Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
zuzi_c wrote:Milea.... coś jest narzeczy maleńka
Dafii no ja właśnie w tamtym cyklu patrząc później zorientowałam się, że chyba w ogóle nie trafialiśmy jakoś w płodne dlatego w tym miesiącu nadrabiam, u mnie jeszcze nie wyzanczyło owulki Kiedy testujesz ??
Mama 3mam kciuki. Powodzenia:)
Po cichutku mam nadzieję ze to jednak szczęśliwy sierpien.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 07:42
Mama360, zuzi_c lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama360 wrote:Daffi, po dwóch cb nie nakręcam się. Co prawda nie spóźniala mi się tak @ nigdy ale też nie bralam wcześniej leków i nie byłam w gorących krajach w tym czasie. To dopiero 3 dzień spóźnienia.
Spokojnie daje czas, może się rozkręci :*
Trzymam kciuki, miejmy nadzieję, że ten cykl będzie dla Ciebie szczęśliwy!Mama360 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny
witam Was w kolejny upalny w cholerę dzień... No nie lubię w ciąży takich temperatur :p
Kropeczko, piękny Kropekcudowny po prostu
A lekarza zmień, co za chamstwo to szok. Życzę Ci takiego jak mój. Zawsze miły, uśmiechnięty i odpowie nawet na milion pytań z anielską cierpliwością.
Najra, gratuluję nowej pracy :*
Witam nowe koleżankitu można wypisywać głupoty, żalić się i radzić
wszystkie są serdeczne i pomocne
Ja teraz troszkę mniej pisze, Ale przez ten upał ledwo żyje. Wczoraj mój miał jeden dzień wolnego w końcu to byłyśmy cały dzień nad woda i obejrzeć nowe autkoprawie nie wychodziłam z córkami z naszych dmuchanych pączków haha
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:Ja dzisiaj pakowanie kolejne ale nie suze bo 3dniowy wypad jutro nad morze
wiec i temperatury nie zmierzebo wstaje o 4 a zawsze mierze o 7... A oczywiście, ze dam znac jak wynik
teoretycznie pobieralam równe 7 dpo wedlug owu
resecik będzie
-
nick nieaktualnyMama360 wrote:Daffi, po dwóch cb nie nakręcam się. Co prawda nie spóźniala mi się tak @ nigdy ale też nie bralam wcześniej leków i nie byłam w gorących krajach w tym czasie. To dopiero 3 dzień spóźnienia.
Spokojnie daje czas, może się rozkręci :*MammaN lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jeżeli będę testować to w pon 6go albo najlepiej we wt bo to urodziny mojego niech ma prezent, będzie z głowy
Jeżeli do tego czasu (a to będzie tydzień po terminie) @ nie będzie to coś tam już będzie wiadomo.
Na razie łaże wszędzie z podpaska i tamponem.
Muszę odgruzowac mieszkanie i walizki. Jak dobrze że Mamcia na obiad Zaprosiła -
Hej Kochane
Przepraszam że tak zniknęłam bez słowa. Miło że o mnie pamiętacie. I to ja w aptece pracuje, jak cos trzeba to piszcie. Acardu (Polocardu, aspiryny i innych z kw.acetylosalicylowym) nie wzięłabym w trakcie starań bez konsultacji z lekarzem. Działa p/zakrzepowo w dawce 75mg, ale to jednak NLPZ i bez potrzeby bym nie brała. Witaminki można sobie łykać, oczywiście z głową.
Kropeczko, jaki śliczny człowieczek. 3 cm a wydaje się taki dużyTo jest niesamowite jak szybko dziecko się rozwija. 10 tydzień już u naszych Kropków.
Mama a ty może w ciąży jesteś ?Trzymam kciuki
U mnie ostatnio ponury humorek, starania miałam odpuścić w sensie sex bez myślenia o robieniu dziecka. Ale nie wychodzi. Dziś jade z szwagierką i synkiem nad jeziorko, a pojawił mi się śluz (choć jest go tylko troszke) a sexu nie będzie bo mąż jutro dołączy. Dom będzie budował. I jest taka złość że już i ten cykl na straconej pozycji. choć tak nie do końca jest bo w sobote w końcu możemy podziałać. A owulację nie wiem kiedy bede miała o ile będzie. Od 16 dc mam duphaston brać i aż mi nie dobrze na samą myśl o tym. Mam takie myśli ostatnio że nie doczekam sie tego dziecka, że się nie uda. Zaraz się pocieszam że musi się udać. I taka hustawka nastrojów.
Zajrze do Was pewnie po weekendzie. Piszcie jak najwięcej o sexieNabiore więcej ochoty na mego M.
Applejoy lubi tę wiadomość
-
Mama ... Ja tez sie grubo zastanawiam czy ty aby nie w ciazy. Odaje Ci pierwszenstwo ale tylko sierpień.
Boze jak mi niedobrze. Siedze i czekam na to hsg. W ciszy i spokojuostatnio jak bylam na oddziale w grudniu to byl wiatr halny i do porodu przyjezdzaly co 15 minut. Teraz cisza i spokoj.
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Mamma trzymam kciuki za wizyte!
Mama i Milea mam nadzieję, że to jednak będzie to! Chętnie przyjmę spóźniony prezent urodzinowy
Najra gratuluję nowej pracy i życzę abyś była przezadowolona!
Koniczynka nie poddawaj się , chwilę załamania się zdarzają! Skup się na ukochanym synku , to naprawdę pomaga. Gorzej mają te z Nas , które dzieci jeszcze nie mają.
Dzięki Dziewczyny za komplementy odnośnie Kropka. 4 cm od głowy do tyłka a tyle już widaćbyleby we wtorek było wszystko ok na prenatalnych. Kość nosową zdążyłam dostrzec i tyle, więcej nic nie wiem.
Lekarza zmienię od razu na swojego z poprzedniej ciąży, prawdziwy lekarz z powołania! Trudno będzie trzeba za wszystko płacić mimo posiadania luxmedu, ale w końcu mnie na to stać i nie będę się denerwować.
Miłego dnia moje Kochane!MammaN lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczka85 wrote:Mamma trzymam kciuki za wizyte!
Mama i Milea mam nadzieję, że to jednak będzie to! Chętnie przyjmę spóźniony prezent urodzinowy
Najra gratuluję nowej pracy i życzę abyś była przezadowolona!
Koniczynka nie poddawaj się , chwilę załamania się zdarzają! Skup się na ukochanym synku , to naprawdę pomaga. Gorzej mają te z Nas , które dzieci jeszcze nie mają.
Dzięki Dziewczyny za komplementy odnośnie Kropka. 4 cm od głowy do tyłka a tyle już widaćbyleby we wtorek było wszystko ok na prenatalnych. Kość nosową zdążyłam dostrzec i tyle, więcej nic nie wiem.
Lekarza zmienię od razu na swojego z poprzedniej ciąży, prawdziwy lekarz z powołania! Trudno będzie trzeba za wszystko płacić mimo posiadania luxmedu, ale w końcu mnie na to stać i nie będę się denerwować.
Miłego dnia moje Kochane!
Co do luxmedu to zwracają za wizytę do 500 zł na kwartał ale trzeba nic jakaś opcje specjalną chyba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 08:44
[/url]
-
Applejoy wrote:Co do luxmedu to zwracają za wizytę do 500 zł na kwartał ale trzeba nic jakaś opcje specjalną chyba
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Isaura81 wrote:Mama ... Ja tez sie grubo zastanawiam czy ty aby nie w ciazy. Odaje Ci pierwszenstwo ale tylko sierpień.
Boze jak mi niedobrze. Siedze i czekam na to hsg. W ciszy i spokojuostatnio jak bylam na oddziale w grudniu to byl wiatr halny i do porodu przyjezdzaly co 15 minut. Teraz cisza i spokoj.
Tak bezobjawowo w ciazy??? Ciężko uwierzyć. Mam tyle zajęć przez weekend że leci raz dwa. Będziemy wiedzieć. Jedziemy dziś w góry. Na Śnieżkę chyba się wtoczymy. -
Konieczynka też tak miałam. Taki głupi wybuch łezek w Egipcie raz. Zrobiło mi się smutno z powodu braku ciąży. Myślę że Nami babami bardzo a to bardzo żądza hormony i wieloma rzeczami nie ma co się przejmować.
Pod tym względem mega zazdroszcze facetom. Dołki są, radości .kurcze w sumie życie byłoby nudne jakby tak różowo było... Do obrzygania