Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc
witam was kochane dziewczyny, potrzebuje psychologicznego wsparcia bo slyszalam ze to forum leczy dusze i cialo.
Od roku starania- ja zdrowa, cykle regularne, mozliwe ze nie wszystkie owulacyjne, hormony dobre, AMH 5,45, maz....nasienie oligoasthenoteratozoospermia ( to juz drugie jego badanie i wchodzi podobnie). Czekam na badanie hsg, podpowiedzcie, co jeszcze mozna zrobic? antrolog? urolog?life goes on
AMH 5,45
oligoasthenoteratozoospermia
-
Kurczę martwię się mam nadzieję że niepotrzebnie. Na olx pojawiło się ogłoszenie pracy tam gdzie ja pracuje. I teraz okres letni urlopowy ja 2 tyg na l4 i od przyszłego mam planowy urlop swoj 2tygodniowy. Moze wroce z urlopu i usłyszę ze moj etat sie zwolnił..
-
milea.26 wrote:Dzis i tak zrobilam krok do przodu bo wyciągnęłam z piwnicy moje hula hop i zamierzam na poczatek krecic po jakies 15-20 min dziennie. Z czasem zwieksze czas krecenia. Aleeee, no wlasnie jest jedno alee...moj mozg juz przeanalizował fakty ze moge krecic tylko do max tygodnia przed okresem. Bo biorac pod uwagę ewentualna ciaze moze bym ja "uszkodzila" tym obijaniem brzucha...boze wezcie mnie kopnijcie w dupe!
Bo sama ze soba nie wytrzymam niedlugo:)
Kiedyś czytałam taki żart że czas na ćwiczenia kiedy hula hop pasuje. Oczywiście na jakimś portalu typu demotywatory czy tym podobne. Nigdy nie potrafiłam kręcić hula hop. Jakos za trudne było to utrzymanie w ciągłym ruchu tego koła.[/url]
-
Daffi wrote:Kurczę martwię się mam nadzieję że niepotrzebnie. Na olx pojawiło się ogłoszenie pracy tam gdzie ja pracuje. I teraz okres letni urlopowy ja 2 tyg na l4 i od przyszłego mam planowy urlop swoj 2tygodniowy. Moze wroce z urlopu i usłyszę ze moj etat sie zwolnił..
No a może szukają jeszcze innych osób bo np będą planowali dalszy rozwój firmy?[/url]
-
Mozarella Bianca wrote:Czesc
witam was kochane dziewczyny, potrzebuje psychologicznego wsparcia bo slyszalam ze to forum leczy dusze i cialo.
Od roku starania- ja zdrowa, cykle regularne, mozliwe ze nie wszystkie owulacyjne, hormony dobre, AMH 5,45, maz....nasienie oligoasthenoteratozoospermia ( to juz drugie jego badanie i wchodzi podobnie). Czekam na badanie hsg, podpowiedzcie, co jeszcze mozna zrobic? antrolog? urolog?
Kochana czeeeesc
Jeśli uważasz ze cokolwiek może pomoc (jakikolwiek lekarz) to idź do niego. Może to akurat ten który Ci pomoże[/url]
-
Applejoy wrote:No a może szukają jeszcze innych osób bo np będą planowali dalszy rozwój firmy?
-
Kropeczka ja chyba nie testuje, muszę zmienić stopkę bo mi już skurcze na @ przychodzą. Pewnie lada dzień dostanę... ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, zbadam sobie przynajmniej hormony i będę miała już z tylu głowy ze wszystko ok
[/url]
-
Daffi wrote:ta firme ma Niemiec... skrucz i cham. on takich planow nie ma. albo kogos zwolnia albo szukaja na druga zmiane kogos bo nas jest 6 a na drugiej zmianie 5. chyba ze zwolnia mnie;pgdybym nie daj boze dostala zwolnienie i podczas tego miesiaca wypowiedzenia okazaloby sie ze jestem w ciazy mam jeszcze ochrone?
Zależy kochana od tego co masz na umowie - masz umowę na czas określony/ nieokreślony?[/url]
-
Applejoy wrote:Zależy kochana od tego co masz na umowie - masz umowę na czas określony/ nieokreślony?
Cwiczymy nowy patent z mezem. Po każdymrobie przy scianie świece i leze tak z 5 min haha moze akurat doleca naboje gdzie trzeba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 23:30
-
Cześć
Dopiero do domu dotarłam, wszyscy śpią pewnie a ja nadrabiam
Cały dzień miałam jakieś dziwne skurcze w brzuchu, mam nadzieje, że się tam coś tworzy ;p
Flo mi przesunęła termin @ z 9 na 11.08, bo wprowadziłam test pozytywny owu, który robiłam. Myślałam, że jestem po, a byłam przed. W tym cyklu tak pływałam jak nigdy, aż TŻ był w szoku, że tak mokro i tak było do niedzieliDziś już susza
Wiem, że temperatury wcześniej nie obserwowałam, więc nie mam co się nią sugerować, ale miałam spadek, a teraz się trzyma na górze. Czas pokaże, ale normalnie ciężko się powstrzymać, żeby nie zrobić tego cholernego testu
Wiem, że nic nie zobaczę, ale strasznie kusi, oj strasznie.
Zuzi to masz podobnie w robocie jak ja. Też mnie tylko myśl o ciąży tam trzyma, inaczej już by mnie dawno tam nie było.
Otworzyłam sobie radlera po ciężkim dniu mi się należykolorowych :*
Sandersik trzymam kciuki, oj trzymam!
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyDzien dobry:)
Czy tylko ja ostatnio tak zle sypiam?
Chyba za duzo mysle...
Kurcze odkad Mama36 urlopuje to forum bez niej jest mega puste:( ona zawsze umiala wprowadzic fajna atmosfere i humor:)
Wracaj Mama!!
Phia jest stresik przed badaniami?
Któraś testuje? Do roboty laseczki bo dawno ciazy u Nas nie bylo:) -
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Dzien dobry:)
Czy tylko ja ostatnio tak zle sypiam?
Chyba za duzo mysle...
Kurcze odkad Mama36 urlopuje to forum bez niej jest mega puste:( ona zawsze umiala wprowadzic fajna atmosfere i humor:)
Wracaj Mama!!
Phia jest stresik przed badaniami?
Któraś testuje? Do roboty laseczki bo dawno ciazy u Nas nie bylo:) -
Kropeczka85 wrote:Walę w kimono...
Sandersik proszę z rana pozytywny tescik!
Apple jak się namysli też!
Słodkich snów Laseczki!
Niestety kropeczko kochana moja testowania nie robię, bo temp mi tak mocno spadla do 36.6 ze czekam dzisiaj na @, mam nadzieje ze następny cykl bedzie lepszym cyklem
I moja kochana wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń i aby wszytko sie ułożyło tak jakbys tego chciała! -
nick nieaktualny