Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula jakie masz objawy? Ja dzis 4dpo i odczuwam prawy jajnik ten na ktorym był pecherzyk. Mam ogromną nadzieję że to nie urojenia i ze tym razem (do 3 razy sztuka) sie uda:p
Gratuluję cienia. Mi paskowe zawsze prawde mówią i strumieniowe. Najgorsze to te plytkowe no i do pink mam uraz.Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
milea.26 wrote:Laski a o co chodzi z tym watkiem nowym ktora zaciazy to ma zakladac?
Po co nowy watek? Ze ma być staraczkowy i ciazowy? Nie lepiej zostac na jednym? W koncu wieksza czesc zaciazy, przejdzie na ciazowy i tu nikt z weterankami nie zostanie:(
Mówiliśmy, że założymy wątek zaciazonych staraczek. Po to właśnie żeby Dziewczyny z naszego wątku były na jednym , a nie porozchodzily się na miesiące. Ja z mamąN jestem luty. Marziki i Chasiki marcowy, a Paula i nowe zaciazone będą już w kwietniowym, a tak będziemy miały swój wątek i tylko kolejne staraczki będą dołączać mam nadzieję szybciutko. Stąd na pewno żadna z nas uciekać nie zamierza zostawiajac staraczki, nie martw się Kochana :*
Nie wiem jak inne , ale mi np jest często głupio pisać tutaj o swoich dolegliwościach ciążowych zbyt dużo. Niektóre z Was może to troszkę boleć, a tego nie chcę. A na tamtym wątku będzie można już te ciążowe bardziej poruszać...tak myślę.
A że żadna z dotychczas zaciazonych nie podejmowała się ogarnięcia wątku to dopingując mówiliśmy, że następna , która zajdzie założy.oczywiście bez przymusu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 20:20
milea.26, MammaN, Marza89 lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Mówiliśmy, że założymy wątek zaciazonych staraczek. Po to właśnie żeby Dziewczyny z naszego wątku były na jednym , a nie porozchodzily się na miesiące. Ja z mamąN jestem luty. Marziki i Chasiki marcowy, a Paula i nowe zaciazone będą już w kwietniowym, a tak będziemy miały swój wątek i tylko kolejne staraczkowym będą dołączać mam nadzieję szybciutko. Stąd na pewno żadna z nas uciekać nie zamierza zostawiajac staraczki, nie martw się Kochana :*
Nie wiem jak inne , ale mi np jest często głupio pisać tutaj o swoich dolegliwościach ciążowych zbyt dużo. Niektóre z Was może to troszkę boleć, a tego nie chcę. A na tamtym wątku będzie można już te ciążowe bardziej poruszać...tak myślę.
Ja tam moge sluchac o rzyganku non stop:) moze sie zarazę w koncu:) -
milea.26 wrote:Aaa o to chodzi:)
Ja tam moge sluchac o rzyganku non stop:) moze sie zarazę w koncu:)ja właśnie wcinam marchewkę żeby nie wisieć znów nad porcelaną. A w tyłku siedzi czopek żeby się wypróżnić jak należy, także nic ciekawego
Powiem Wam szczerze, że ja na swoim wątku ciążowym w ogóle się nie zaaklimatyzowalam. MamaN w ogóle tam chyba nie dołączyła. A ja Was już tak polubiłam, że nie wyobrażam sobie Was odpuścić i chętnie utrzymam kontakt najpierw ciążowy, a potem dzieciowymilea.26, aktap, didi123 lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
Powiem Ci , że ja tam życzę Wam takich ciąż jakie miałam dwie pierwsze. Po względem objawów oczywiście. Bo pierwszą poroniłam w 13tc. Do tego czasu czułam się super. Z synem też. Z córką było ciężkawo , ale teraz to jest apogeum tragedii.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Marza89 wrote:Mi beta wyszła szybciej niż 2 kreseczki
ale wszystko bez pośpiechu, najważniejsze żebyś na spokojnie sama zdecydowała ❤️ kciuki zaciskam Kochana!
U Ciebie takie przyrosty tej bety były, że wcale bym się nie zdziwiła gdybyś w poniedziałek zobaczyła dwa serduszka zamiast jednego!
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Ja nie zależnie od poniedziałkowego wyniku nie mam zamiaru się nigdzis ruszać. Mowie od razu z góry!
Wątek żebyśmy wszystkie ciężarne były na jednym dla mnie bomba. Ale na razie mogę być tu na zawsze. Z ciąża czy nie. Nie Mam Potrzeby poznawania nowych koleżanek. Mam Was i nie chce nikogo innego!!! ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 20:47
Applejoy, aktap, Kropeczka85, milea.26 lubią tę wiadomość
-
Mama360 wrote:Ja nie zależnie od poniedziałkowego wyniku nie mam zamiaru się nigdzis ruszać. Mowie od razu z góry!
Wątek żebyśmy wszystkie ciężarne były na jednym dla mnie bomba. Ale na razie mogę być tu na zawsze. Z ciąża czy nie. Nie Mam Potrzeby poznawania nowych koleżanek. Mam Was i nie chce nikogo innego!!! ❤️
Kochana mami[/url]
-
Applejoy wrote:Dziewczyny odebrałam dzisiaj wyniki - tsh 2,80 iść do endo? (Jeszcze nigdy nie byłam) dodam ze czuje się coraz gorzej (ciągła senność i zmęczenie, brak apetytu... kurcze to chyba hipochondryzm
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Cieszę się
ja właśnie wcinam marchewkę żeby nie wisieć znów nad porcelaną. A w tyłku siedzi czopek żeby się wypróżnić jak należy, także nic ciekawego
Powiem Wam szczerze, że ja na swoim wątku ciążowym w ogóle się nie zaaklimatyzowalam. MamaN w ogóle tam chyba nie dołączyła. A ja Was już tak polubiłam, że nie wyobrażam sobie Was odpuścić i chętnie utrzymam kontakt najpierw ciążowy, a potem dzieciowybo jakoś mnie tam nie ciągnie
jestem z tych co lubią mieć stałe i ciepłe miejsce hihi
Kropeczka85, zuzi_c lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny