Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropeczka85 wrote:Marza a co robi na tym Woodstocku jeśli mogę spytać? Bawi się czy pracuje?
A Ty w poniedziałek wizyta. O której mam kciuki trzymać? Nie zapomnij dać znać od razu po!
Pracujepojechał w poniedziałek...
Na 17.20 mam wizytę, w końcu zobaczę serduszko ❤️ach...
Applejoy, MammaN, didi123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze żeby to się tak dało silną wolą zrobić, jak np. z wagą czy używkami. To wszystkie już dawno byłyby w ciąży. A to takie proste nie jest i jak tu z tym żyć! Zamiast silnej woli to silna wiara tylko zostaje.
Tak świetnie Was rozumiem. Teraz to i owszem udało się ot tak , ale wcześniej przeżywałam to co Wy.
Wierzę, że jednak tak jak u mnie pozytywnie się zakończy!!! U każdej z Was! :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 12:02
Applejoy, MissKathy92 lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Na pewno już w sierpniu posypią się dwie kreseczki!
to kwestia czasu ❤️
Mocno trzymam kciuki laseczki ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 12:02
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Marza89 wrote:Pracuje
pojechał w poniedziałek...
Na 17.20 mam wizytę, w końcu zobaczę serduszko ❤️ach...
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczka85 wrote:Kochana we właściwie już 9 tygodniu to Ty zobaczysz wiele więcej niż tylko serduszko!!! Kciuki będą zaciśnięte! :*
Dziewczyny jeszcze do Nas dołączą i będzie superKropeczka85, Mama360, Phia, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
Kropeczka85 wrote:Zobaczcie sobie. Ja pitolę mi też mowę odebrało.
https://parenting.pl/nietypowa-ciaza-wideo -
Kropeczka85 wrote:Kochana we właściwie już 9 tygodniu to Ty zobaczysz wiele więcej niż tylko serduszko!!! Kciuki będą zaciśnięte! :*
Marza89 lubi tę wiadomość
-
Mama360 wrote:Noooo to będzie super sprawa!! Może poniedziałek będzie mega wesołym dniem i dla mnie. Ale jak nie to chociaż Ty mi poprawisz nastrój Mmalym Marzikiem❤️
dlatego zwlekają
Kropeczka85, Mama360 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas tak gorąco że K w ogole nie ma ochoty na przytulanie a co dopiero na seks... A ja po prostu się wykańczam w robocie... Dzisiaj 3 dzień i jeszcze delegacja na inny sklep... Od jutra mam płodne ale nie wiem co z tego wyjdzie w ogole. Ale mam wiecej śluzu niz miesiac temu. W zeszłym miesiącu chyba nie miałam w ogole owulacji. Może po cb tak wyszlo.
Marza czekam na zdjecie Marzika
Mama w poniedziałek od rana trzymam kciuki i bede patrzec na forummam dwa dni wolne.
Kropeczka ja się ciesze z Twojej ciąży jak ze swojej. Może dlatego że gdyby nie CB to byłbysmy razem w tym samym momencie.
Będę w postach dodawać link do zrzutki szwagramoże coś drgnie jak więcej osób zobaczy https://zrzutka.pl/fey68c
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 12:31
Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
melunia91 wrote:U nas tak gorąco że K w ogole nie ma ochoty na przytulanie a co dopiero na seks... A ja po prostu się wykańczam w robocie... Dzisiaj 3 dzień i jeszcze delegacja na inny sklep... Od jutra mam płodne ale nie wiem co z tego wyjdzie w ogole. Ale mam wiecej śluzu niz miesiac temu. W zeszłym miesiącu chyba nie miałam w ogole owulacji. Może po cb tak wyszlo.
Marza czekam na zdjecie Marzika
Współczuję pracy w takim Upale. Mam nadzieję że już niedługo będzie super nastrój :*melunia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak sobie myślę że gdyby to była jednak ciąża to w 7dpo miałam takie duże bóle, pamiętacie. Jak na najgorsza @ i pachwiny bolały i aż mi się nogi trzesly. Wtedy też miałam spadek temp. Może to było zagnieżdżenie??
No ale to się okaże.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 13:58
-
Mama360 wrote:Tak sobie myślę że gdyby to była jednak ciąża to w 7dpo miałam takie duże bóle, pamiętacie. Jak na najgorsza @ i pachwiny bolały i aż mi się nogi trzesly. Wtedy też miałam spadek temp. Może to było zagnieżdżenie??
No ale to się okaże....marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Kropeczka85 wrote:Mama a ja myślę, że Ty cwaniarko nasza to postanowiłaś jeszcze w weekend podrinkowac z czystym sumieniem i dopiero w poniedziałek zrobić test co?
Rorgryzlam Mamcie?
Ewa89_89 lubi tę wiadomość