Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama360 wrote:Kochane mam betę
15406!!
Piękny przyrost. Już więcej bety nie robię. Cokolwiek tam jest pięknie rośnie. Czy bliźniaki czy cora. Według flo mam 6tydz 1 dzień i wynik jest jak najbardziej w normie (norma do 30tys) dziś lekarz zobaczy co tam jest.
Jestem zachwycona prolaktyna. Pięknie mi zabiły leki.
Było 36,9 mam 20!!!!
Jestem spokojna i szczęśliwa. Przynajmniej do 19:15 hahahaCzekamy na zdjęcie małych mamiczek
Mama360 lubi tę wiadomość
-
Chasia wrote:Ja już po wizycie
Nasz Mały - Wielki Człowiek rośnie jak na drożdżach
(zrobiłam zdjęcie do góry nogami bo lepiej widać)
Z dzidzia wszystko ok
Gorzej z mamcią mam niezbyt dobre wynikiPani doktor kazała zrobić awitalnosc TOXO zeby sprawdzic kiedy sie zaraziłam toksoplazmozą, mam za wysoka glukozę - musze ja powtórzyć i musze zrobic posiew moczu poniewaz mam liczne bakterie w moczu... jeszcze mam zrobic CMV G M.
Dostałam równiez skierowanie na badanie prenatalne udało mi sie na NFZ z racji tego że choruje na tarczycęWłaśnie sie zapisałam na 11 wcześnia
Cudowne wieści! Gratulacje❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Mama360 wrote:
Jest dobrze Mamcia
Ach jak ja się ciesze tymi Waszymi fasolkami
Mama360 lubi tę wiadomość
-
Mama360 wrote:
Mami czuje mrowienie w palcach z radościMama360 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Martek&M wrote:15 dzień cyklu dzisiaj wybija. Wczoraj robiłam test ovu i wyszedł negatywny.
Powodzenia!
Martek&M lubi tę wiadomość
-
Laski! Wróciłam! Ile nam tu ciężarówek przybyło przez ostatni tydzień?
U mnie @ oczywiście była.. Kompletuję wyniki i idę na konsultację w sobotę. Zobaczę, czy każe coś badać czy na luzie czekać.Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
dziękuję za miłe przyjęcie do Waszego grona:)
Otóż jestem Aśka z województwa pomorskiego. Mam 31 lat. Mam już synka i męża (też jak dziecko:P ) ale chciałabym aby nasza rodzinka była większa.
Właściwie boję sie jako to będzie z kolejnym maluszkiem w domu ale chciałabym tak iść za ciosem i odrazu odchowac dwójkę.Kiedyś jeszcze zostanę mamą....