Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZrobilam test owulacyjny o 16 i jest pozytywny! A dziś dopiero 10dc:) ogolnie kreski realnie sa duzo wyrazniejsze, a testowa ciut ciemniejsza niz kontrolna ale moj aparat robi kiepskie zdjecia i ciezko bylo mi to uchwycic. Takze owulacja bedzie za chwile w sumie:)
Jutro zrobie i juz powinna byc duzo ciemniejsza:) ostatnim razem w 10dc mialam jasniutka kreske testowa, a w tym juz ciemna:)
Nie pozostaje mi nic innego jak dzialac:)
https://zapodaj.net/ef4ef6e70d53d.jpg.htmlaktap, Phia lubią tę wiadomość
-
amalia wrote:Ja miałam progesteron w 7dpo 23,750 i nic nie było. A prolaktyna z 6dc 395.7 uIU/ml. Mało tego, mój gin podejrzewa bezowulacyjne cykle.. to możliwe z takim progesteronem?Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Milea pieknie
to teraz dzialac. Ja sie bije z myslami zeby nie zrobic testu wczesniej...
Zajmij glowe czymś innym. Moze kwiatki przesadz:)? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Isaura81 wrote:Gdzie bezowulacyjnym. To co podnosiło progesteron ? Wróżka?Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamalia wrote:Gin powiedział, że mam same pęcherzyki 10mm w 8dc i pewnie cierpię na cykle bezowulacyjne bo są za małe. Ale ja według aplikacji i testów mam owulację ok 18dc. No to jeszcze trochę czasu na rośnięcie jest, chyba. Czy któraś z Was zna się na tym lepiej i mi wyjaśni?
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:u mnie ostatnio w 10dc nie widziała nic.... a w 15dc już z były spore i nawet nie usłyszałam że cykle bezowulacyjne.... dziwny ten twój gin... Jakbyś miała monitoring to wtedy może stwierdzić że cykle bezowulki a nie po 8dc i małym pcherzyku...
Phia lubi tę wiadomość
Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
nick nieaktualnyaktap wrote:Dziewczyny, powtórzę pytanie (pewnie zginęło). Ma może któraś z Was screena tej tabelki z badaniami z pierwszej strony? Bo link nie działa.
a to nie o to chodzi?? -
Rubii wrote:Kochane dziewczyny o czy moze swiadczyc zbyt wysoki poziom SHBG? Moze ktoras sie orientuje? I jeszcze wyszedl mi stosunek lh do fsh 1,9 reszta wynikow jak narazie w normie. Czekam jeszcze na dwa wyniki ktore maja byc do 10 dni.
Z tego co pamiętam to podwyższone SHBG występuje przy nadczynności tarczycy albo przy niskiej produkcji hormonów płciowych, no i w trakcie ciąży też wykracza ponad normę
Ale inne czynniki jak np. leki też mogą mieć wpływ, więc chyba tylko lekarz pomoże odpowiedziećWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 18:21
27 lat
9cs -
nick nieaktualny