Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, to prawda ale ja umieram do popołudnia haha czytanie na tel nie pomaga a już na pewno nie pozwala mi się skupić na tym co czytam haha ale zaglądamPhia wrote:Czas urlopow robi swoje..
Sama duzo mniej zagldasz
Niech sie relaksuja kobitki i wroca z 2 kreseczkami

Zaglądam i kibicuje, czekam na fasolki ❤️
Ja jeszcze dwa tyg w pracy, później 2 tyg urlopu i we wrześniu idę na L4
Dziś dzień bez wymiotów! ❤️ Pierwszy od 3 tyg
❤️
Cudowny Kropeczek ❤️❤️❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 21:51
Kropeczka85, Applejoy, Phia lubią tę wiadomość
-
hehe a ja we wrześniu wracam do pracyMarza89 wrote:Tak, to prawda ale ja umieram do popołudnia haha czytanie na tel nie pomaga a już na pewno nie pozwala mi się skupić na tym co czytam haha ale zaglądam

Zaglądam i kibicuje, czekam na fasolki ❤️
Ja jeszcze dwa tyg w pracy, później 2 tyg urlopu i we wrześniu idę na L4
Dziś dzień bez wymiotów! ❤️ Pierwszy od 3 tyg
❤️
Cudowny Kropeczek ❤️❤️❤️
A tak myślę że jak wszystko bedzie oki to na L4 może w listopadzie
Marza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNooo a ja czekam i czekam xDMenka888 wrote:O matko! Napisałam spowiedź życia i zamiast wcisnąć "wyślij" wcisnelam "anuluj"
tak więc nie pocztacie dziewczynki. Napisałabym jeszcze raz ale mąż zabrał mnie na lody 
Jutro naskrobiesz
zuzi_c, Applejoy lubią tę wiadomość
-
Cudooooo!!! ❤️Kropeczka85 wrote:Post mi zezarlo

Pisałam, że 30 sekund wystarczyło żeby zrobić jedno zdjęcie na odwal się więc pokazuje Ciotkom Kropulka, który do Was macha i krzyczy żeby szybko robić jego koleżanki i kolegów!!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc3acbb7b317.jpg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO matko ale skrobiecie

Daffi super ze u lekarza wszystko w normie i pecherzyk pekl. Teraz tylko sie starac
Najra gratuluje
oby nowe bylo duzo lepsze 
Kropeczko pieknie kropek rosnie. Lekarza zmien bez mrugniecia okiem. Szkoda ze inne miasto bo bym Ci polecila mojego :*
Staraczki trzymam kciuki za kazda i za wszystkie razem
A ja troszke prywaty: https://zrzutka.pl/fey68c to jest brat mojego K. Jakbyscie mogly poswiecic chwile i przeczyta i udostepnic bylaby wdzieczna
-
No jestem w domu!
Nie czytałam wszystkiego. Mzoe jutro nadrobię, ale jutro pranie, sprzątanie i odwiedziny u mamy i wieczorem chyba do Jeleniej już jedziemy.
Porządny seks w końcu był ;p Więc mam Nadzieję że przytacha @ bo w samolocie myślałam że zejdę przez jakieś 15 min. . Jakby mnie miało rozerwać i zalać momentami. Zobaczymy co powrót na Nasze pielesze i porządne bzykanko mogą zrobić
Spokojnych snów płodne laseczki.
P. S. Faktycznie nie jest tu najchlodniej hihi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 01:10
-
nick nieaktualnyHej:)
Jest mi tak niedobrze od rana ze normalnie zaraz nie wytrzymam. Kurde przeciez mam tylko ginka i dermatologa dzisiaj, wiec czym mam sie stresowwc?
Zrobilam kawe rozpuszczalna ale na sam jej zapachnie mnie odrzucilo. Tak wiec nowy objaw @
haha:)
Kurcze oby juz przeszlo to zapalenie bo już jestem przygotowana na nowy cykl i nie chce go znowu stracic na rzecz infekcji
Milego dnia laseczki:):* -
Milea a może ty w ciąży!!! Ale byłoby super. Podobno tak z kawą jest.
U mnie @ dalej dziewczyny ani widu ani słychu. 31 dzień cyklu. I zmierzyłam temp 37,09. (w dniu @ miałam zawsze 36,7 plus minus, sprawdziłam). Spóźnia mi się 3 dzień. Piersi mnie bolą a przez lewy sutek czuję się jakby mi ktoś igły wbijal. Aż tak mi leki i podróż rozlegurowaly @
. Może. Costagnusa już wczoraj nie wzielam. Żeby w razie czego przyszła już @.
Zaraz wstaje i mam dzień latania. Z nudów przepisałam stary wykres. Spać trochę nie mogłam
milea.26 lubi tę wiadomość
-
Mama Twoj opis brzmi jak ciaza

Mi ovufriend po wpisaniu dzisiejszej temp wyznaczyl owu ze byla we wtorek. dzis bylabym 3dpo. Nie wiem czy to nam cos da i czy sie uda bo przed owu tylko raz sie
i dopiero pozniej mamy 2 dni pod rząd. Zobaczymy.
https://ovufriend.pl/graph/bf47c773dd5d6899e356bf2fd1a9aecdWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 07:13
-
No spać klasyczne nie mogłam. W sensie budziłam się. Mój młodszy to nie spał w ogóle. Ale w samolocie spał 4 godz. Nerwy i gorąco.ABI90 wrote:Patrze ze Mamcia nie odsypiasz
ja mam bezsenność
dzisiaj przyjda mi wyniki proga bo wczoraj pobralam, zobaczymy czy byla owu 
Pisz wyniki od razu :* -
Daffi, po dwóch cb nie nakręcam się. Co prawda nie spóźniala mi się tak @ nigdy ale też nie bralam wcześniej leków i nie byłam w gorących krajach w tym czasie. To dopiero 3 dzień spóźnienia.
Spokojnie daje czas, może się rozkręci :*

[/url]