X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie ze u mnie grzmi:)
    Moze popada troche w koncu:)
    Ale mi dzis @ dala popalic. Wzielam lacznie 5 nosp bo mnie tak bolał brzuch. Ogolnie odkad zaczelam sie starac to mam dosc obfite i bolace okresy. Wczesniej tak nie mialam.

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Wiecie ze u mnie grzmi:)
    Moze popada troche w koncu:)
    Ale mi dzis @ dala popalic. Wzielam lacznie 5 nosp bo mnie tak bolał brzuch. Ogolnie odkad zaczelam sie starac to mam dosc obfite i bolace okresy. Wczesniej tak nie mialam.
    Mi sama nospa nigdy nie pomagała. Ale w połączeniu z pyralginą lub ibuprofenem już tak. Miks taki najlepszy, a naprawdę mam bardzoooo bolesne okresy!

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka i Kropuś xD
    ja po proszę 1 dzień dłużej bo mi go na pewno zabraknie :-D

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny teraz w końcu normalna temperatura !! :D

milea! to ja mialam tak w ostatniej @ no całe 4 dni to zdychałam :/ czułam się tak fatalnie, że szok :(

Kropeczka byłam na shopingu :D <3 <3

Phia nie martw się my tu sobie wtedy zrobimy wątek seksualny hahahahaha

Phia, Kropeczka85 lubią tę wiadomość

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Kropeczka i Kropuś xD
    ja po proszę 1 dzień dłużej bo mi go na pewno zabraknie :-D
    Najdroższa moja na Ciebie to i rok dłużej poczekam!specjalnie mózg przeszczepie jakbym miała wcześniej umrzeć. Na razie jednak nigdzie się nie wybieram :)

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzi chyba boję się zapytać co upolowalas moja Kochana :D

zuzi_c lubi tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    cześć dziewczyny teraz w końcu normalna temperatura !! :D

milea! to ja mialam tak w ostatniej @ no całe 4 dni to zdychałam :/ czułam się tak fatalnie, że szok :(

Kropeczka byłam na shopingu :D <3 <3

Phia nie martw się my tu sobie wtedy zrobimy wątek seksualny hahahahaha

oooo to jest mysl haha <3<3 jestem chętna :-D
    a mi sie tak chce a mojego nie ma xD

Milea ja tylko Ibuprom i nic więcej mi nie trzeba ... rzadko biorę tabletki wiec może dlatego :-P Biedactwo cierpi :(

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    oooo to jest mysl haha <3<3 jestem chętna :-D
    a mi sie tak chce a mojego nie ma xD

Milea ja tylko Ibuprom i nic więcej mi nie trzeba ... rzadko biorę tabletki wiec może dlatego :-P Biedactwo cierpi :(

my wczoraj pojechaliśmy na randkę na łono natury za miasto. Skonczylo się na kilku zdjęciach gwiazd i miało być bzykanko ale byłam tak pogryziona kuźwa, że mówię do starego WRACAMY :D hahaha i tyle było z seksu ;P

Kropeczka wyślę Ci później nie no ja się zakochałam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 21:32

Kropeczka85, Phia lubią tę wiadomość

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka :-D ty sb lepiej nic nie przeszczepiaj :-D
    bo się zgorszymy bo wiadomo na jaki mózg trafisz :-P

zuzi mnie w czwartek much końska upierdzieliła haha tata mówi że wyglądam jakbym miała udo spuchnięte :-D się ze mnie nabija tylko ;D

• Mama360 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie robię maseczkę na stopy. Po tym Egipcie to mam racice jak wielbłąd conajmniej ;D
    Zuzia dawaj co kupiłaś!!??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 21:37

8tydz - 22 mm 12tydz-54mm 16tydz-17cm synuś❤️ termin OM 11.04. Termin usg 3.04.
    oar8vfxmkgiysd36.png
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Kropeczka :-D ty sb lepiej nic nie przeszczepiaj :-D
    bo się zgorszymy bo wiadomo na jaki mózg trafisz :-P

zuzi mnie w czwartek much końska upierdzieliła haha tata mówi że wyglądam jakbym miała udo spuchnięte :-D się ze mnie nabija tylko ;D

wiesz jakie ja mam bąble ? wszedzie! I najlepsze jest jest to, że mnie ciągle gryzązawsze miałam z tym problem. Jak wyjeżdzamy to mój stały zestaw: Lirra, wapno i fenistil. Co jakiś czas mam stan zapalny i po ugryzieniu druga noga mi wyrasta :P masakra straszne to bo robi się twarde wokół ugryzienia i swędzi + leci z tego jakiś płyn.

Mama to tajne rzeczy dla Kropeczka hahaha jak zbiorę więcej to pokażę :)

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama360 wrote:
    A ja sobie robię maseczkę na stopy. Po tym Egipcie to mam racice jak wielbłąd conajmniej ;D
    Zuzia dawaj co kupiłaś!!??
    Racice wielbłąda no normalnie padłam że śmiechu :D :D :D

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia ja swój mózg do nowego ciała przeszczepie żeby wszystko pamiętać i wiedzieć :)

Zuzi a Ty jesteś ogólnie alergikiem? Bo takie reakcje dla alergika niestety nierzadkosc. I ja i moje dzieci niestety tak mamy :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 21:51

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    wiesz jakie ja mam bąble ? wszedzie! I najlepsze jest jest to, że mnie ciągle gryzązawsze miałam z tym problem. Jak wyjeżdzamy to mój stały zestaw: Lirra, wapno i fenistil. Co jakiś czas mam stan zapalny i po ugryzieniu druga noga mi wyrasta :P masakra straszne to bo robi się twarde wokół ugryzienia i swędzi + leci z tego jakiś płyn.

Mama to tajne rzeczy dla Kropeczka hahaha jak zbiorę więcej to pokażę :)
    druga nogę to ty masz :D raczej trzecia heh:-P
    ojeju współczuje :-P bo mnie to gryza ale jakoś nigdy nie zwracam uwagi bo po 1 -2 dniach schodzi i mnie to nie drażni :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 21:48

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia no tak trzecią oczywiście, sprawdzałam Twoją czujność! hahaha :D <3

Kropeczka nie mam pojęcia nie miałam nigdy alergii na nic. Ale jeśli chodzi o te ugryzienia to mam tak 1-2 razy w ciągu lata. Moja mama tez to ma i nieraz lądowała na pogotowiu gdzieś na wakacjach z takim bąblami wielkimi :/

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzi to jakiś ostry odczyn alergiczny jak dla mnie ewidentnie. Leki bierzesz dobre ale mogą być za słabe. Najlepiej jeszcze do tego miejscowo maść z hydrokortyzonem sobie aplikuj. Fenistil za słaby na takie akcje niestety. Mama na pogotowiu pewnie jeszcze dexaven w zastrzyku dostawała czy co?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 21:56

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Marza89 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    U Ciebie takie przyrosty tej bety były, że wcale bym się nie zdziwiła gdybyś w poniedziałek zobaczyła dwa serduszka zamiast jednego! :)
    Haha już mi to mówiono, ale uparcie trzymam się tego jednego pęcherzyka więc i liczę na jedno silne serduszko :D co prawda mamy z mężem w rodzinach bliźniaki ale o matko... Nie dałabym rady haha tu gdzie mieszkamy nie mamy rodziny, do mojej godzina jazdy a do męża półtora... I mieszkamy na 4 piętrze bez windy, także tego... Haha ;) ❤️

MammaN lubi tę wiadomość

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza89 wrote:
    Haha już mi to mówiono, ale uparcie trzymam się tego jednego pęcherzyka więc i liczę na jedno silne serduszko :D co prawda mamy z mężem w rodzinach bliźniaki ale o matko... Nie dałabym rady haha tu gdzie mieszkamy nie mamy rodziny, do mojej godzina jazdy a do męża półtora... I mieszkamy na 4 piętrze bez windy, także tego... Haha ;) ❤️
    nie wybrzydzaj :-D
    bd bliźniaki to ciotki bd bawić :-P

Marza89, MammaN, Applejoy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    Phia no tak trzecią oczywiście, sprawdzałam Twoją czujność! hahaha :D <3

Kropeczka nie mam pojęcia nie miałam nigdy alergii na nic. Ale jeśli chodzi o te ugryzienia to mam tak 1-2 razy w ciągu lata. Moja mama tez to ma i nieraz lądowała na pogotowiu gdzieś na wakacjach z takim bąblami wielkimi :/
    lepiej mnie nie sprawdzaj :-D

• Kropeczka85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza89 wrote:

Jeden pęcherzyk nie wyklucza dwóch serduszek :)
    Podwójne szczęście też dacie radę ogarnąć jakoś spokojnie! Moja przyjaciółka ma dwie corcie, teraz mają 5 lat. Teraz to łobuzy , ale jak były małe to miała z nimi tysiąc razy lepiej niż ja z jednym. Takie były grzeczne. Jadły i spały. Od drugiego tygodnia całe noce, a potem jeszcze do 10 :) prawie bezobsługowe jakby nie pieluszki, mycie i karmienie :D jak na matę je kładła to się bawiły, kiedy chciały to tam zasnęły nie wiadomo kiedy i tyle z nimi roboty było. No anioły nie niemowlaki normalnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 22:00

Phia, Marza89 lubią tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
‹‹ 471 472 473 474 475 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ