Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale w zeszłym miesiącu też miałam jednodniowe zatrucie i nic, więc nie wierzę. Grunt, że po tym wymiocie prawie ból głowy minął, ale i tak wracam do domu, bo wolę poleżeć i odpocząć.
Takiego bólu głowy to ja bardzo dawno nie miałam, aż mnie oczy bolały, ręce mi się trzęsły i z każdą chwilą myślałam, że zaraz upadnę. Nie życzę nikomu.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Phia wrote:Czekajcie do poniedzialku xD
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualnyDługo mnie nie było więc na wstępie gratuluję wszystkim z pozytywnym testem za inne trzymam kciuki.
Musiałam zastosować terapię odwykową od forum, testów owulacyjnych i innych rzeczy. Zostawiam tylko mierzenie temperatury.
Jestem zła. Wczoraj się dowiedziałam że koleżanka z pokoju jest w 3 miesiącu ciąży. Noż kuźwa a kiedy przyjdzie czas na mnie. Dzisiaj jestem dzień po spodziewanej @ (ewentualnie w dniu @) ale temperatura dalej wysoko i nic nie zwiastuje bliskości @, test wyszedł negatywny. Bolą mnie piersi, boli nie podbrzusze ogólnie jestem zła źle się czuję i nie mogę się doczekać @ może moje samopoczucie się poprawi. -
nick nieaktualny
-
didi123 wrote:Ale w zeszłym miesiącu też miałam jednodniowe zatrucie i nic, więc nie wierzę. Grunt, że po tym wymiocie prawie ból głowy minął, ale i tak wracam do domu, bo wolę poleżeć i odpocząć.
Takiego bólu głowy to ja bardzo dawno nie miałam, aż mnie oczy bolały, ręce mi się trzęsły i z każdą chwilą myślałam, że zaraz upadnę. Nie życzę nikomu.
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Ania2014 wrote:Długo mnie nie było więc na wstępie gratuluję wszystkim z pozytywnym testem za inne trzymam kciuki.
Musiałam zastosować terapię odwykową od forum, testów owulacyjnych i innych rzeczy. Zostawiam tylko mierzenie temperatury.
Jestem zła. Wczoraj się dowiedziałam że koleżanka z pokoju jest w 3 miesiącu ciąży. Noż kuźwa a kiedy przyjdzie czas na mnie. Dzisiaj jestem dzień po spodziewanej @ (ewentualnie w dniu @) ale temperatura dalej wysoko i nic nie zwiastuje bliskości @, test wyszedł negatywny. Bolą mnie piersi, boli nie podbrzusze ogólnie jestem zła źle się czuję i nie mogę się doczekać @ może moje samopoczucie się poprawi.
Teraz bądź z Nami. Wychodzi na to że szczęśliwy Nam się ten wątek zrobił. Może Twoja Kolej -
Mama360 wrote:Didi a Ty byłaś u lekarza z tym wszystkim? Robiłaś badania krwi? Może gastrolog? Może masz jakiegoś Wirusa albo bakterie.
Badania krwi robiłam, wyszły w normie. Wcześniej tak nie miałam może czas się wybrać i sprawdzić co się dzieję, ale pewnie nie wcześniej niż na urlopie.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
Menka888 wrote:to wygląda na migrene! ja tak mam. Zadne leki przeciwbólowe nie pomogą. Mi pomaga tylko 2 godzinny sen.
Tylko, że ja migren nigdy nie miałam, a bóle głowy się u mnie skończyły wraz z rzuceniem palenia. Kurcze, jak mi to będzie nawracać to się załamię. Ostatni taki ból miałam jak byliśmy w Hiszpanii zmiana klimatu itp. tak sobie tłumaczyłam.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
Ania2014 wrote:Długo mnie nie było więc na wstępie gratuluję wszystkim z pozytywnym testem za inne trzymam kciuki.
Jestem zła. Wczoraj się dowiedziałam że koleżanka z pokoju jest w 3 miesiącu ciąży. Noż kuźwa a kiedy przyjdzie czas na mnie. Dzisiaj jestem dzień po spodziewanej @ (ewentualnie w dniu @) ale temperatura dalej wysoko i nic nie zwiastuje bliskości @, test wyszedł negatywny. Bolą mnie piersi, boli nie podbrzusze ogólnie jestem zła źle się czuję i nie mogę się doczekać @ może moje samopoczucie się poprawi.
ja 3 dzień czekam na @ .. tzn tak naprawdę to nie czekam w ogóle no ale jeszcze nic nie jest pewne, zdażaja mi sie czasem do 2 dni spóźnienia więc dopiero jak do jutra nie przyjedzie @ to testuje. Więc może razem??Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 12:24
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualny
-
Martek&M wrote:Dzień dobry bardzo wszystkim staraczkom
Przedstawiam się wam jako nowa staraczkamam nadzieję, że wasze posty i dzielenie się przeżyciami ułatwi ten czas oczekiwania na upragnione dwie kreseczki
u nas vol. 3 (a właściwie 3 cykl) starań o Minionka, a pierwszy tak bardzo na poważnie z monitoringiem śluzu, pomiarem temperatury i testami ovu
Każdego dnia na razie żyję nadzieją, że ovu nadejdzie według parametrów i testu - że zobaczę wzrost temperaturki i dwie wyraźne kreski na teście ovu...
Ale przyznam wam się, że nigdy miesiąc aż tak mi się nie dłużyłc
ykle mam niby w granicach normy, ale w sporej rozpiętości 27-37dni (ten 37 dni był przy okazji kredytu hipotecznego i przeprowadzki więc dużo stresu - tak sobie to tłumaczę)
Wczoraj były wyniki TSH, na szczęście w normie 1,0860 µIU/ml
Próbujemy i wyczekujemy dwóch kreseczek na koniec miesiąca
Też niedawno dołączyłam do forum. 2 cykl starań.
Nie robiłam testów ovu. Skupiłam się tylko na temp i śluzie.
Dziś 3 dzień wzrostu temp do 37,12 i program wyznaczył owulację. Teraz tylko czekać czy coś z tego wyszło.
Trzymam mocno kciuki za Ciebie! Dawaj znaćMartek&M lubi tę wiadomość