Wszystkiego Najlepszego
Meluśka zdrowia dla malenstwa! Cale szczescie ze juz jestescie w domku i wszystko jest lepiej.
Ewa powodzenia! mam nadzieje ze uda ci się zatestowac:)i ujrzec ||
Super ze wizyta u lekarza nie wypadła tak źle... Panie z laboratorium powinny po łbie dostać za to jak Cię nastraszyły. -
nick nieaktualny
-
Kaga wrote:Ewa super ze jest nadzieja i nie spełniają się te czarnowidztwa pan z laboratorium!
Dziwczyny helpczy to możliwe, ze tak dlugo bolą mnie piersi... to trwa juz od 9go dnia cyklu do dzis czyli 15go dnia. Moze ktorejs z Was wydaje sie to głupie pytanie, ale nigdy nigdy nie mialam bolu w 1szej fazie cyklu i troszke sie martwię. Wiem ze od diagnozy jest lekarz itd ale moze ktoras podzieli sie doświadczeniem zwiazanym z takimi bolami.
Ja tak kiedyś miałam ogólnie boleściwe piersi przed owulka i w trakcie. Pomógł mi lekarz - miałam mastodynie - kazał ograniczyć sól i juża solilam baaardzo dużo.
Kaga, didi123 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Applejoy wrote:Ja tak kiedyś miałam ogólnie boleściwe piersi przed owulka i w trakcie. Pomógł mi lekarz - miałam mastodynie - kazał ograniczyć sól i już
a solilam baaardzo dużo.
To już wiem czemu mnie zazwyczaj nie bolą, bo nie znoszę soli
Teraz bolą, mam nadzieje, że nie na @ już.
Ewcia jak będziesz we Wro to nie zapomnij nas odwiedzić
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyChasia wrote:Tez na to chciałam iść
ale jakos nam nie po drodze do kina
Dalej czekacie na wyniki :*?
Ale nie zdarzylam obczajki zrobic xD wiec nie wiem co do czego hehe tylkoo ciii bo sie wyda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny