Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama360 wrote:Hihihi.. Noooo. Radlerek jabłko mięta 0 proc w lodówce leży. Już mi moj powiedzual że jak się okaże że jetsem w ciąży to powinnam mieć wyrzuty za to narąbanie się w Egipcie ;p
no to ja już nie wiem czemu z tym testem czekasz... 3 dni już po terminie spodziewanej to na co czekać. Wiadomo, że wyjdzie jeśli ma wyjść :*
A wiesz jakby się morale na forum podniosło???
Jako nasza mentorka powinnaś dać nam radość i nadzieję
Trzy dni po spodziewanej to i tak już dobry przykład wyczekania :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 15:09
aktap lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Mamy 500 stron
A ja dalej pije drinki z mamciąale teraz dorwalysmy samoróbkę jeszcze z naszego wesela zostało
"malinówka" haha
Kropeczka85, zuzi_c, milea.26, Applejoy lubią tę wiadomość
-
Ja jak zwykle z doskoku nawet w weekend.. Cześć dziewczyny
Mnie wezwali do pracy bo od wczoraj znów kontrola i od 10 siedziałam w robocie dopiero teraz wyszłam ale możliwe, że na 90% jeszcze dzisiaj tam wrócę. Także zapowiada się fajny dzień!
U nas w centralnie PL też gorrrrącoa w ogóle któraś jest z okolic łodzkiego ?
-
nick nieaktualnyLaski, mamy cień cienia. 8DPO. Nie wytrzymałam i zrobiłam test. Nawet mąż widzi. Objawy są takie dziwne że byłabym w szoku gdyby nie wyszło
Teraz poprosimy duzo zaciśniętych kciukow żeby się ciąża utrzymała tym razem.
Czułam to od 4dpo
Edit - dzisiaj 8dpo, 23 dcWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 15:55
zuzi_c, aktap, Kropeczka85, Phia, Applejoy, Mama360, MissKathy92, Marza89, MammaN, Ewa89_89, didi123, Meluśka lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Laski, mamy cień cienia. 8DPO. Nie wytrzymałam i zrobiłam test. Nawet mąż widzi. Objawy są takie dziwne że byłabym w szoku gdyby nie wyszło
Teraz poprosimy duzo zaciśniętych kciukow żeby się ciąża utrzymała tym razem.
Czułam to od 4dpo
Edit - dzisiaj 8dpo, 23 dc
Paula ja za Was tak mocno trzymam kciuki cały cały czas
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:Paula ja za Was tak mocno trzymam kciuki cały cały czas
To tak jak ja za Was. Było duuuuzo rowerów w tych ostatnich dwóch tygodniach. Trochę się wystraszyłam bo raz mnie bardzo jajnik zabolał na hopce. I teraz tylko delikatnie raczej po asfalcie.
zuzi_c lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:To tak jak ja za Was
. Było duuuuzo rowerów w tych ostatnich dwóch tygodniach. Trochę się wystraszyłam bo raz mnie bardzo jajnik zabolał na hopce. I teraz tylko delikatnie raczej po asfalcie.
oo mnie mój przetyrał w owulkę hihi to może to musi tak wytrząsnąć nami ? Może coś w tym jest! Oby kochana:) tak teraz na asfalcik albo delikatne szoski i dbamy dbamyAle ja się cieszę jeju
My z atydzień przez kolejne 2 tyg będziemy na południu więc jak coś
P.S. rowery też będziemy mieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 16:02
Paula 90, aktap lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/a69bc119a412.jpg
Na zdjęciu jest 8cykl wpisany ale to jest 9. Jeden cykl nie testowałam w ogóle i muszę sobie poprawić w notesie
Ja widzę. Na żywo widać zdecydowanie lepiej. Powtórzę w jakimś sensowniejszym dniu, bo teraz to baaaardzo wczesnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 16:09
zuzi_c, milea.26, Applejoy, didi123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a69bc119a412.jpg
Na zdjęciu jest 8cykl wpisany ale to jest 9. Jeden cykl nie testowałam w ogóle i muszę sobie poprawić w notesie
Ja widzę. Na żywo widać zdecydowanie lepiej. Powtórzę w jakimś sensowniejszym dniu, bo teraz to baaaardzo wczesnie
trzymam kciuki mala ❤❤❤❤
-
Mama360 wrote:Kochana leży naszykowany w świetle reflektorów i czeka na na pon :*
Co u Ciebie? Jak się czujesz?
Okres mnie dobija w ten upał....marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Paula 90 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a69bc119a412.jpg
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualny
-
Jejku Paula jeśli to jeszcze nie za wcześnie to gratuluje. Z radości mi się już łezka kręci. Kiedy robisz betę? Kochany Paulis mały rośnie :*
Ps ja tez widzę :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 17:03
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Paulaaa cudnie!!! Jak w 8dpo jest taki ładny cień to myślę że będzie wszystko cudnie już!!
I ratujesz mi skórę.. Ufff...
Myślę że teraz przy zieloności na forum dadzą mi poczekać do pon, inaczej będę się rozwodzić. Hihi
Jedyne co musiałabym zrobić test potajemnie dla Was. A nie chce być świnia.Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAduszka83 wrote:Byłam dziś na usg piersi i znalazł maly guzek. Kazał przyjść do kontroli za 3 miesiace
Okres mnie dobija w ten upał.
Wcześnie wykryty i monitorowany to nic się nie dzieje. Moja ciocia ma 3 guzki w lewej piersi od 15 lat i nie rosną.
Wszystko będzie dobrze -
Wiecie co.. Nawet sobie tak pomyślałam że zrobię dla Was.. Ale sobie myślę tak, jak wyjdzie negatywny to jak ja będę udawać dalej że mam nadzieję przed małżem. Wiecie o co chodzi???
Applejoy, aktap lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Wcześnie wykryty i monitorowany to nic się nie dzieje. Moja ciocia ma 3 guzki w lewej piersi od 15 lat i nie rosną.
Wszystko będzie dobrze