Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Ja zawalona robotą dlatego się nie odzywamczekam na @ i rozpoczynam 7 cykl starań
może szczęśliwy
Życzę Wam spokojnego dniaPhia, Sandersik, Applejoy lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry łaski. Ja tez nie testuje bo test wcześniejszy był negatywny, wczoraj gienek tez mi powiedział ze czekamy na okres wiec czekam. Siedzę teraz i pije wodę, wypełniam pęcherz przed usg
tez mnie teraz będzie mniej bo zjadło mi całego neta jak gadałam z siostra na kamerce przez 2h, jadę odwiedzić babcie a tam wigi nie ma wiec odwyk na tydzień. No kusi wykupienie pakietu neta ale powstrzymuje się bo odwyk mi się przyda
03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ETcb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
milea.26 wrote:Dzien dobry:)
Czy tylko ja ostatnio tak zle sypiam?
Chyba za duzo mysle...
Kurcze odkad Mama36 urlopuje to forum bez niej jest mega puste:( ona zawsze umiala wprowadzic fajna atmosfere i humor:)
Wracaj Mama!!
Phia jest stresik przed badaniami?
Któraś testuje? Do roboty laseczki bo dawno ciazy u Nas nie bylo:)
Dziewczynki Mama Was serdecznie pozdrawia z upalnego Edżiptui całuje każdą z osobna
Niestety usunęli jej konto i nie ma jak przy tamtejszym WIfI wrócić do nas, ale obiecała że w piątek wraca i wszystko ogarnie
-
Sandersik dziękuję Ci bardzo Kochana! :*
Ja tam nie wierzę w tę spadki temperatury (pewnie dlatego, że się na tym nie znam) i mocno wierzę, że może jednak...
Strasznie dawno nie było u nas żadnego pozytywa! Co za padakowy czas!!!
Ewcia a dlaczego gin mówił, że czekac na @? Co takiego widział? Powodzenia na USG! Daj koniecznie znać po proszę!
Miss a Ty czemu też zwłaszcza na @? Też jakiś spadek?
Daffi to w takim razie razie trzymam kciuki za nowy patent!
Didi wyspałaś się jednak troszkę?
Milea super, że takie potopy u Ciebiemałż na pewno zadowolony
nie myśl tyle proszę bo nam oszalejesz!
Miłego dnia Dziewczęta!!!Daffi lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczka u mnie drugi dzień spadek, przez 11 dni pięknie w górze a wczoraj spadlo i dziś ten spadek się trzyma więc pewnie w czwartek @ nadejdzie
ale się nie poddaje i walczę w kolejnym cyklu
Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny kochane!
Dzisiaj lepszy humor choć nadal pobolewa głowa ale wspomagam się wodą
Didi ja mam pierwszy raz od kilku miesięcy śluz !!! Dzisiaj mam wodnisty i czuję się jakbym wygrała 6 w totka! dla mnie to jest nowość.
Wczoraj pierwszy raz użyliśmy conceive plusMam nadzieję, że będzie pomocny hihi
Patka Ty to masz piękny wykres przecież ja tam mocno trzymam kciuki za Ciebie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 07:32
aktap, Applejoy lubią tę wiadomość
-
ABI90 wrote:Dzien dobry wszystkim
niech ktos mi da kopniaka, zebym ja tak wczesnie na urlopie wstawala?
zapowiada sie kolejny upalny dzień...
daję Ci kopniaka ! Ale właściwie no to mam tak samo jak Tyjak wolne to wstaje wcześniej
aktap lubi tę wiadomość
-
hej:P
Od rana jakaś niemoc panuje we mnie. Dzis alergolog jestem ciekawa co mnie czeka.
Dzisiejszy test owu 17dc. Myslicie ze pigmentacja taka sama czy jeszcze jasniejsza jest kreska? ciezko mi ocenic...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d02573a1ddad.jpg -
ABI90 wrote:Jak dla mnie to juz mozna zaczac działać
wczoraj trochę pogimnastykowalismy się... dzis trzeba dac sobie odpocząć
a jutro mamy 9tą rocznicę ślubu więc będziemy świętować pewnie cały dzień i pół nocy
-
Dzień dobry
Też źle sypiam, o której bym się nie położyła budzę się o 7. No co Wy? Zostawiacie mnie samą na polu bitwy o 2 kreski na teście, tak nie można??? Ja Wam dam nie testuję, macie testować ze mną do towarzystwaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 08:06
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
ABI90 wrote:Okolo 6 50-7 budze die zmierzyć tempkę i juz nie moge usnac, a kiedys moj talent do snu byl mega. O 11 najwcześniej wstawalam ale wplyw napewno mial nieregularny czas pracy...
do ogólnego dostałam się na 12.20 -
Ja zawsze mało spałam 4-6 h, po rzuceniu palenia mi się ten czas wydłużył 7-9, a teraz to różnie. Są noce, gdzie śpię jak dzisiaj 5 h, a jak takich dni będzie więcej i się wymęczę to następuje zwrot akcji i potrafię jak mam wolne raz na jakiś czas przespać 11-14 h
Te upały też mnie dobijają, lubię ciepło, ale bez przesady.
Słucham: https://www.youtube.com/watch?v=iAc6Qr_sAXw
Mam dziś wolne za sobotę to się poobijam, bo tylko pranie mam do zrobienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 08:50
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm