Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Phia wrote:Czas urlopow robi swoje..
Sama duzo mniej zagldasz
Niech sie relaksuja kobitki i wroca z 2 kreseczkami
Zaglądam i kibicuje, czekam na fasolki ❤️
Ja jeszcze dwa tyg w pracy, później 2 tyg urlopu i we wrześniu idę na L4
Dziś dzień bez wymiotów! ❤️ Pierwszy od 3 tyg❤️
Cudowny Kropeczek ❤️❤️❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 21:51
Kropeczka85, Applejoy, Phia lubią tę wiadomość
-
Marza89 wrote:Tak, to prawda ale ja umieram do popołudnia haha czytanie na tel nie pomaga a już na pewno nie pozwala mi się skupić na tym co czytam haha ale zaglądam
Zaglądam i kibicuje, czekam na fasolki ❤️
Ja jeszcze dwa tyg w pracy, później 2 tyg urlopu i we wrześniu idę na L4
Dziś dzień bez wymiotów! ❤️ Pierwszy od 3 tyg❤️
Cudowny Kropeczek ❤️❤️❤️
A tak myślę że jak wszystko bedzie oki to na L4 może w listopadzieMarza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMenka888 wrote:O matko! Napisałam spowiedź życia i zamiast wcisnąć "wyślij" wcisnelam "anuluj"
tak więc nie pocztacie dziewczynki. Napisałabym jeszcze raz ale mąż zabrał mnie na lody
Jutro naskrobieszzuzi_c, Applejoy lubią tę wiadomość
-
Kropeczka85 wrote:Post mi zezarlo
Pisałam, że 30 sekund wystarczyło żeby zrobić jedno zdjęcie na odwal się więc pokazuje Ciotkom Kropulka, który do Was macha i krzyczy żeby szybko robić jego koleżanki i kolegów!!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc3acbb7b317.jpg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO matko ale skrobiecie
Daffi super ze u lekarza wszystko w normie i pecherzyk pekl. Teraz tylko sie starac
Najra gratulujeoby nowe bylo duzo lepsze
Kropeczko pieknie kropek rosnie. Lekarza zmien bez mrugniecia okiem. Szkoda ze inne miasto bo bym Ci polecila mojego :*
Staraczki trzymam kciuki za kazda i za wszystkie razem
A ja troszke prywaty: https://zrzutka.pl/fey68c to jest brat mojego K. Jakbyscie mogly poswiecic chwile i przeczyta i udostepnic bylaby wdzieczna -
No jestem w domu!
Nie czytałam wszystkiego. Mzoe jutro nadrobię, ale jutro pranie, sprzątanie i odwiedziny u mamy i wieczorem chyba do Jeleniej już jedziemy.
Porządny seks w końcu był ;p Więc mam Nadzieję że przytacha @ bo w samolocie myślałam że zejdę przez jakieś 15 min. . Jakby mnie miało rozerwać i zalać momentami. Zobaczymy co powrót na Nasze pielesze i porządne bzykanko mogą zrobić
Spokojnych snów płodne laseczki.
P. S. Faktycznie nie jest tu najchlodniej hihi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 01:10
-
nick nieaktualnyHej:)
Jest mi tak niedobrze od rana ze normalnie zaraz nie wytrzymam. Kurde przeciez mam tylko ginka i dermatologa dzisiaj, wiec czym mam sie stresowwc?
Zrobilam kawe rozpuszczalna ale na sam jej zapachnie mnie odrzucilo. Tak wiec nowy objaw @haha:)
Kurcze oby juz przeszlo to zapalenie bo już jestem przygotowana na nowy cykl i nie chce go znowu stracic na rzecz infekcji
Milego dnia laseczki:):* -
Milea a może ty w ciąży!!! Ale byłoby super. Podobno tak z kawą jest.
U mnie @ dalej dziewczyny ani widu ani słychu. 31 dzień cyklu. I zmierzyłam temp 37,09. (w dniu @ miałam zawsze 36,7 plus minus, sprawdziłam). Spóźnia mi się 3 dzień. Piersi mnie bolą a przez lewy sutek czuję się jakby mi ktoś igły wbijal. Aż tak mi leki i podróż rozlegurowaly @. Może. Costagnusa już wczoraj nie wzielam. Żeby w razie czego przyszła już @.
Zaraz wstaje i mam dzień latania. Z nudów przepisałam stary wykres. Spać trochę nie mogłammilea.26 lubi tę wiadomość
-
Mama Twoj opis brzmi jak ciaza
Mi ovufriend po wpisaniu dzisiejszej temp wyznaczyl owu ze byla we wtorek. dzis bylabym 3dpo. Nie wiem czy to nam cos da i czy sie uda bo przed owu tylko raz siei dopiero pozniej mamy 2 dni pod rząd. Zobaczymy.
https://ovufriend.pl/graph/bf47c773dd5d6899e356bf2fd1a9aecdWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 07:13
-
ABI90 wrote:Patrze ze Mamcia nie odsypiasz
ja mam bezsenność
dzisiaj przyjda mi wyniki proga bo wczoraj pobralam, zobaczymy czy byla owu
Pisz wyniki od razu :* -
Daffi, po dwóch cb nie nakręcam się. Co prawda nie spóźniala mi się tak @ nigdy ale też nie bralam wcześniej leków i nie byłam w gorących krajach w tym czasie. To dopiero 3 dzień spóźnienia.
Spokojnie daje czas, może się rozkręci :*