X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    to nie dziala ;p
    No właśnie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka a może to będzie warte uwagi?

https://plodnosc.pl/badania-normy-hormonow-faza-cyklu-owulacyjnego-a-badania-hormonalne/

• Rubii Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2020, 13:32

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa, bolą mnie cycki (ale takich balonów nie pamiętam w życiu Warszawy), bolą mnie plecy, gorąco i chce mi się kebsa i spać a zdrzemnąć się nie umiem, bo pozycja na brzuchu jest najmniej bolesna ale cycyki mnie bolą, i jest gorąco i chce mi się kebsa :D no także zaprszam na kawe xD mimo tego całego dnia i tak mam spoko humor

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Kuźwa, bolą mnie cycki (ale takich balonów nie pamiętam w życiu Warszawy), bolą mnie plecy, gorąco i chce mi się kebsa i spać a zdrzemnąć się nie umiem, bo pozycja na brzuchu jest najmniej bolesna ale cycyki mnie bolą, i jest gorąco i chce mi się kebsa :D no także zaprszam na kawe xD mimo tego całego dnia i tak mam spoko humor
    zaserwujesz to do kawki :-D
    57074e8cbc0d395bmed.jpg
    to bd w ciagu 30 minut hha

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no :D mam klasyczne ptasie mleczko :D a dla mnie klasyczne to takie z galaretka i oblane czekoladą. Ostatnio dorwałam w Tesco i cieszyłam się jak dziecko. Przypomina mi moją ukochaną babcię...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kebab idzie :D!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Nie no :D mam klasyczne ptasie mleczko :D a dla mnie klasyczne to takie z galaretka i oblane czekoladą. Ostatnio dorwałam w Tesco i cieszyłam się jak dziecko. Przypomina mi moją ukochaną babcię...
    noooo wiesz xD dla mnie nie zzrobisz :-D
    zrobie sb sama hahha

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha no ok :p Jak sie kiedys zdecydujesz to Ci zrobie :p

• Daffi Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co bardzo boli mnie brzuch. Juz wczoraj bolał ale myslalam ze to efekt stresu przed dluga podroza. Niedawno zrobilam sobie drzemke bo daje mi to duży dyskomfort. Mam nadzieję ze to nic zlego. Tak bardzo sie boje ze moglabym ujrzec jutro @.

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Ewa89_89 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amalia wrote:
    Gin powiedział, że mam same pęcherzyki 10mm w 8dc i pewnie cierpię na cykle bezowulacyjne bo są za małe. Ale ja według aplikacji i testów mam owulację ok 18dc. No to jeszcze trochę czasu na rośnięcie jest, chyba. Czy któraś z Was zna się na tym lepiej i mi wyjaśni?
    Kochana ja w 8 dc nie miałam żadnego dominującego a w 12 dniu rano już 19mm. Tego samego dnia wieczorem już miałam owu. Pęcherzyk rośnie 2mm na dobę. Jeszcze wszystko przed Tobą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 18:29

03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
    12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB

08.2024 FET 8a❌
    06.2024 FET 8a❌
    04.2024 FET 4BA ❌
    12.2023 FET 3BB ❌
    12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)

01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.

25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜

12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
    06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET :-( cb 😥 💔
    IUI 03.04.19 :(

Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%

Mąż: MSOME 0%

Walka od 2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia myslisz że to objawy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi bedzie wszystko dobrze :*

Daffi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    Wiecie co bardzo boli mnie brzuch. Juz wczoraj bolał ale myslalam ze to efekt stresu przed dluga podroza. Niedawno zrobilam sobie drzemke bo daje mi to duży dyskomfort. Mam nadzieję ze to nic zlego. Tak bardzo sie boje ze moglabym ujrzec jutro @.
    Daffi nie martw sie, podobno to zupełnie normalne w terminie @. Mnie przy ciąży biochemicznej nie bolał jak przyszło krwawienie dopiero w drugi dzień.

Daffi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa wlasnie sobie temp mierze bo czuje ze mi znowu skoczyla.

Duzo mam tego sluzu kremowego i dodatkowo sie lekko ciagnie. I te piersi! No jakby balony napelnione woda. Ale wiesz, organizm jak chce to bedzie wszystko pokazywac jak chce.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Malwa wlasnie sobie temp mierze bo czuje ze mi znowu skoczyla.

Duzo mam tego sluzu kremowego i dodatkowo sie lekko ciagnie. I te piersi! No jakby balony napelnione woda. Ale wiesz, organizm jak chce to bedzie wszystko pokazywac jak chce.
    Wygląda na To, że jest coś na rzeczy ;) ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Wygląda na To, że jest coś na rzeczy ;) ;)
    Chcialabym. Plus jestem oslabiona lekko i to uczucie jakbym goraczke miala. A mialam 3-4 dni przerwy od ostatniego oslabienia. I juz mam 37st. A @ ma byc za 10dni. A cykle mam 33dni

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 18:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia jak masz już takie objawy to test powinien wyjść porządny. Te objawy pojawiają się przy wzroście bety a Ty te objawy masz już dłuższą chwilę. Ale nie namawiam.

Ja właśnie zjadłam chleb z czosnkiem i popchnelam danonkiem. Jak to jadłam to wydawało mi się całkiem do rzeczy. Teraz mam lekki niesmak :-D
    Pospalam 1,5h i poza ogromnym pragnieniem (już 3,5litra wody dzisiaj poszło) nie mam żadnych innych objawów.

melunia91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Melunia jak masz już takie objawy to test powinien wyjść porządny. Te objawy pojawiają się przy wzroście bety a Ty te objawy masz już dłuższą chwilę. Ale nie namawiam.

Ja właśnie zjadłam chleb z czosnkiem i popchnelam danonkiem. Jak to jadłam to wydawało mi się całkiem do rzeczy. Teraz mam lekki niesmak :-D
    Pospalam 1,5h i poza ogromnym pragnieniem (już 3,5litra wody dzisiaj poszło) nie mam żadnych innych objawów.
    Hehehehe aż bym zjadła bagietke czosnkowa jak to przeczytałam :D

Paula 90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie namawiaj bo mnie zjedza ;D

Ja pierwsze zrobilam kawe. Dodalam ptasie mleczko i dobilam kebabem :D i czuje jakby mnie mialo od srodka rozsadzic ;p

Phia lubi tę wiadomość

‹‹ 579 580 581 582 583 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ