Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesteście kochane ❤️ ale padne na zawał jak będą bliźniaki haha
I znajdę Was, na zmianę będziecie bawić moje bliźniaki zobaczymy wtedyhaha
Ja dziś po kinie kupiłam wełniany płaszczyk, taki cienki na jesień za 49 zł z 129taki łowca okazji że mnie
❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 22:04
zuzi_c lubi tę wiadomość
-
Kropeczka85 wrote:Zuzi to jakiś ostry odczyn alergiczny jak dla mnie ewidentnie. Leki bierzesz dobre ale mogą być za słabe. Najlepiej jeszcze do tego miejscowo maść z hydrokortyzonem sobie aplikuj. Fenistil za słaby na takie akcje niestety. Mama na pogotowiu pewnie jeszcze dexaven w zastrzyku dostawała czy co?
wiesz co nie mam pojęcia ale po tym zestawie zawsze mi odpuszcza więc może nie jest tak źle jednak:) -
zuzi_c wrote:wiesz co nie mam pojęcia ale po tym zestawie zawsze mi odpuszcza więc może nie jest tak źle jednak:)
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Marza89 wrote:Jesteście kochane ❤️ ale padne na zawał jak będą bliźniaki haha
I znajdę Was, na zmianę będziecie bawić moje bliźniaki zobaczymy wtedyhaha
Ja dziś po kinie kupiłam wełniany płaszczyk, taki cienki na jesień za 49 zł z 129taki łowca okazji że mnie
❤️
Ja pojechałam ze starszym do factory i Nas i matka kupiła 2 pary nike (w tym jedne air max) obie za 199zl (!) 50 proc od ceny rabatowej!
I Jeszcze bluzie mu w cropie za 24,90.(to za darmo w ogóle )
Ja to najbardziej jaram się jak im coś fajnego kupię ❤️Marza89, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
-
zuzi_c wrote:wiesz jakie ja mam bąble ? wszedzie! I najlepsze jest jest to, że mnie ciągle gryzązawsze miałam z tym problem. Jak wyjeżdzamy to mój stały zestaw: Lirra, wapno i fenistil. Co jakiś czas mam stan zapalny i po ugryzieniu druga noga mi wyrasta
masakra straszne to bo robi się twarde wokół ugryzienia i swędzi + leci z tego jakiś płyn.
Mama to tajne rzeczy dla Kropeczka hahaha jak zbiorę więcej to pokażęzuzi_c lubi tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Aduszka83 wrote:Kup sobie zoltko roslinne i smocza krew z organic life u mojego synka dxiala cuda po ugryzieniach
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Applejoy wrote:Kropeczka no właśnie ft4 w normie, nie wiem o co kaman bo jeszcze trzy miesiące temu miałam blisko 2 to tsh...
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUrwalo mi tekst :p zapomnialam calkiem zeby nie wstawiac emotek z tel
Mama ja mam nadziei3 ze nas zaskoczysz w poniedzialek
Paula widze cien wiec jest dobrzeczekam na dalsze wiesci
Dzie mnie strasznie ciaglo e dole brzucha i bolal jaknik. Tak przed owulacja moze sie dziac? -
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Urwalo mi tekst :p zapomnialam calkiem zeby nie wstawiac emotek z tel
Mama ja mam nadziei3 ze nas zaskoczysz w poniedzialek
Paula widze cien wiec jest dobrzeczekam na dalsze wiesci
Dzie mnie strasznie ciaglo e dole brzucha i bolal jaknik. Tak przed owulacja moze sie dziac?Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a69bc119a412.jpg
Na zdjęciu jest 8cykl wpisany ale to jest 9. Jeden cykl nie testowałam w ogóle i muszę sobie poprawić w notesie
Ja widzę. Na żywo widać zdecydowanie lepiej. Powtórzę w jakimś sensowniejszym dniu, bo teraz to baaaardzo wczesnie
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyMenka888 wrote:Jeśli mogę zapytać to jakie to były objawy?
Bardzo ściemniały mi obwódki sutków, myślałam że to od opalania topless ale teraz już wiem że nie. Od 3-4 DPO ból brzucha, ale nie taki zwykły jak na okres, tylko taki lżejszy, rozpychający, zaczął się w prawym jajniku, potem zamiennie z lewym i teraz w całym podbrzuszu czuje jakby mi się tam rybki bawiły.
Ponadto lekkie mdłości. I odrzuciło mnie od alkoholu. Gdzie zwykle lubiłam winko albo piwo do kolacji to teraz nawet nie mogę patrzeć. I to odrzucenie to był pierwszy bardzo wyraźny sygnał dla mnie.
Ja w ciąży biochemicznej też miałam bardzo szybko bardzo wyraźne sygnały. Mimo hcg 15 miałam całe spektrum objawów. Podobnych do obecnych. Pytałam gina to mówił że każda kobieta ma inną wrażliwość na hcg i jedne beta miały objawy od minimalnego poziomu a inne potrzebują tysiące jednostek żeby coś poczuć. I sny. Śniło mi się że nosiłam niemowlę w spioszkach mojego brata (mam zdjęcie z naszego dzieciństwa), potem że miałam synka. A dzisiaj że latałam z różdżka i rzucałam zaklęcia. I moja różdżka pękła i zamieniła się w taka różdżkę z dużą plątanina z drewna na końcu w kształcie serca.
Dodatkowo ja to czułam. Od razu w 3-4DPO wiedziałam. Nie wiem jak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 05:57
MammaN, Ewa89_89, Marza89 lubią tę wiadomość
-
Paula bardzo bardzo się cieszę!! Jak dzisiejszy test??❤️❤️❤️❤️❤️
Mnie właśnie zmylilo, bo w ciazach biochemicznych szybko objawy... A Tera do Msc właściwie cisza. Zemdlilo mnie pierwszy raz w 23 dniu cyklu (no ale sorry ladowalismy samolotem, olałam). Codziennie mnie mdlilo w Egipcie ale sorry, takie jedzenie jakie ja jadłam, i ten aquapark - pionowe zjeżdżalnie, więc też olewalam objawy (ale zapisywalam w flo) pierwsi w cb już od 18 dnia cyklu mnie bolały. Teraz od 25go, więc właśnie byłam pewna że nie mam na co liczy.miałam poprzednio mokro od owulki a teraz sucho było do okresu.) teraz pływam tam)
A tu jak na razie @ dalej nie ma. Dziś 37,18 temp. Jeszcze wyczekac do jutra bez @ i zobaczymy!
Dzień dobry dziewczynki!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 06:08
-
P. S chyba że po prostu olewalam bo interesował mnie tylko urlop wyjazd na miejscu po prostu się bawiłam i wypovzywalam.wiedzialam jakie badania musimy porobić więc się skupialam na przyszłości (chodx lekarz mi powiedział że wrócę z ciąża dając mi badania. Czarodziej chyba) Nie miałam termometra.
Chodź tak gadam jakbym byla pewna. No coś na pewno jest na rzeczy. Tylko coWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 06:14