Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula gratulacje <3
    Mama trzymam kciuki ♥️

Mama360, Paula 90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Paula gratulacje <3
    Mama trzymam kciuki ♥️
    Kochana, a Ty jak nam żyjesz? :*

• Daffi Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula jakie masz objawy? Ja dzis 4dpo i odczuwam prawy jajnik ten na ktorym był pecherzyk. Mam ogromną nadzieję że to nie urojenia i ze tym razem (do 3 razy sztuka) sie uda:p

Gratuluję cienia. Mi paskowe zawsze prawde mówią i strumieniowe. Najgorsze to te plytkowe no i do pink mam uraz.

Paula 90 lubi tę wiadomość

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski a o co chodzi z tym watkiem nowym ktora zaciazy to ma zakladac?
    Po co nowy watek? Ze ma być staraczkowy i ciazowy? Nie lepiej zostac na jednym? W koncu wieksza czesc zaciazy, przejdzie na ciazowy i tu nikt z weterankami nie zostanie:(

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Laski a o co chodzi z tym watkiem nowym ktora zaciazy to ma zakladac?
    Po co nowy watek? Ze ma być staraczkowy i ciazowy? Nie lepiej zostac na jednym? W koncu wieksza czesc zaciazy, przejdzie na ciazowy i tu nikt z weterankami nie zostanie:(

Mówiliśmy, że założymy wątek zaciazonych staraczek. Po to właśnie żeby Dziewczyny z naszego wątku były na jednym , a nie porozchodzily się na miesiące. Ja z mamąN jestem luty. Marziki i Chasiki marcowy, a Paula i nowe zaciazone będą już w kwietniowym, a tak będziemy miały swój wątek i tylko kolejne staraczki będą dołączać mam nadzieję szybciutko. Stąd na pewno żadna z nas uciekać nie zamierza zostawiajac staraczki, nie martw się Kochana :*
    Nie wiem jak inne , ale mi np jest często głupio pisać tutaj o swoich dolegliwościach ciążowych zbyt dużo. Niektóre z Was może to troszkę boleć, a tego nie chcę. A na tamtym wątku będzie można już te ciążowe bardziej poruszać...tak myślę. :)

A że żadna z dotychczas zaciazonych nie podejmowała się ogarnięcia wątku to dopingując mówiliśmy, że następna , która zajdzie założy. :D oczywiście bez przymusu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 20:20

milea.26, MammaN, Marza89 lubią tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    Mówiliśmy, że założymy wątek zaciazonych staraczek. Po to właśnie żeby Dziewczyny z naszego wątku były na jednym , a nie porozchodzily się na miesiące. Ja z mamąN jestem luty. Marziki i Chasiki marcowy, a Paula i nowe zaciazone będą już w kwietniowym, a tak będziemy miały swój wątek i tylko kolejne staraczkowym będą dołączać mam nadzieję szybciutko. Stąd na pewno żadna z nas uciekać nie zamierza zostawiajac staraczki, nie martw się Kochana :*
    Nie wiem jak inne , ale mi np jest często głupio pisać tutaj o swoich dolegliwościach ciążowych zbyt dużo. Niektóre z Was może to troszkę boleć, a tego nie chcę. A na tamtym wątku będzie można już te ciążowe bardziej poruszać...tak myślę. :)
    Aaa o to chodzi:)
    Ja tam moge sluchac o rzyganku non stop:) moze sie zarazę w koncu:)

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Aaa o to chodzi:)
    Ja tam moge sluchac o rzyganku non stop:) moze sie zarazę w koncu:)
    Cieszę się :) ja właśnie wcinam marchewkę żeby nie wisieć znów nad porcelaną. A w tyłku siedzi czopek żeby się wypróżnić jak należy, także nic ciekawego :/

Powiem Wam szczerze, że ja na swoim wątku ciążowym w ogóle się nie zaaklimatyzowalam. MamaN w ogóle tam chyba nie dołączyła. A ja Was już tak polubiłam, że nie wyobrażam sobie Was odpuścić i chętnie utrzymam kontakt najpierw ciążowy, a potem dzieciowy :D

milea.26, aktap, didi123 lubią tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz zazdroszczę Kropeczko dolegliwości:) ALe gdy mnie dopadną to bedę pewnie narzekac i narzekać haha:)

Kropeczka85 lubi tę wiadomość

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci , że ja tam życzę Wam takich ciąż jakie miałam dwie pierwsze. Po względem objawów oczywiście. Bo pierwszą poroniłam w 13tc. Do tego czasu czułam się super. Z synem też. Z córką było ciężkawo , ale teraz to jest apogeum tragedii.:/

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza89 wrote:
    Mi beta wyszła szybciej niż 2 kreseczki ;) ale wszystko bez pośpiechu, najważniejsze żebyś na spokojnie sama zdecydowała ❤️ kciuki zaciskam Kochana! :D

U Ciebie takie przyrosty tej bety były, że wcale bym się nie zdziwiła gdybyś w poniedziałek zobaczyła dwa serduszka zamiast jednego! :)

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Mama360 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie zależnie od poniedziałkowego wyniku nie mam zamiaru się nigdzis ruszać. Mowie od razu z góry! :)
    Wątek żebyśmy wszystkie ciężarne były na jednym dla mnie bomba. Ale na razie mogę być tu na zawsze. Z ciąża czy nie. Nie Mam Potrzeby poznawania nowych koleżanek. Mam Was i nie chce nikogo innego!!! ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 20:47

Applejoy, aktap, Kropeczka85, milea.26 lubią tę wiadomość

8tydz - 22 mm 12tydz-54mm 16tydz-17cm synuś❤️ termin OM 11.04. Termin usg 3.04.
    oar8vfxmkgiysd36.png
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny odebrałam dzisiaj wyniki - tsh 2,80 iść do endo? (Jeszcze nigdy nie byłam) dodam ze czuje się coraz gorzej (ciągła senność i zmęczenie, brak apetytu... kurcze to chyba hipochondryzm :D

1bab7e35e8.png[/url]
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama360 wrote:
    Ja nie zależnie od poniedziałkowego wyniku nie mam zamiaru się nigdzis ruszać. Mowie od razu z góry! :)
    Wątek żebyśmy wszystkie ciężarne były na jednym dla mnie bomba. Ale na razie mogę być tu na zawsze. Z ciąża czy nie. Nie Mam Potrzeby poznawania nowych koleżanek. Mam Was i nie chce nikogo innego!!! ❤️

Kochana mami <3

1bab7e35e8.png[/url]
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    Dziewczyny odebrałam dzisiaj wyniki - tsh 2,80 iść do endo? (Jeszcze nigdy nie byłam) dodam ze czuje się coraz gorzej (ciągła senność i zmęczenie, brak apetytu... kurcze to chyba hipochondryzm :D
    Przy staraniach, a na pewno już w ciąży lepiej żeby TSH było koło 1. A jak ft4 u Ciebie wygląda?

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobicie nowy wątek ciazowy i Phie zostawicie :(
    ale z was kolezanki xD
    Wredoty male xD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 21:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Zrobicie nowy wątek ciazowy i Phie zostawicie :(
    ale z was kolezanki xD
    Wredoty male xD
    Ja Cie nie zostawie:):*

Phia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    Cieszę się :) ja właśnie wcinam marchewkę żeby nie wisieć znów nad porcelaną. A w tyłku siedzi czopek żeby się wypróżnić jak należy, także nic ciekawego :/

Powiem Wam szczerze, że ja na swoim wątku ciążowym w ogóle się nie zaaklimatyzowalam. MamaN w ogóle tam chyba nie dołączyła. A ja Was już tak polubiłam, że nie wyobrażam sobie Was odpuścić i chętnie utrzymam kontakt najpierw ciążowy, a potem dzieciowy :D
    Nie dolaczylam :) bo jakoś mnie tam nie ciągnie :P jestem z tych co lubią mieć stałe i ciepłe miejsce hihi

Kropeczka85, zuzi_c lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Ja Cie nie zostawie:):*
    ooo chociaz jedna :-D <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 21:17

Kropeczka85 lubi tę wiadomość

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    ooo chociaz jedna :-D <3
    Nikt Was nie zostawi Łobuzie :P bedziemy czekać na Was do końca swoich dni!!! :*

milea.26 lubi tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    Nikt Was nie zostawi Łobuzie :P bedziemy czekać na Was do końca swoich dni!!! :*
    do końca swoich dni i o jeden dzień dłużej :-D

milea.26, Kropeczka85, zuzi_c lubią tę wiadomość

‹‹ 470 471 472 473 474 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ