Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mi sama nospa nigdy nie pomagała. Ale w połączeniu z pyralginą lub ibuprofenem już tak. Miks taki najlepszy, a naprawdę mam bardzoooo bolesne okresy!milea.26 wrote:Wiecie ze u mnie grzmi:)
Moze popada troche w koncu:)
Ale mi dzis @ dala popalic. Wzielam lacznie 5 nosp bo mnie tak bolał brzuch. Ogolnie odkad zaczelam sie starac to mam dosc obfite i bolace okresy. Wczesniej tak nie mialam.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny teraz w końcu normalna temperatura !!

milea! to ja mialam tak w ostatniej @ no całe 4 dni to zdychałam
czułam się tak fatalnie, że szok 
Kropeczka byłam na shopingu

Phia nie martw się my tu sobie wtedy zrobimy wątek seksualny hahahahaha
nick nieaktualny, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
-
Najdroższa moja na Ciebie to i rok dłużej poczekam!specjalnie mózg przeszczepie jakbym miała wcześniej umrzeć. Na razie jednak nigdzie się nie wybieramPhia wrote:Kropeczka i Kropuś xD
ja po proszę 1 dzień dłużej bo mi go na pewno zabraknie

Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:cześć dziewczyny teraz w końcu normalna temperatura !!

milea! to ja mialam tak w ostatniej @ no całe 4 dni to zdychałam
czułam się tak fatalnie, że szok 
Kropeczka byłam na shopingu

Phia nie martw się my tu sobie wtedy zrobimy wątek seksualny hahahahaha
oooo to jest mysl haha
<3 jestem chętna 
a mi sie tak chce a mojego nie ma xD
Milea ja tylko Ibuprom i nic więcej mi nie trzeba ... rzadko biorę tabletki wiec może dlatego
Biedactwo cierpi
-
Phia wrote:oooo to jest mysl haha
<3 jestem chętna 
a mi sie tak chce a mojego nie ma xD
Milea ja tylko Ibuprom i nic więcej mi nie trzeba ... rzadko biorę tabletki wiec może dlatego
Biedactwo cierpi 
my wczoraj pojechaliśmy na randkę na łono natury za miasto. Skonczylo się na kilku zdjęciach gwiazd i miało być bzykanko ale byłam tak pogryziona kuźwa, że mówię do starego WRACAMY
hahaha i tyle było z seksu ;P
Kropeczka wyślę Ci później nie no ja się zakochałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 21:32
Kropeczka85, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja sobie robię maseczkę na stopy. Po tym Egipcie to mam racice jak wielbłąd conajmniej

Zuzia dawaj co kupiłaś!!??Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 21:37
-
Phia wrote:Kropeczka
ty sb lepiej nic nie przeszczepiaj 
bo się zgorszymy bo wiadomo na jaki mózg trafisz
zuzi mnie w czwartek much końska upierdzieliła haha tata mówi że wyglądam jakbym miała udo spuchnięte
się ze mnie nabija tylko 
wiesz jakie ja mam bąble ? wszedzie! I najlepsze jest jest to, że mnie ciągle gryzązawsze miałam z tym problem. Jak wyjeżdzamy to mój stały zestaw: Lirra, wapno i fenistil. Co jakiś czas mam stan zapalny i po ugryzieniu druga noga mi wyrasta
masakra straszne to bo robi się twarde wokół ugryzienia i swędzi + leci z tego jakiś płyn.
Mama to tajne rzeczy dla Kropeczka hahaha jak zbiorę więcej to pokażę
-
Phia ja swój mózg do nowego ciała przeszczepie żeby wszystko pamiętać i wiedzieć

Zuzi a Ty jesteś ogólnie alergikiem? Bo takie reakcje dla alergika niestety nierzadkosc. I ja i moje dzieci niestety tak mamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 21:51

Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnydruga nogę to ty maszzuzi_c wrote:wiesz jakie ja mam bąble ? wszedzie! I najlepsze jest jest to, że mnie ciągle gryzązawsze miałam z tym problem. Jak wyjeżdzamy to mój stały zestaw: Lirra, wapno i fenistil. Co jakiś czas mam stan zapalny i po ugryzieniu druga noga mi wyrasta
masakra straszne to bo robi się twarde wokół ugryzienia i swędzi + leci z tego jakiś płyn.
Mama to tajne rzeczy dla Kropeczka hahaha jak zbiorę więcej to pokażę
raczej trzecia heh:-P
ojeju współczuje
bo mnie to gryza ale jakoś nigdy nie zwracam uwagi bo po 1 -2 dniach schodzi i mnie to nie drażni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 21:48
-
Phia no tak trzecią oczywiście, sprawdzałam Twoją czujność! hahaha

Kropeczka nie mam pojęcia nie miałam nigdy alergii na nic. Ale jeśli chodzi o te ugryzienia to mam tak 1-2 razy w ciągu lata. Moja mama tez to ma i nieraz lądowała na pogotowiu gdzieś na wakacjach z takim bąblami wielkimi
-
Zuzi to jakiś ostry odczyn alergiczny jak dla mnie ewidentnie. Leki bierzesz dobre ale mogą być za słabe. Najlepiej jeszcze do tego miejscowo maść z hydrokortyzonem sobie aplikuj. Fenistil za słaby na takie akcje niestety. Mama na pogotowiu pewnie jeszcze dexaven w zastrzyku dostawała czy co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 21:56

Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Haha już mi to mówiono, ale uparcie trzymam się tego jednego pęcherzyka więc i liczę na jedno silne serduszkoKropeczka85 wrote:U Ciebie takie przyrosty tej bety były, że wcale bym się nie zdziwiła gdybyś w poniedziałek zobaczyła dwa serduszka zamiast jednego!

co prawda mamy z mężem w rodzinach bliźniaki ale o matko... Nie dałabym rady haha tu gdzie mieszkamy nie mamy rodziny, do mojej godzina jazdy a do męża półtora... I mieszkamy na 4 piętrze bez windy, także tego... Haha
❤️
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie wybrzydzajMarza89 wrote:Haha już mi to mówiono, ale uparcie trzymam się tego jednego pęcherzyka więc i liczę na jedno silne serduszko
co prawda mamy z mężem w rodzinach bliźniaki ale o matko... Nie dałabym rady haha tu gdzie mieszkamy nie mamy rodziny, do mojej godzina jazdy a do męża półtora... I mieszkamy na 4 piętrze bez windy, także tego... Haha
❤️
bd bliźniaki to ciotki bd bawić
Marza89, nick nieaktualny, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylepiej mnie nie sprawdzajzuzi_c wrote:Phia no tak trzecią oczywiście, sprawdzałam Twoją czujność! hahaha

Kropeczka nie mam pojęcia nie miałam nigdy alergii na nic. Ale jeśli chodzi o te ugryzienia to mam tak 1-2 razy w ciągu lata. Moja mama tez to ma i nieraz lądowała na pogotowiu gdzieś na wakacjach z takim bąblami wielkimi
-
Marza89 wrote:Haha już mi to mówiono, ale uparcie trzymam się tego jednego pęcherzyka więc i liczę na jedno silne serduszko
❤️
Jeden pęcherzyk nie wyklucza dwóch serduszek
Podwójne szczęście też dacie radę ogarnąć jakoś spokojnie! Moja przyjaciółka ma dwie corcie, teraz mają 5 lat. Teraz to łobuzy , ale jak były małe to miała z nimi tysiąc razy lepiej niż ja z jednym. Takie były grzeczne. Jadły i spały. Od drugiego tygodnia całe noce, a potem jeszcze do 10
prawie bezobsługowe jakby nie pieluszki, mycie i karmienie
jak na matę je kładła to się bawiły, kiedy chciały to tam zasnęły nie wiadomo kiedy i tyle z nimi roboty było. No anioły nie niemowlaki normalnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 22:00
nick nieaktualny, Marza89 lubią tę wiadomość

Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc