Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Upaly jeszcze maja byc z dobry tydzien wiec trzeba sie bardziej z tym oswoic ... Nawet nie wiem jak pozniej xD
Ja juz czekam na kierowniczke i kawusie -
didi123 wrote:Wiecie, że wczoraj zjechaliśmy kilkanaście sklepów i nigdzie nie ma wiatraków ;/
To tak jak z sankami.leza w sklepach a jak jakimś cudem śnieg spadnie to kupić nigdzie nie Można -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny. Dziś przychodzę się wyżalić. Jak wiecie dostałam nową pracę i zacznę za dwa tygodnie. Mniej więcej w tym samym czasie dowiem się czy się w tym cyklu udało czy nie... i po raz pierwszy odkąd się staramy chciałabym żeby to nie był ten cykl
Może to brzmi okropnie ale nie chce zacząć pracy i po paru tygodniach powiedzieć że jestem w ciąży. Pewnie większość z Was powie że wariatka że się stara a nie chce ale mi to nie daje spokoju psychicznego od dwóch dni
aktap lubi tę wiadomość
Starania od 2014 z przerwą w 2019 i 2023
♀️ PCOS; mięśniaki macicy; niedomoga lutealna; słaby lewy jajnik; 12/17 i 06/23 cb; 09/23 – miomektomia i cystektomia
♂️ 2018 - morfo 2%; 2023 - morfo 4%
IVF 04/24; mamy 8❄️🥰
🔸05/06/24 FET ❄️5AB🔸5dpt blade ⏸️🔸7dpt mocne ⏸️🔸12dpt beta 887🔸14dpt beta 1874🔸24dpt 6+1 silne krwawienie🔸26dpt 6+3 GS 2.3cm; YS 0.34cm; CRL 0.98cm z bijącym❤️🔸7+3 CRL 1.2cm🔸8+2 CRL 1.9cm🔸9+4 CRL 2.8cm🔸11+3 CRL 4.9cm; NIPT niskie ryzyka; synek 💙🔸13+5 CRL 8.3cm🔸16+5 173g🔸18+5 283g🔸20+4 375g🔸22+3 połówkowe ok 516g🔸25+5 913g 🔸28+5 1426g🔸31+2 2009g🔸33+5 2402g🔸35+5 2883g🔸36+5 3170g🔸37+5 3510g🔸
🍀💙CC 38+3, 3410g, 50cm💙🍀
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Tez tak o tym pomyslalam
Ja Ciebie rozumiem i Twoje rozterki. Ja też bym tak nie chciała. Jestem taka osoba ze by mnie sumienie zjadło, że ktos pomyśli że specjalnie tak zrobiłam -
aktap wrote:Dziewczyny, jednak zrobiłam test.
No i tak jak myślałam, negatyw.
Przynajmniej wiem na czym stoję i dzisiaj walnę sobie taki trening, że hej!
W poprzednim cyklu było mi przykro, a teraz jakoś tak przyjęłam to na spokojnie. Być może dlatego, że kompletnie się niczego w tym miesiącu nie spodziewałam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b992de041db.jpgaktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aktap wrote:Kochanie, poza tym, jakby było coś na rzeczy, to by był chociaż cień.
:*
aktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem Wam, ze ja tez mam takie rozterki...bo ok 10.08 maz zaniesie moje podanie do kadr o prace, i zapewne mnie wezma, bo na produkcje wszystkich biora. I z jednej strony chcialabym popracowac z jakis rok i odlozyc trochę kasy, ale z drugiej tak bardzo chce dziecka ze tyle nie wytrzymam...
I wez dogodz babie!!!
Wiec Najara ja Cie doskonale rozumiem:* i zycze Ci aby wszystko poszlo dobrze:*Mama360 lubi tę wiadomość
-
aktap wrote:Wiem, wiem, ale chyba kobiecej intuicji się nie oszuka.
@ już puka do mych drzwi, czuję ją
To ja zostałam teraz ta pierwsza w pon? Czy ktoś przede mna albo ze mną?aktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
milea.26 wrote:Powiem Wam, ze ja tez mam takie rozterki...bo ok 10.08 maz zaniesie moje podanie do kadr o prace, i zapewne mnie wezma, bo na produkcje wszystkich biora. I z jednej strony chcialabym popracowac z jakis rok i odlozyc trochę kasy, ale z drugiej tak bardzo chce dziecka ze tyle nie wytrzymam...
I wez dogodz babie!!!
Wiec Najara ja Cie doskonale rozumiem:* i zycze Ci aby wszystko poszlo dobrze:*
Zobaczysz ze uda się i odłożyć kaskę i zobaczyć dwie kreski :*milea.26 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyHej Kobietki
z ta pracą to rozumiem, Jak się dłużej pracuje i zajdzie w ciążę to chociaż nie ma takiego strachu, ze po powrocie otrzymamy wypowiedzenie.
Mama, w Tobie nadzieja na 2 kreskipatka, licze że i Tobie za szybko zachciało się robić test
Melunia, gdzie się podziewasz? Co robisz dziś dobrego do jedzenia?
Wysyłam zarazki z Mammankiemaktap, Phia, milea.26 lubią tę wiadomość
-
W temacie rozterek ciaza-praca ja w swojej to chetnie oglosze ze jestem w ciazy i ide od razu na zwolnienie. Mam straszne babsztyle w pracy, plotuchy obgaduchy a jak juz nie maja pozywki do danej osoby to sobie zmyslaja i tkwia w tym. Przedwczoraj jedna wstawila mem na fejsie bo az 4 sa na zwolnieniu.. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b3aa7a66d00.jpg
Ale sa same sobie winne bo zatrudniaja ludzi.. Dwie sa co nie ogarniaja jednego stanowiska najcięższego i postanowili ich nie stresowac bo chciały odejść i my zapierdalamy i w soboty bo tyle zlecen a one nie musza bo one tam nie potrafia. Zero dodatkowej przerwy w tych upalach:( ale u mnie ze wzgledu na wykonywana prace jest wskazane l4 od poczatku. Pracuje tam 1.5 roku i w zyciu nie bylam tak zmeczona praca i towarzystwem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 09:35