Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:hej:P
Od rana jakaś niemoc panuje we mnie. Dzis alergolog jestem ciekawa co mnie czeka.
Dzisiejszy test owu 17dc. Myslicie ze pigmentacja taka sama czy jeszcze jasniejsza jest kreska? ciezko mi ocenic...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d02573a1ddad.jpgDaffi lubi tę wiadomość
-
aktap wrote:Miss, jak tam samopoczucie?
Testowanko już coraz bliżej. :*
brzuch boli jak na @ a tempka poleciała w dół i już się nawet nie łudze że coś z tego będzie
czekam na @ i zaczynam 7 cs
przynajmniej okres będzie szybciej bo dziś 13dpo więc się spodziewam w czwartek powodzi
A jak u Ciebie sytuacja ?
-
Hej
nikt o mnie nie pytał, no trudno nie gniewam się
dzisiaj wróciłam ze szpitala z małą, bylismy od soboty, najlepiej w domku.. robiłam test owulacyjny w piątek, potem już nie robiłam, bo szpital, dzisiaj znowu zacznę, ale napewno owulacji jeszcze nie ma, więc możemy powoli się starać i czekać
23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
nick nieaktualny
-
aktap wrote:A ja jednak trzymam kciuki!
U mnie do @ jeszcze kilka dni, ale już czuję jakieś pobolewania.ja jutro zrobię test tak dla pewności żeby dupka w spokoju odstawic
ale pewnie nie zdążę bo rano mnie już zaleje znając życie
aktap lubi tę wiadomość
-
milea.26 wrote:Zapisalam sie do gina na piatek bo czuje kuzwa ze cos nie tak jest...ze znowu mam jakas infekcje. Czuje dziwny dyskomfort podczas chodzenia i cxasami dziwnie mnie tam piecze. Normalnie jestem taka zla. Zawsze cos:(
Idź, idź nie zaszkodzi sprawdzić. Mi nigdy nic to chętnie się podzielę tym "nigdy nic" póki co.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny