Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
milea.26 wrote:Wiecie ze u mnie grzmi:)
Moze popada troche w koncu:)
Ale mi dzis @ dala popalic. Wzielam lacznie 5 nosp bo mnie tak bolał brzuch. Ogolnie odkad zaczelam sie starac to mam dosc obfite i bolace okresy. Wczesniej tak nie mialam.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny teraz w końcu normalna temperatura !!
milea! to ja mialam tak w ostatniej @ no całe 4 dni to zdychałamczułam się tak fatalnie, że szok
Kropeczka byłam na shopingu
Phia nie martw się my tu sobie wtedy zrobimy wątek seksualny hahahahahaPhia, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
-
Phia wrote:Kropeczka i Kropuś xD
ja po proszę 1 dzień dłużej bo mi go na pewno zabraknie
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:cześć dziewczyny teraz w końcu normalna temperatura !!
milea! to ja mialam tak w ostatniej @ no całe 4 dni to zdychałamczułam się tak fatalnie, że szok
Kropeczka byłam na shopingu
Phia nie martw się my tu sobie wtedy zrobimy wątek seksualny hahahahaha
oooo to jest mysl haha<3 jestem chętna
a mi sie tak chce a mojego nie ma xD
Milea ja tylko Ibuprom i nic więcej mi nie trzeba ... rzadko biorę tabletki wiec może dlategoBiedactwo cierpi
-
Phia wrote:oooo to jest mysl haha
<3 jestem chętna
a mi sie tak chce a mojego nie ma xD
Milea ja tylko Ibuprom i nic więcej mi nie trzeba ... rzadko biorę tabletki wiec może dlategoBiedactwo cierpi
my wczoraj pojechaliśmy na randkę na łono natury za miasto. Skonczylo się na kilku zdjęciach gwiazd i miało być bzykanko ale byłam tak pogryziona kuźwa, że mówię do starego WRACAMYhahaha i tyle było z seksu ;P
Kropeczka wyślę Ci później nie no ja się zakochałamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 21:32
Kropeczka85, Phia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja sobie robię maseczkę na stopy. Po tym Egipcie to mam racice jak wielbłąd conajmniej
Zuzia dawaj co kupiłaś!!??Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 21:37
-
Phia wrote:Kropeczka
ty sb lepiej nic nie przeszczepiaj
bo się zgorszymy bo wiadomo na jaki mózg trafisz
zuzi mnie w czwartek much końska upierdzieliła haha tata mówi że wyglądam jakbym miała udo spuchniętesię ze mnie nabija tylko
wiesz jakie ja mam bąble ? wszedzie! I najlepsze jest jest to, że mnie ciągle gryzązawsze miałam z tym problem. Jak wyjeżdzamy to mój stały zestaw: Lirra, wapno i fenistil. Co jakiś czas mam stan zapalny i po ugryzieniu druga noga mi wyrastamasakra straszne to bo robi się twarde wokół ugryzienia i swędzi + leci z tego jakiś płyn.
Mama to tajne rzeczy dla Kropeczka hahaha jak zbiorę więcej to pokażę -
Phia ja swój mózg do nowego ciała przeszczepie żeby wszystko pamiętać i wiedzieć
Zuzi a Ty jesteś ogólnie alergikiem? Bo takie reakcje dla alergika niestety nierzadkosc. I ja i moje dzieci niestety tak mamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 21:51
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:wiesz jakie ja mam bąble ? wszedzie! I najlepsze jest jest to, że mnie ciągle gryzązawsze miałam z tym problem. Jak wyjeżdzamy to mój stały zestaw: Lirra, wapno i fenistil. Co jakiś czas mam stan zapalny i po ugryzieniu druga noga mi wyrasta
masakra straszne to bo robi się twarde wokół ugryzienia i swędzi + leci z tego jakiś płyn.
Mama to tajne rzeczy dla Kropeczka hahaha jak zbiorę więcej to pokażęraczej trzecia heh:-P
ojeju współczujebo mnie to gryza ale jakoś nigdy nie zwracam uwagi bo po 1 -2 dniach schodzi i mnie to nie drażni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 21:48
-
Phia no tak trzecią oczywiście, sprawdzałam Twoją czujność! hahaha
Kropeczka nie mam pojęcia nie miałam nigdy alergii na nic. Ale jeśli chodzi o te ugryzienia to mam tak 1-2 razy w ciągu lata. Moja mama tez to ma i nieraz lądowała na pogotowiu gdzieś na wakacjach z takim bąblami wielkimi
-
Zuzi to jakiś ostry odczyn alergiczny jak dla mnie ewidentnie. Leki bierzesz dobre ale mogą być za słabe. Najlepiej jeszcze do tego miejscowo maść z hydrokortyzonem sobie aplikuj. Fenistil za słaby na takie akcje niestety. Mama na pogotowiu pewnie jeszcze dexaven w zastrzyku dostawała czy co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 21:56
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczka85 wrote:U Ciebie takie przyrosty tej bety były, że wcale bym się nie zdziwiła gdybyś w poniedziałek zobaczyła dwa serduszka zamiast jednego!
co prawda mamy z mężem w rodzinach bliźniaki ale o matko... Nie dałabym rady haha tu gdzie mieszkamy nie mamy rodziny, do mojej godzina jazdy a do męża półtora... I mieszkamy na 4 piętrze bez windy, także tego... Haha
❤️
MammaN lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Haha już mi to mówiono, ale uparcie trzymam się tego jednego pęcherzyka więc i liczę na jedno silne serduszko
co prawda mamy z mężem w rodzinach bliźniaki ale o matko... Nie dałabym rady haha tu gdzie mieszkamy nie mamy rodziny, do mojej godzina jazdy a do męża półtora... I mieszkamy na 4 piętrze bez windy, także tego... Haha
❤️
bd bliźniaki to ciotki bd bawićMarza89, MammaN, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:Phia no tak trzecią oczywiście, sprawdzałam Twoją czujność! hahaha
Kropeczka nie mam pojęcia nie miałam nigdy alergii na nic. Ale jeśli chodzi o te ugryzienia to mam tak 1-2 razy w ciągu lata. Moja mama tez to ma i nieraz lądowała na pogotowiu gdzieś na wakacjach z takim bąblami wielkimi -
Marza89 wrote:Haha już mi to mówiono, ale uparcie trzymam się tego jednego pęcherzyka więc i liczę na jedno silne serduszko
❤️
Jeden pęcherzyk nie wyklucza dwóch serduszek
Podwójne szczęście też dacie radę ogarnąć jakoś spokojnie! Moja przyjaciółka ma dwie corcie, teraz mają 5 lat. Teraz to łobuzy , ale jak były małe to miała z nimi tysiąc razy lepiej niż ja z jednym. Takie były grzeczne. Jadły i spały. Od drugiego tygodnia całe noce, a potem jeszcze do 10prawie bezobsługowe jakby nie pieluszki, mycie i karmienie
jak na matę je kładła to się bawiły, kiedy chciały to tam zasnęły nie wiadomo kiedy i tyle z nimi roboty było. No anioły nie niemowlaki normalnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 22:00
Phia, Marza89 lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc