Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytetis wrote:Cześć dziewczyny. nie ma szans Was nadrobić.u nie zaczęło się plamienie:-(((
Więc z jutrzejszego testowania nici.
Zaczynam nowy 9 cykl.Musze się wyluzować i może na urlopie cię uda.
Smutno mi ale co zrobić(
Działamy dalej -
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Zobaczymy czy oddzwoni i sie wytlumaczyc czy nie... Ale szkoda bo aautko idealne
My kiedyś kupiliśmy auto z zawartym silnikiem. Gościu z mężem jechał nie kazał mu za bardzo dodawać gazu ani za szybko jechać. Jak już kredyt był podpisany to nagle stukot przy odbiorze. a skasowali za auto tyle ile u było warte nieuszkodzone.[/url] -
nick nieaktualnyApplejoy wrote:My kiedyś kupiliśmy auto z zawartym silnikiem. Gościu z mężem jechał nie kazał mu za bardzo dodawać gazu ani za szybko jechać. Jak już kredyt był podpisany to nagle stukot przy odbiorze. a skasowali za auto tyle ile u było warte nieuszkodzone.
Ale wlasnie o to chodzi zeby dodac wiecej gazu i sprawdzic czy nie dymi itp... Przejechac sie itp... Wiadomo ze niektore usterki wyjda po czasie jesli jakies sa ale nie ukrywajmy kupuje sie uxywane a nie nowe autko.. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam do Was pytanie: czy któraś z Was hoduje storczyki? Bo dostałam na urodziny od przyjaciółki storczyka ładnego i nie chce go zniszczyć (bo już jednego usmiercilam prawie) więc zapytam: ma mnóstwo korzeni, wylażą z doniczki az- czy mogę go przesadzić jak kwitnie? Czy dopiero jak przekwitnie?
-
MissKathy92 wrote:Dziewczyny mam do Was pytanie: czy któraś z Was hoduje storczyki? Bo dostałam na urodziny od przyjaciółki storczyka ładnego i nie chce go zniszczyć (bo już jednego usmiercilam prawie) więc zapytam: ma mnóstwo korzeni, wylażą z doniczki az- czy mogę go przesadzić jak kwitnie? Czy dopiero jak przekwitnie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 15:13
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-