Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
ABI90 wrote:Lekarz jakoś tak spokojnie, beta w porządku jak na tak wcześnie, progesteron nie za silny ale też powiedział żeby się nie stresować. Mam nadzieję że się poprawi...
będzie dobrze
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualnyAbi kotku trzymam kciuki za Was mocno bardzo:* Musi być dobrze:*
A ja jestem złą! Ze znowu straciłam pól dnia na te wyjazdy do dermatologa, baa żebym ja chociaż się do niego dostała. W piątek jadę ostatni raz. Bede juz po 5 warować pod przychodnią kuzwa!
Ale kupiłam sobie fajny kombinezon za dyszkę
https://zapodaj.net/46a70fec99397.jpg.html
Lecę wstawić pranie, zrobić obiad i czekam na męża i pozniej na wizytę. Ależ jestem podekscytowana!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 10:51
-
nick nieaktualny
-
milea.26 wrote:Abi kotku trzymam kciuki za Was mocno bardzo:* Musi być dobrze:*
A ja jestem złą! Ze znowu straciłam pól dnia na te wyjazdy do dermatologa, baa żebym ja chociaż się do niego dostała. W piątek jadę ostatni raz. Bede juz po 5 warować pod przychodnią kuzwa!
Lecę wstawić pranie, zrobić obiad i czekam na męża i pozniej na wizytę. Ależ jestem podekscytowana!milea.26 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Jakiś czas mnie tu nie było, ale chyba musiałam trochę się odciąć, ale matko boska no nie da się od Was odejść! Od rana walczyłam czy napisać czy nie napisać i w końcu wygrało to, aby napisać
Paula! Strasznie się cieszę że Ci się udało! Coś cudownego!
Abi kochana! Trzymam mocno kciuki, aby się udało! Musi być dobrze!
Mama z Tobą oczywiście też się cieszę, ale już to wiesz
Nie ukrywam, że miałam po tym cyklu chwilke załamania (do tego dowiedziałam się, że przyjaciółka która zaczęła się starać zaszła już w 2cs) i chyba musiałam się odciąć od tego ciągłego myślenia o tym wszystkim.
Alee wracam z planem działania! Idę w piątek na badania tarczycowe plus prolaktynę i estriadol i lh będę robić. Później w przyszłym tygodniu zrobię badanie lh przed owulką, no i po owulce zrobię progesteron.
Byłam też z mężem w poniedziałek na badanich (czekamy na wyniki - będą po 15.08 do odbioru) a na 23.08 idę na wizytę do Pani ginekolog, która również ma specjalizację endokrynologi ginekologicznej - i zobaczę co mi powietaki oto plan działania na ten miesiąc przyjęłam
milea.26, Mama360 lubią tę wiadomość
-
milea.26 wrote:Abi kotku trzymam kciuki za Was mocno bardzo:* Musi być dobrze:*
Lecę wstawić pranie, zrobić obiad i czekam na męża i pozniej na wizytę. Ależ jestem podekscytowana!
A tam ten kombinezon! Schrupałabym tego co siedzi ślicznie obok niegomilea.26 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry bardzo wszystkim staraczkom
Przedstawiam się wam jako nowa staraczkamam nadzieję, że wasze posty i dzielenie się przeżyciami ułatwi ten czas oczekiwania na upragnione dwie kreseczki
u nas vol. 3 (a właściwie 3 cykl) starań o Minionka, a pierwszy tak bardzo na poważnie z monitoringiem śluzu, pomiarem temperatury i testami ovu
Każdego dnia na razie żyję nadzieją, że ovu nadejdzie według parametrów i testu - że zobaczę wzrost temperaturki i dwie wyraźne kreski na teście ovu...
Ale przyznam wam się, że nigdy miesiąc aż tak mi się nie dłużyłc
ykle mam niby w granicach normy, ale w sporej rozpiętości 27-37dni (ten 37 dni był przy okazji kredytu hipotecznego i przeprowadzki więc dużo stresu - tak sobie to tłumaczę)
Wczoraj były wyniki TSH, na szczęście w normie 1,0860 µIU/ml
Próbujemy i wyczekujemy dwóch kreseczek na koniec miesiąca❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
nick nieaktualnySandersik wrote:Cześć dziewczyny! Jakiś czas mnie tu nie było, ale chyba musiałam trochę się odciąć, ale matko boska no nie da się od Was odejść! Od rana walczyłam czy napisać czy nie napisać i w końcu wygrało to, aby napisać
Paula! Strasznie się cieszę że Ci się udało! Coś cudownego!
Abi kochana! Trzymam mocno kciuki, aby się udało! Musi być dobrze!
Mama z Tobą oczywiście też się cieszę, ale już to wiesz
Nie ukrywam, że miałam po tym cyklu chwilke załamania (do tego dowiedziałam się, że przyjaciółka która zaczęła się starać zaszła już w 2cs) i chyba musiałam się odciąć od tego ciągłego myślenia o tym wszystkim.
Alee wracam z planem działania! Idę w piątek na badania tarczycowe plus prolaktynę i estriadol i lh będę robić. Później w przyszłym tygodniu zrobię badanie lh przed owulką, no i po owulce zrobię progesteron.
Byłam też z mężem w poniedziałek na badanich (czekamy na wyniki - będą po 15.08 do odbioru) a na 23.08 idę na wizytę do Pani ginekolog, która również ma specjalizację endokrynologi ginekologicznej - i zobaczę co mi powietaki oto plan działania na ten miesiąc przyjęłam
Super że jest plan działania:) to najważniejsze:):*
Ten mały to Nasza Balbinka:)Sandersik lubi tę wiadomość
-
milea.26 wrote:A ja ostatnio o Tobie mysłałam czemu się nie odzywasz:( Bo ucichłaś, tak samo AdasiowaMama, Malwa też się nie odzywa...
Super że jest plan działania:) to najważniejsze:):*
Ten mały to Nasza Balbinka:)
No musiałam chwilkę dychnąćMam tylko nadzieję, ze z tego działania coś wyjdzie hihi
Cudowna jest ta Balbinka! Tarmosiłabym cały czasmilea.26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySandersik wrote:No musiałam chwilkę dychnąć
Mam tylko nadzieję, ze z tego działania coś wyjdzie hihi
Cudowna jest ta Balbinka! Tarmosiłabym cały czasSandersik lubi tę wiadomość
-
Jak myślicie czym silniejszym się jeszcze mogę poratować na ten straszny ból głowy? skoro nie wiem na 100 % czy nie jestem w ciąży, bo @ nie przyszła jeszcze. Paracetamol nie dał rady, a mi aż niedobrze od tego bólu
Woda też nie. Głowę mi rozsadza i nie mogę pracować. Ktoś pomoże.
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
didi123 wrote:Jak myślicie czym silniejszym się jeszcze mogę poratować na ten straszny ból głowy? skoro nie wiem na 100 % czy nie jestem w ciąży, bo @ nie przyszła jeszcze. Paracetamol nie dał rady, a mi aż niedobrze od tego bólu
Woda też nie. Głowę mi rozsadza i nie mogę pracować. Ktoś pomoże.
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualny