X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie ze u mnie grzmi:)
    Moze popada troche w koncu:)
    Ale mi dzis @ dala popalic. Wzielam lacznie 5 nosp bo mnie tak bolał brzuch. Ogolnie odkad zaczelam sie starac to mam dosc obfite i bolace okresy. Wczesniej tak nie mialam.

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Wiecie ze u mnie grzmi:)
    Moze popada troche w koncu:)
    Ale mi dzis @ dala popalic. Wzielam lacznie 5 nosp bo mnie tak bolał brzuch. Ogolnie odkad zaczelam sie starac to mam dosc obfite i bolace okresy. Wczesniej tak nie mialam.
    Mi sama nospa nigdy nie pomagała. Ale w połączeniu z pyralginą lub ibuprofenem już tak. Miks taki najlepszy, a naprawdę mam bardzoooo bolesne okresy!

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka i Kropuś xD
    ja po proszę 1 dzień dłużej bo mi go na pewno zabraknie :-D

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny teraz w końcu normalna temperatura !! :D

milea! to ja mialam tak w ostatniej @ no całe 4 dni to zdychałam :/ czułam się tak fatalnie, że szok :(

Kropeczka byłam na shopingu :D <3 <3

Phia nie martw się my tu sobie wtedy zrobimy wątek seksualny hahahahaha

Phia, Kropeczka85 lubią tę wiadomość

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Kropeczka i Kropuś xD
    ja po proszę 1 dzień dłużej bo mi go na pewno zabraknie :-D
    Najdroższa moja na Ciebie to i rok dłużej poczekam!specjalnie mózg przeszczepie jakbym miała wcześniej umrzeć. Na razie jednak nigdzie się nie wybieram :)

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzi chyba boję się zapytać co upolowalas moja Kochana :D

zuzi_c lubi tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    cześć dziewczyny teraz w końcu normalna temperatura !! :D

milea! to ja mialam tak w ostatniej @ no całe 4 dni to zdychałam :/ czułam się tak fatalnie, że szok :(

Kropeczka byłam na shopingu :D <3 <3

Phia nie martw się my tu sobie wtedy zrobimy wątek seksualny hahahahaha

oooo to jest mysl haha <3<3 jestem chętna :-D
    a mi sie tak chce a mojego nie ma xD

Milea ja tylko Ibuprom i nic więcej mi nie trzeba ... rzadko biorę tabletki wiec może dlatego :-P Biedactwo cierpi :(

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    oooo to jest mysl haha <3<3 jestem chętna :-D
    a mi sie tak chce a mojego nie ma xD

Milea ja tylko Ibuprom i nic więcej mi nie trzeba ... rzadko biorę tabletki wiec może dlatego :-P Biedactwo cierpi :(

my wczoraj pojechaliśmy na randkę na łono natury za miasto. Skonczylo się na kilku zdjęciach gwiazd i miało być bzykanko ale byłam tak pogryziona kuźwa, że mówię do starego WRACAMY :D hahaha i tyle było z seksu ;P

Kropeczka wyślę Ci później nie no ja się zakochałam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 21:32

Kropeczka85, Phia lubią tę wiadomość

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka :-D ty sb lepiej nic nie przeszczepiaj :-D
    bo się zgorszymy bo wiadomo na jaki mózg trafisz :-P

zuzi mnie w czwartek much końska upierdzieliła haha tata mówi że wyglądam jakbym miała udo spuchnięte :-D się ze mnie nabija tylko ;D

• Mama360 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie robię maseczkę na stopy. Po tym Egipcie to mam racice jak wielbłąd conajmniej ;D
    Zuzia dawaj co kupiłaś!!??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 21:37

8tydz - 22 mm 12tydz-54mm 16tydz-17cm synuś❤️ termin OM 11.04. Termin usg 3.04.
    oar8vfxmkgiysd36.png
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Kropeczka :-D ty sb lepiej nic nie przeszczepiaj :-D
    bo się zgorszymy bo wiadomo na jaki mózg trafisz :-P

zuzi mnie w czwartek much końska upierdzieliła haha tata mówi że wyglądam jakbym miała udo spuchnięte :-D się ze mnie nabija tylko ;D

wiesz jakie ja mam bąble ? wszedzie! I najlepsze jest jest to, że mnie ciągle gryzązawsze miałam z tym problem. Jak wyjeżdzamy to mój stały zestaw: Lirra, wapno i fenistil. Co jakiś czas mam stan zapalny i po ugryzieniu druga noga mi wyrasta :P masakra straszne to bo robi się twarde wokół ugryzienia i swędzi + leci z tego jakiś płyn.

Mama to tajne rzeczy dla Kropeczka hahaha jak zbiorę więcej to pokażę :)

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama360 wrote:
    A ja sobie robię maseczkę na stopy. Po tym Egipcie to mam racice jak wielbłąd conajmniej ;D
    Zuzia dawaj co kupiłaś!!??
    Racice wielbłąda no normalnie padłam że śmiechu :D :D :D

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia ja swój mózg do nowego ciała przeszczepie żeby wszystko pamiętać i wiedzieć :)

Zuzi a Ty jesteś ogólnie alergikiem? Bo takie reakcje dla alergika niestety nierzadkosc. I ja i moje dzieci niestety tak mamy :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 21:51

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    wiesz jakie ja mam bąble ? wszedzie! I najlepsze jest jest to, że mnie ciągle gryzązawsze miałam z tym problem. Jak wyjeżdzamy to mój stały zestaw: Lirra, wapno i fenistil. Co jakiś czas mam stan zapalny i po ugryzieniu druga noga mi wyrasta :P masakra straszne to bo robi się twarde wokół ugryzienia i swędzi + leci z tego jakiś płyn.

Mama to tajne rzeczy dla Kropeczka hahaha jak zbiorę więcej to pokażę :)
    druga nogę to ty masz :D raczej trzecia heh:-P
    ojeju współczuje :-P bo mnie to gryza ale jakoś nigdy nie zwracam uwagi bo po 1 -2 dniach schodzi i mnie to nie drażni :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 21:48

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia no tak trzecią oczywiście, sprawdzałam Twoją czujność! hahaha :D <3

Kropeczka nie mam pojęcia nie miałam nigdy alergii na nic. Ale jeśli chodzi o te ugryzienia to mam tak 1-2 razy w ciągu lata. Moja mama tez to ma i nieraz lądowała na pogotowiu gdzieś na wakacjach z takim bąblami wielkimi :/

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzi to jakiś ostry odczyn alergiczny jak dla mnie ewidentnie. Leki bierzesz dobre ale mogą być za słabe. Najlepiej jeszcze do tego miejscowo maść z hydrokortyzonem sobie aplikuj. Fenistil za słaby na takie akcje niestety. Mama na pogotowiu pewnie jeszcze dexaven w zastrzyku dostawała czy co?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 21:56

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Marza89 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    U Ciebie takie przyrosty tej bety były, że wcale bym się nie zdziwiła gdybyś w poniedziałek zobaczyła dwa serduszka zamiast jednego! :)
    Haha już mi to mówiono, ale uparcie trzymam się tego jednego pęcherzyka więc i liczę na jedno silne serduszko :D co prawda mamy z mężem w rodzinach bliźniaki ale o matko... Nie dałabym rady haha tu gdzie mieszkamy nie mamy rodziny, do mojej godzina jazdy a do męża półtora... I mieszkamy na 4 piętrze bez windy, także tego... Haha ;) ❤️

MammaN lubi tę wiadomość

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza89 wrote:
    Haha już mi to mówiono, ale uparcie trzymam się tego jednego pęcherzyka więc i liczę na jedno silne serduszko :D co prawda mamy z mężem w rodzinach bliźniaki ale o matko... Nie dałabym rady haha tu gdzie mieszkamy nie mamy rodziny, do mojej godzina jazdy a do męża półtora... I mieszkamy na 4 piętrze bez windy, także tego... Haha ;) ❤️
    nie wybrzydzaj :-D
    bd bliźniaki to ciotki bd bawić :-P

Marza89, MammaN, Applejoy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    Phia no tak trzecią oczywiście, sprawdzałam Twoją czujność! hahaha :D <3

Kropeczka nie mam pojęcia nie miałam nigdy alergii na nic. Ale jeśli chodzi o te ugryzienia to mam tak 1-2 razy w ciągu lata. Moja mama tez to ma i nieraz lądowała na pogotowiu gdzieś na wakacjach z takim bąblami wielkimi :/
    lepiej mnie nie sprawdzaj :-D

• Kropeczka85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza89 wrote:

Jeden pęcherzyk nie wyklucza dwóch serduszek :)
    Podwójne szczęście też dacie radę ogarnąć jakoś spokojnie! Moja przyjaciółka ma dwie corcie, teraz mają 5 lat. Teraz to łobuzy , ale jak były małe to miała z nimi tysiąc razy lepiej niż ja z jednym. Takie były grzeczne. Jadły i spały. Od drugiego tygodnia całe noce, a potem jeszcze do 10 :) prawie bezobsługowe jakby nie pieluszki, mycie i karmienie :D jak na matę je kładła to się bawiły, kiedy chciały to tam zasnęły nie wiadomo kiedy i tyle z nimi roboty było. No anioły nie niemowlaki normalnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 22:00

Phia, Marza89 lubią tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
‹‹ 471 472 473 474 475 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ