X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula gratulacje <3
    Mama trzymam kciuki ♥️

Mama360, Paula 90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Paula gratulacje <3
    Mama trzymam kciuki ♥️
    Kochana, a Ty jak nam żyjesz? :*

• Daffi Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula jakie masz objawy? Ja dzis 4dpo i odczuwam prawy jajnik ten na ktorym był pecherzyk. Mam ogromną nadzieję że to nie urojenia i ze tym razem (do 3 razy sztuka) sie uda:p

Gratuluję cienia. Mi paskowe zawsze prawde mówią i strumieniowe. Najgorsze to te plytkowe no i do pink mam uraz.

Paula 90 lubi tę wiadomość

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski a o co chodzi z tym watkiem nowym ktora zaciazy to ma zakladac?
    Po co nowy watek? Ze ma być staraczkowy i ciazowy? Nie lepiej zostac na jednym? W koncu wieksza czesc zaciazy, przejdzie na ciazowy i tu nikt z weterankami nie zostanie:(

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Laski a o co chodzi z tym watkiem nowym ktora zaciazy to ma zakladac?
    Po co nowy watek? Ze ma być staraczkowy i ciazowy? Nie lepiej zostac na jednym? W koncu wieksza czesc zaciazy, przejdzie na ciazowy i tu nikt z weterankami nie zostanie:(

Mówiliśmy, że założymy wątek zaciazonych staraczek. Po to właśnie żeby Dziewczyny z naszego wątku były na jednym , a nie porozchodzily się na miesiące. Ja z mamąN jestem luty. Marziki i Chasiki marcowy, a Paula i nowe zaciazone będą już w kwietniowym, a tak będziemy miały swój wątek i tylko kolejne staraczki będą dołączać mam nadzieję szybciutko. Stąd na pewno żadna z nas uciekać nie zamierza zostawiajac staraczki, nie martw się Kochana :*
    Nie wiem jak inne , ale mi np jest często głupio pisać tutaj o swoich dolegliwościach ciążowych zbyt dużo. Niektóre z Was może to troszkę boleć, a tego nie chcę. A na tamtym wątku będzie można już te ciążowe bardziej poruszać...tak myślę. :)

A że żadna z dotychczas zaciazonych nie podejmowała się ogarnięcia wątku to dopingując mówiliśmy, że następna , która zajdzie założy. :D oczywiście bez przymusu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 20:20

milea.26, MammaN, Marza89 lubią tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    Mówiliśmy, że założymy wątek zaciazonych staraczek. Po to właśnie żeby Dziewczyny z naszego wątku były na jednym , a nie porozchodzily się na miesiące. Ja z mamąN jestem luty. Marziki i Chasiki marcowy, a Paula i nowe zaciazone będą już w kwietniowym, a tak będziemy miały swój wątek i tylko kolejne staraczkowym będą dołączać mam nadzieję szybciutko. Stąd na pewno żadna z nas uciekać nie zamierza zostawiajac staraczki, nie martw się Kochana :*
    Nie wiem jak inne , ale mi np jest często głupio pisać tutaj o swoich dolegliwościach ciążowych zbyt dużo. Niektóre z Was może to troszkę boleć, a tego nie chcę. A na tamtym wątku będzie można już te ciążowe bardziej poruszać...tak myślę. :)
    Aaa o to chodzi:)
    Ja tam moge sluchac o rzyganku non stop:) moze sie zarazę w koncu:)

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Aaa o to chodzi:)
    Ja tam moge sluchac o rzyganku non stop:) moze sie zarazę w koncu:)
    Cieszę się :) ja właśnie wcinam marchewkę żeby nie wisieć znów nad porcelaną. A w tyłku siedzi czopek żeby się wypróżnić jak należy, także nic ciekawego :/

Powiem Wam szczerze, że ja na swoim wątku ciążowym w ogóle się nie zaaklimatyzowalam. MamaN w ogóle tam chyba nie dołączyła. A ja Was już tak polubiłam, że nie wyobrażam sobie Was odpuścić i chętnie utrzymam kontakt najpierw ciążowy, a potem dzieciowy :D

milea.26, aktap, didi123 lubią tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz zazdroszczę Kropeczko dolegliwości:) ALe gdy mnie dopadną to bedę pewnie narzekac i narzekać haha:)

Kropeczka85 lubi tę wiadomość

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci , że ja tam życzę Wam takich ciąż jakie miałam dwie pierwsze. Po względem objawów oczywiście. Bo pierwszą poroniłam w 13tc. Do tego czasu czułam się super. Z synem też. Z córką było ciężkawo , ale teraz to jest apogeum tragedii.:/

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza89 wrote:
    Mi beta wyszła szybciej niż 2 kreseczki ;) ale wszystko bez pośpiechu, najważniejsze żebyś na spokojnie sama zdecydowała ❤️ kciuki zaciskam Kochana! :D

U Ciebie takie przyrosty tej bety były, że wcale bym się nie zdziwiła gdybyś w poniedziałek zobaczyła dwa serduszka zamiast jednego! :)

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Mama360 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie zależnie od poniedziałkowego wyniku nie mam zamiaru się nigdzis ruszać. Mowie od razu z góry! :)
    Wątek żebyśmy wszystkie ciężarne były na jednym dla mnie bomba. Ale na razie mogę być tu na zawsze. Z ciąża czy nie. Nie Mam Potrzeby poznawania nowych koleżanek. Mam Was i nie chce nikogo innego!!! ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 20:47

Applejoy, aktap, Kropeczka85, milea.26 lubią tę wiadomość

8tydz - 22 mm 12tydz-54mm 16tydz-17cm synuś❤️ termin OM 11.04. Termin usg 3.04.
    oar8vfxmkgiysd36.png
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny odebrałam dzisiaj wyniki - tsh 2,80 iść do endo? (Jeszcze nigdy nie byłam) dodam ze czuje się coraz gorzej (ciągła senność i zmęczenie, brak apetytu... kurcze to chyba hipochondryzm :D

1bab7e35e8.png[/url]
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama360 wrote:
    Ja nie zależnie od poniedziałkowego wyniku nie mam zamiaru się nigdzis ruszać. Mowie od razu z góry! :)
    Wątek żebyśmy wszystkie ciężarne były na jednym dla mnie bomba. Ale na razie mogę być tu na zawsze. Z ciąża czy nie. Nie Mam Potrzeby poznawania nowych koleżanek. Mam Was i nie chce nikogo innego!!! ❤️

Kochana mami <3

1bab7e35e8.png[/url]
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    Dziewczyny odebrałam dzisiaj wyniki - tsh 2,80 iść do endo? (Jeszcze nigdy nie byłam) dodam ze czuje się coraz gorzej (ciągła senność i zmęczenie, brak apetytu... kurcze to chyba hipochondryzm :D
    Przy staraniach, a na pewno już w ciąży lepiej żeby TSH było koło 1. A jak ft4 u Ciebie wygląda?

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobicie nowy wątek ciazowy i Phie zostawicie :(
    ale z was kolezanki xD
    Wredoty male xD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 21:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Zrobicie nowy wątek ciazowy i Phie zostawicie :(
    ale z was kolezanki xD
    Wredoty male xD
    Ja Cie nie zostawie:):*

Phia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    Cieszę się :) ja właśnie wcinam marchewkę żeby nie wisieć znów nad porcelaną. A w tyłku siedzi czopek żeby się wypróżnić jak należy, także nic ciekawego :/

Powiem Wam szczerze, że ja na swoim wątku ciążowym w ogóle się nie zaaklimatyzowalam. MamaN w ogóle tam chyba nie dołączyła. A ja Was już tak polubiłam, że nie wyobrażam sobie Was odpuścić i chętnie utrzymam kontakt najpierw ciążowy, a potem dzieciowy :D
    Nie dolaczylam :) bo jakoś mnie tam nie ciągnie :P jestem z tych co lubią mieć stałe i ciepłe miejsce hihi

Kropeczka85, zuzi_c lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Ja Cie nie zostawie:):*
    ooo chociaz jedna :-D <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 21:17

Kropeczka85 lubi tę wiadomość

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    ooo chociaz jedna :-D <3
    Nikt Was nie zostawi Łobuzie :P bedziemy czekać na Was do końca swoich dni!!! :*

milea.26 lubi tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    Nikt Was nie zostawi Łobuzie :P bedziemy czekać na Was do końca swoich dni!!! :*
    do końca swoich dni i o jeden dzień dłużej :-D

milea.26, Kropeczka85, zuzi_c lubią tę wiadomość

‹‹ 470 471 472 473 474 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ